Allah kimseye böyle dert vermesin

Ama böyle yaparak vücut direncinizi düşürüyorsunuz lütfen bunu yapmayın. Haklısınız hiç planladığınız gibi olmuyor bazen bu durumlar ama üzülüp kahrolmanın da faydası değil zararı oluyor sadece. Özel hastanelerde ben filanca teknikle yaparımcı doktorlara kolayca ikna olmayın lütfen. Bu konuda çok iyi isimleri araştırın ve zorluğuna değil sonunda sağlığınıza kavuşturacak tedaviye odaklanın. Dünyaya gelmiş sağlıklı bir bebeğiniz var hiç üzülmeyin şükredin. Bolca emzirin sütünüzü sağın dondurun. Devamında anne sütü temin etmeyi düşünürseniz bu konuda sağlam bir araştırma yapın. İkinci acil araştırma da yardımcı olsun. Çok iyi bir yatılı yardımcı bulun. Bir yıl kadar yanınızda kalmasını devamında da anlaşmanız doğrultusunda sadece gündüzleri devam edeceğinizi filan anlatın. Bunu yapan hemşire, hasta bakımı mezunu ya da pedagoji eğitimli kişiler dahi var. Hem size hem bebeğe bakar iyi bir ücretle. Anneciğiniz de aşırı yorulmadan yardım eder. Öyle bebeği nasıl alıcam konusuna filan da hiç girmeyin. Yanınıza alır öper koklarsınız doya doya. İyi olunca hayat boyu sarılacaksınız buna üzülmenize gerek yok ki. Lütfen iyileşmeye odaklanın. Bebeğine hiç süt veremeden büyüten bir çok anne var.. Emin olun her şey yoluna giriyor zamanla yeter ki can sağlığı olsun.En doğru tedavi ve doktoru, Bakıcı / yardımcıyı ve eğer istiyorsanız süt bulma konularını hızlı olarak çözersiniz her şey kolaylaşacaktır. Üzülmeyin güzel çözümlere sağlığa ve güzel günlere odaklanın. Geçici bir süreç bu. İnşAllah bir yıl sonra her sorunu atlatmış sağlıklı mutlu ortamınızı hayal edin. Acil hayırlı ve kalıcı şifalar ve kolaylıklar diliyorum içtenlikle. Lütfen gelişmelerden de haberdar edin bizleri

Süt anne olayını düşündünüz mü hiç benim 2 kızım var ..bir tanesi 1 yaşında emziriyorum . Komşum olsaydın seve seve süt annesi olurdum bakardım ...belki etrafında vardır bir ilan hazirlasan yapıştırsan apartmana .. bir fikir sadece

Öncelikle geçmiş olsun. Burda ilk hatayı doktorunuz yapmış. Yani doktorun iki sene sonra kontrole çağırması. Vallahi ne duydum ne gördüm böyle birşeyi. Bir problem varsa 3 ayda bir olmadı 6 ayda bir kontrol şarttır. Hatta sağlıklı insanlarında her yıl bir kontrol yaptırması gerekir. Bebeğiniz size şans sunmuş inşallah biran önce toparlarsınız

K. Valideyi yanınıza alma konusunu da son seçenek olarak bir kenarda tutun derim. Olur da memnun kalmaz, söz geçiremezseniz, gerektiği gibi verimli olmazsa geri gönderemez daha zor bir sürece girersiniz. Çalışan bir kadına şunu şöyle yap demekle bebeğe onu verme demekle vs bunları K. V ye söyleyip surat çekip laf işitmek farklı durumlar. İyi bir yardımcıdan anneniz de siz de daha çok verim alırsınız diye düşünüyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Tabi mümkün olursa robotik olun ama açık kalp ameliyatı gerekirse de dünyanın sonu değil. Babam açık kalp ameliyatı oldu, öncesinde de bize dediler sonrası çok zor oluyor, aman özel bakımlar gerekiyor, şöyle böyle. Biz de yatılı bakıcı arayışına girdik ama pandemi dönemi kolay olmadı birini ayarlamak. Dedik duruma bakalım gerekirse buluruz. Ameliyat sonrası hiç tahmin ettiğimiz gibi olmadı, gayet hızlı ve çabuk toparlandı. Bir ayın sonunda korsesini kendi takıyor, varis çorabını giyiyordu, 2. Ayda da doktorunun izniyle yalnız yaşadığı evine gitti( ille de evini istedi) kendi hayatını kendi idame ettiriyor, Eylül’de 6. Ay kontrolüne gelecek, sosyal hayatına olduğu gibi devam ediyor, 65 yaşında, diyabet, tansiyon hastası bu kadar çabuk toparladıysa siz çok gençsiniz çok daha kolay olur.

