Allah kimseye böyle dert vermesin

Ne yazık ki benim de gittiğim ilk doktor benzer şeyler söylemişti. Hatta 5 yılda bir bile gelsen olur demişti. 1. Derece kaçakları ciddiye almıyor ne yazık ki doktorların bir kısmı
Şaşırdım. Bende kardiyoloji takipliyim kalbimde sıvı toplanması olmuştu düzeldi ama hala 3 ayda bir çağırıyor doktorum. Geçmiş olsun sizede

Çok geçmişler olsun. Evet çok çok zor ama atlatılmayacak bişey değil çok şükür. Üzülüyorsunuz anlıyorum. Çokta haklısınız üzülmekte ama şükretmek lazım. Bence hamilelik sizin şansınız olmuş ve bu durum anlaşılmış. Ve siz ameliyattan sonra çocuklarınıza dönebileceksiniz. Belki 1 yıl çok fazla ilgilenemeyeceksiniz evet ama sonra hep onlarla olacaksınız inşalllah.

Çok geçmiş ne olsun ,tez zamanda şifalar dilerim..Öncelikli olarak bir yardımcı bulun ,her gün evinizi toplasın,yemeğinizi yapsın gerekirse .Anneniz o kadar üzgündür ki şimdi yorgunluk falan düşünmez bir de onu dert etmeyin.Vücut yorgunluğu nedir ki? Yatarsın dinlenirsin ama eminim kadının gönlü yorgundur..Her şey iyi olacak deyin Allah'ın izniyle .Hazır mana alsın beneğiniz bu süreçte .Benim hiç sütüm yoktu ikizlerim mama ile büyüdü. Kocaman oldular ve çok sağlıklılar şükür.Şu an önceliğiniz sağlığınıza kavuşmak,sonra hepsi olur.

Evet istanbuldayım. Kapaktaki kaçakta ilerleme olunca farklı doktorlarla görüşmeye başladık ve doktorlardan birtanesi bana acil ablasyon olman gerekiyor düzelmezse kapak ameliyatı olacaksın dediğinde ben de çok korkup ağlamıştım her doktorun yorum birbirinden çook farklı olabiliyor bazen. şu an gittiğim doktor beni çok rahatlattı korkmamamı söyledi. Takip altında olacağım ve gerektiğinde müdahele edilecek. Hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama gerekirse İstanbul' a da gelin ve tekrar muayene olun. Kalp insanı korkutuyor

Çok geçmil olsun Rabbim şifalar versin. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben İstanbul’da yardımcı olmak çok isterim size. Benim de 10 aylık bir oğlum var ve öğretmenim. Elimden geleni yaparım bebeğiniz ve siizn için. İnşaallah Allah çok güzel kağışar açsın herşey süper geçsin sizin için

Bursadayim. cuma gunu prof. Mustafa Guden e randevumuz var istanbula gelecegiz zaten. Bursadaki doktor hemen gel acık ameliyat yapayim kapagı mekanikle degisyireyim dedi.

Halbuki ben internette robotik teknikle ameliyatin cok daha avantajli degisim degil tamirin ilac kullanmaya gerek birakmayacagini okuyup umitlenmistim.

Bursadaki doktor bana sana robotik olmaz tamir olursa tekrar bozulur 2. ameliyati olmak zorunda kalirsin diyince moralim cok bozuldu.

Allah razı olsun düşünmeniz yeter. Bursadayim ama ameliyat icin istanbula gelecegim. şükür esim istanbulda okuduğu icin iyi biliyor istanbulu.

Cok üzüldüm yaşadıklarınızı okuyunca çok kötü oldum ama sukredeceksiniz çünkü bir çaresi var sonuçta...evet zor gunler olacak ama neyse ki anneniz var ve sanırım bir yardımcı almaya gücünüz var...kendinizi sanmayın bebeğiniz var ve ondan da önce artık herseyi anlayan bir evladınız daha var...kendinizi suçlamayın sağlığı olan herkes ikinci çocuğu ister pekala...siz güçlü olun iyi bir drda ameliyatınızi olun gün doğmadan neler doğar...Zor gecsede ilk aylar geçecek sonucta bebeğinizi kucağınıza rahatça alacağınız günler de gelecek. Lütfen kendinizi salmayin...Bir çaresi var ve siz o çareler şifa bulacaksınız inşallah...annenize belki yarım gün bir yardimci bulabilirsiniz. Oda daha rahat eder sizde

