- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yönteminde bir faydasını göremedim henüzKahvaltiya gec kalmak iyidir. Intermittent fasting yontemini uygulursan daha cabuk kilo veriyorsun.
Yani aralikli oruc.
Diyet yaparken kimsenin dedigine aldirma sab. her vucut ayri calisiyor. Gecen hafta patates yemedim hem actim , hem de kilo veremedim . Bu hafta farkli oldu.Bu yönteminde bir faydasını göremedim henüz
Ben bi fabrika ayarlarıma mı dönsem acep
Anlayamiyorum kendimi, ben bile taniyamiyorum artıkDiyet yaparken kimsenin dedigine aldirma sab. her vucut ayri calisiyor. Gecen hafta patates yemedim hem actim , hem de kilo veremedim . Bu hafta farkli oldu.
Kendinde hic ise yarayan bir yontem farketmedin mi?
Eee nasil birinci oldun bizim yarismalarda . O zamanki menulerine baksana. Aralikli oruc yaramiyordu diyorsun ama yaramis ki ramazan zamani kilo vermissin .Anlayamiyorum kendimi, ben bile taniyamiyorum artık
Evlenmeden önce 77'ye çıktığımı gördüğümde ekmeği bıraktım.diğer hamur işlerini de tabii. 2,5 ayda 62'ye düşmüştüm.
Sonra evlendim falan neyse şimdi ikinci diyetim bu benim.kızımın doğumundan sonra 68-69 kiloydum. Sonra bi çıkmışım teee 86lara
Şimdi şubattan beri uğraşıyorum. Ilk çavdarlı ekmekle başladım, ağır ağır gitti. Ramazanın ilk haftası durdu hatta. Sonra çavdar ekmegini de bıraktım. Ramazanda haftada 800 gr. Gitmeye başladı. Bayram sonuna kadar herşey çok güzeldi. Sonra yine takıldım kaldım işte böyle
İşte ramazanda çok iyiydi. Ama sahuru kahvaltı yerine alınca sorun oldu sanki, bişeyler bozuldu orda yeniden oruç tutayım ben en iyisiEee nasil birinci oldun bizim yarismalarda . O zamanki menulerine baksana. Aralikli oruc yaramiyordu diyorsun ama yaramis ki ramazan zamani kilo vermissin .
+ Limonlu su iciyor musun .
Kahvaltiyi kacta yapiyorsun , aksami kacta kapatiyorsun ?İşte ramazanda çok iyiydi. Ama sahuru kahvaltı yerine alınca sorun oldu sanki, bişeyler bozuldu orda yeniden oruç tutayım ben en iyisi
1 lt suya 1 limon sıkıp içiyorum, az mı sence?
2 lt.de normal su içiyorum gün içinde.
Sporun oyle bir dezavantaji var ben de jillian yaptigim donem kilo veremiyordum sab.Buara yeşil çay ve diğer bitki çaylarımı içemedim.
Sporu günlük yapiyorum. Çünkü yaptığım programda 6 gün spor 1 gün ara var. Onunda parmağı olabilir mi?
Sabah aç karnına bağırsakların çalışması için 2 erik yiyip yarım lt.su içiyorum onun dışnda meyveyi de bıraktım. Meyve beni acıktiriyor çünkü.
Öğlen kahvaltı, birde akşam yemeği, bütün yaptığım bu!..