Her doktor aynı değildir evet ama kimi doktor sırf daha fazla para almak için daha kolay seçenekler yerine ağır ameliyat tercih ediyorlar malesef görevini böylesine kötüye kullananlar var.
O yüzden bence birçok farklı doktorla bunu görüşün derim.
O şekilde karar verin.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Öncelikle bebeğinizin anne sütünden önce yaşayan bir anneye ihtiyacı var. Bu yüzden tedaviniz ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Anneniz için 2 çocuk bakmak zor olacağı içğn sizin yerinizde olsam büyüğü yaz okuluna verirdim hem eğlenceli geçer hem de yorulacağı için akşam erken uyur anneniz rahat eder. Yada kesinlikle bakıcı. Boşverin kv yada görümceyi zaten bir hayır gelecek olsa sen demeden kendileri teklif ederdi

Bana özelden yazarmısın kalple ilgili bir doktor var onun hakkında konuşmak istiyorum burda tanıdık çıkar diye yazamadım

Allah sifa versin ve yardimciniz olsun .
İyi düşünün iyi olsun ,her bunye bir degil, siz kolay toparlayacaksiniz kendinizi inşallah.

Bence gunduz annenize yardimci tutun, ev isleri yemek vs halletsin . Sirf cocuk olunca ,bakilmasi daha kolay olur annenize . hem mama ile beslenen bebekler ,geceleri daha cok uyur. Gece bakilmaya gerek kalmaz.

Cuma günü guzel haber alirsiniz inşallah dr da icinizi rahatlatir.

Cok cook gecmis olsun insallah Rabbim yar ve yardimcin olsunnn ... Gun dogmadan neler dogar gozunde buyuttugn 6 ay da gecer oyle boyle zar zor da olsa gecer saglik olsun sen iyi ol insallah da .

Canım Allah şafi sıfatıyla tez zamanda şifa versin sana. Hemen iyileşeceksin inşallah, yalnız senden ricam bu süreçte ne çocuğu ne de anneni düşünmemeye çalış, yalnızca kendini düşün…imkan varsa anneye bir yardımcı tutulur; güzel haberini bekleriz

Cok cok gecmis olsun. Dua edecegim sizin icin. Insallah en kisa surede sagliginiza kavusursunuz.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, rabbim Şafi ismiyle şifa nasip etsin size. Evet bebeğiniz çok küçük, eşiniz, annesiz ve siz çok yorulacaksınız ama günün sonunda en önemli şey sağlığınız değil mi? Sizin için gereken açık ameliyat ise açık ameliyat olun. Bu dönemler geçtiğinde çocuklarınıza sağlıkla dört elle sarılabileceğiniz günleri düşünün. Rabbim yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm okuyunca. Seni aileni düşünemem bile. Insallah en kısa sürede iyilesirsin ve bu yaşadıklarını unutur saglikla çocuklarını büyütürsün. Dua et bol bol. Ben de edeceğim sana.

Allah acil şifalar versin, gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Yine de moralinizi yüksek tutun, sevdiklerinizin hüznü çok normal, seviliyorsunuz.
Minik bebeğinizin hürmetine, Allah bu süreci kolayca atlatmak nasip etsin.

Allah şifa versin çok çabuk inşallah . Üzülmeyin her acı geçicidir herşeyin bir çözümü ,çaresi vardır . İçinizi ferah tutun moraliniz iyi olsun ki annenize de güç verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…