Allah kimseye böyle dert vermesin

Kayinvalidem genc 46 yasinda asgari ucretle haftanin 6 gunu calisiyor. 23 yasinda goruncem var. o da uni okuyor belki yazin ondan yardim isterim buyuk oglumla ilgilenir derken hemen ise girmis 2 aylik calisacakmis.

Gorumcem agir bir hastalik gecirdi esimle biz evimize aldik doktor bulduk o zamanlar ilk ogluma hamileydim hastaneye yatti kayinvalidem calisiyor diye ben kaldim yaninda. esimle ikimiz tedavi ettirdik. kayinvalidem agliyordu hergun teselli ettim aglama anne gececek dedim. Gorumcem universite sinavina hazirlandi esimle benden istediler goturduk dersaneye yazdirdik. Ben ogretmenim egtimci indirimi yaptirdim. sonuclar aciklandi tercihlerinde yardimci olduk. universiteye yazdirmaya esim goturdu.

Simdi onlarin bu kadar duyarsiz olmasi ayrı zoruma gidiyor.

Bir diyorum esim kayinvalideme desin isten ciksin biz verelim asgari ucret bebegime baksin sonucta babannesi elden iyi bakar. hemde genc gucu sagligi yerinde. Bilmiyorum dogru bir fikir mi?

çok çok üzüldüm ne yazsam bilemedim
şükür bebek sağlıklı allaha şükür, emzirmemeniz gerekiyorsa emzirmeyin hiç de dünyanın sonu değil.
çok çok kırılgan oluyor insan bu zamanlarda, doktorun odasında ağlayın buna da çekinmeyin ben de olsam ben de ağlarım
ama anneniz inanın bakabilir ve siz de iyi olacaksınız. Kadınlarımız çok güçlü, annenizle babanız baksınlar işte beraber. Babanız çocukla ilgilensin anneniz bebeğe baksın.
Yatılı bakıcı yerine annenize yemek vs yardımcı olacak birini tutarsınız, o şekilde halledebilirsiniz.
emin olun hiçbirimizin yarını belli değil, kendinizi öyle şartlamayın sakın.

ay deyin valla
yani ondan yardım almayacaksınız da kimden alacaksınız?
onlar akıl etmiyorsa da deyin açık açık

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Yardimciyi hemen tutun

Ortalık toparlar yemek yapar büyükle ilgilenir küçüğü pispislar, ameliyat sonrası size yardımcı olur, gerçekten 60 yaşındaki birine o kadar iyi gelir ki tüm yuk ona kalmasın

Ya bırakın şu felaket tellalı doktorları Allah aşkına. Hastaya kızmak ne demek! Sanki siz keyfinizden rahatsızlandınız. Gidin robotik cerrahiyle mis gibi ameliyatınızı olun. Modern tıbbın çare olamadığı hiçbir şey yok çok şükür ki. Eskisinden bile daha iyi olursunuz inşallah. Moralinizi yüksek tutun. Tabi iyileşme sürecine özen göstermeniz lazım. Siz iyi olun ki çocuklarınız da iyi olsun.

Açık kalp ameliyatı daha iyi diyen doktora bir sormak lazım baştan aşağı göğüs boyunca kesiyle mi daha hızlı iyileşilir yoksa üç tane noktasal delikle mi diye!!

Durumunuz yerindeyse gündüzleri yardımcı alın, geceleri de anneniz ilgilensin çocuklarla. Kayın ailenize de vicdan diliyorum. Sizi hiç tanımasak da şurdan bebeğinize bakacak kaç kişi çıkar ben de dahil.

Çok geçmiş olsun.

Kiyamam ben sana ya ama suan ki onceligin senin sagligina kavusup evlatlarinla uzun saglikli yillar gecirip guzel anılar biriktirebilmek.
Anne sutu almasin her bebek anne sutuyle buyumek zorunda degil ki mamalarda artik bu isi fazlasiyla goruyor.
Cok duygusal bakmamaya calis kendini dusun su durumda onceligin bu olsun.
Cok sukur ki tedavisi var oyle ya da boyle iyi olmaya odaklan inan buna.
Benimde 3 aylik bebegim var 5 yasinda oglum neler hissettigini anliyorum.
Dualarimdasin.