Ne yazık ki benim de gittiğim ilk doktor benzer şeyler söylemişti. Hatta 5 yılda bir bile gelsen olur demişti. 1. Derece kaçakları ciddiye almıyor ne yazık ki doktorların bir kısmı
Bende de 1. Derece mitral kapakçık yetmezliği var ama bu şekilde gidersen ömür boyu sıkıntı yasamazsin demişti doktorum.
Sizin bu kadar hızlı ilerlemesine hem şaşırdım hem üzüldüm çok geçmiş olsun...

merhaba arkadasım cok gecmiş olsun ,, benim annemde acık ameliyat etmediler 3 delik acarak 5 saat suren rahim ameliyati oldu tek bir doktora bağlı kalma istanbulda isin uzmani vardır muhakkak bazi doktorlarımız malesef felaket habercisi gibi banada yasadiğım sehirde senin cocugun cok zor olur, cok zor hastasin isimiz var seninle demislerdi ancak istanbulda gordugum tedaviyle 18 aylık bir kızik var.simdi ellerinden öper yakın olsaydim inan o kundaktaki kuzucugunu emzirirdim, evet cok zor bir durum ancak şer gibi görünen bazı olaylar bizim icin hayırdır arkadaşım sen hamile kalmasaydın belki bu hastaliğını bilemeyecektin derdi veren Rabbim dermanıda veriyor sabret arkadasım sınav zamanındasın inşallah hayırlısi ile atlatacaksın

Canım ben 7 yıl önce İstanbul'da kvc hensiresiydim yani tam senin ameliyat olacağın birim,orda 5 yıl çalıştım ama sonra tayin istedim İstanbul'dan ayrıldım ,ben çalıştığım zaman robotik cerrahi çok yaygın değildi ve hastanemdeki iyi bir Dr vardi o da koşu yoluna geçti bildiğim ama o da robotik yapmıyordu o zaman,keşke birilerini bilsem de yardımcı olsam sadece Mehmet Akif eah bu konuda iyi orayı da araştır ama ameliyat olman gerekiyorsa da korkma mutlaka iyi olacaksın, ilk gunlrr gibi kalmayacaksin

Boşver aramayın iletişimi kesin ,o kadar haklısınız ki , ama onlar da birgün muhtacolacak ,bundan sonra hiç görüşmeyi gerekirse

Ben o doktorun söylediği kadar vahim bir durum olmadığını umuyorum. Gönlünü ferah tut, güçlü ol. Cuma günü dört gözle güzel mesajlarını bekliyorum. İnsanların sağlıklarıyla ilgili korkutuladımadığı, başka şeylerin ağır basmadığı bir doktora denk gelirsiniz inşallah. Eğer isterseniz ben de görüştüğm doktorumun ismini önerebilirim. Sgk hastane ücretlerini karşılamıyor ama özel sigortam var demiştiniz zaten.

Benim eşimde rchop aldı, diffüz büyük b hücreli lenfomaydı. Radyoterapi almadı.

R chopun uzun vadeli etkilerinde vardı.
Allah şifanızı versin, inşallah işinin ehli, insan sevgisi olan merhametli doktorlara denk gelirsiniz de, evlatlarınızla eşinizle ailenizle sağlık huzurla yaşarsınız. Size dua edeceğim.

Allah yar ve yardımcınız olsun canım
inşallah da bu günler gelip geçecek kardeşim
yatılı yardımcı candır imkanınız varsa hiç mi hiç düşünmeyin hemen bulun birini

VE eş ailesinin bu yaptığını sakın unutmayın!

Rabbim safi ismi hürmetine sana şifa versin canım çok üzüldüm.
Kötüyü düşünme herşey güzel olacak inşallah.
Acaba gündüzleri annenin yanina yardımcı kadin mi alsaniz daha az yorulurdu.

çok üzüldüm . geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

evet bende diffuz buyuk b hucreli lenfoma idim. Amin inşallah sizde esinizle ailenizle sağlıkla yaşarsınız.

Tabiki söyleyin. birden fazla doktorla görusmek istiyorum istanbulda.

geçmiş olsun inşallah bütün sıkıntıların geçecek sen umutlu ol mutlu ol ki pozitif enerji salgıla yeni doğan bebeğin senin stresini hissedebilir. bütün sıkıntıların geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…