Ben ilk doğumumdan sonra 3 ay komada yattım..bir şekil bakacak biri çıkar ve inanın hazır mama alan çocuklarda hiç bir eksiklik olmuyor..ayrıca bebekler ilk seneleri bol bol uyuyorlar..siz kendinize odaklanın bence.

evet ilk 6 ay aslında daha kolay
gazı için de biraz uğraşırsınız
zaten yap biberon mama yatır, alt değiştir bu kadar.
5 yaşındaki çocuk da zaten özel mma vs istemiyor evde ne pişerse yer öyle böyle geçer zaman.

Allah yardımcın olsun acaba öncesinde sıkıntı vardıda farkedilmedi mi

2018 yilinda kardiyolojiye gittim. o da lenfomayi tedavi eden doktorum yonlendirdi. cok az bir kacak var ama herkeste olur benim ekg mi ceksen bende de olur dedi doktor. 2 yil sonra bir daha gelirsin dedi 2020 de pandemi vardi universite hastanesi acil olmayan vakalari almiyordu. sonra da hamile oldugumu ogrendim zaten. bu arada ben ne bir carpinti ne bir haldizlik ne bir nefes darligu hissetmiyordum. aklimin ucuna gelmedi. 2018 de hic bir problem olmayip birden olmasi nadir ama oluyor dedi doktorlar.

yok malesef kardesim.
Tek çocukmusunuz? Eşinizin kardeşi de mi yok? Kuzen teyze halanız falan ne bileyim akrabalar bu günler için var. Çocukları birine emanet edip sağlığınız için biraz doktor araştırması yapmanız lazım siz iyi olacaksınız ki iki çocuğunuza bakabilesiniz.
Sakın açık olmayın bence benim 80 yaşındaki ananem bile kapalı oldu bir haftada iyileşti şaka gibi eski toprak

Gectigimiz ayalrda halam ayni kapakcik değiştirme ameliyatini oldu. Acik ameliyatti. 1 haftada toparladi. Tek sikintisi kollarini kalp hizzasinin Ustune kaldirmasi yasakti ve agir kaldiramiyordu. Bir yardimci sizi kurtarir. Geceleri bebegi yaniniza alirsiniz bakicida diger çocuğunuzla gunduzleri ilgilenir. Birisi cocugu kucaginiza versin kafi.

Birde şimdi ameliyatlar hep kapali oluyor iyice arastırin derim iyilesmekte kolay oluyor hem
Katılıyorum. Gerekirse prof. prof. gezin olabiliyorsa kapalı olun.
Bence direk yardımcı bakın. Anne kayınvalide aynı evde çok başınız ağrır. Hele de bu kadar nankörlerse. Sinir stres üzüntü iyileşme sürenizi çok etkiler.

ya bi baktırın bence başka bir doktora da
benim de kalbimde kaçak var hamileyken ben de doktora gittim hatta
belki çok acil değildir
ama ille yapılması gerekiyorsa inanın şimdi yaptırın bebek ufakken bitsin gitsin, gerçekten annenizin bakabileceğini düşünüyorum ben yaa. Şimdi hastalık yokken off kafam kaldırmıyor der tabi onlar ufak tefek nazlanmalar.
Durum ciddiye binince illa ki bakarlar yahu.

benim bir arkadasim 10 yil once olmus o aradi bugun. o beni cok korkuttu cok zor oluyor 6 ay kendime gelemedim dedi. bu beni daha uzdu ben 1 2 aya toparlanirim diyordum.

Bana kalsa isterde 100 bin olsun robotik olacagim ama robotik zamaninda aldigim radyoterapi yuzunden bana uygun olmayabilirmis. Burda gorustugum cerrah oyle soyledi. bilmiyorum istanbula gitmekten vazgecip ona ameliyat olayim diye mi dedi yoksa gercekten bana robotik olmaz mi onu cuma gunu istanbula gidince gorecegim.

Rabbim şifanızı versin inşallah Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez bebeğiniz sağlıkla büyür umarım annenize de Rabbim güç versin üzültü bağışıklığınızı düşürür çok zor ama lütfen pes etmeyin. Rabbim güç kuvvet versin.

annem ben bakarim diyor. sen onlari dusunme diyor dogumdan sonra 4 gun hastanede yattim annem bakti gece basinda beklemis bebegimin cokda iyi bakar ama onunda ameliyatlari var 2 sene once kolu krildi platin var. midesinden operasyon gecirdi. cok yorulacak kiyamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…