ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Mısırı diyet esnasında olabildiğince az tüket canım. Mısırı sadece yağsız tuzsuz patlatırsan haftada 1 su bardağı yiyebilirsin. Tabi patlamış haliyle 1 su bardağı
:KK70: Yicek bişey bulamadım akşam çocuklara kaynatmıştım hadi dedim bugün öğle yemeğin o olsun:ıslık:

Kıııız şahane bi kitap okuyorsun. Lise sonda okumuştum ben.... hey gidi günler çocuk çombalak olunca ayda yılda 1 kitap zor okur oldum iyi ki bekarken çok çok okumuşum.
Ben geçen hafta bitirdim bitane sinan akyüz'ün YAĞMUR'UN GELİNİ süPerdi gerçek bi hikaye bayıldımm salya sümük ağlaya ağlaya okudum bağzı bölümleri :KK42:

A AklinYolu1 Aslında eşimin babaannesi ama altlı üstlü oturuyoruz dün eve cıkardılar ama beyninda algı damarı tıkanmıs kimseyi hatırlamıyo yazık :KK43:
Geri dönmenize çok sevindim valla siz olmadan olmaz burası:KK19:
Aaa cook uzucu bu durumda olan bir arkadasimin babaannesinde vardi . :KK12:

Allah acil sifalar versin sarem.

Eki Görüntüle 2168290
Gitmyo durdu sanki regl oldum diyemi

Ilk hafta cabuk gitti, biraz da regl sin oteki hafta asil bence. :cool:

Bugün kahvaltıya geç kaldım biraz Eki Görüntüle 2168291
Kahvaltiya gec kalmak iyidir. Intermittent fasting yontemini uygulursan daha cabuk kilo veriyorsun.

Yani aralikli oruc. :KK51:

Aynen dediğim gibi etkiye tepki karşındakine ne hissettirdiğine bağlı herşey
:KK60:

Rüzgarlı bayırı okumadım ben güzel mi diğerlerini okudum da merak ettim şimdi
Okursan seveceksin garanti veriyorum. Huzunlu bir ask hikayesi. :KK53:
Kıııız şahane bi kitap okuyorsun. Lise sonda okumuştum ben.... hey gidi günler çocuk çombalak olunca ayda yılda 1 kitap zor okur oldum iyi ki bekarken çok çok okumuşum.
Ben de lise sonda okumustun . Guzel kitapti. Kiz beraber kilo veriyoruz beraber okuyoruz ahaha. :KK70:

Ben de tarti resmimi yukleyeyim. Patatesin alameti. :KK8:

Pazar gunu : 59.7
Cuma gunu : 58.6
Hedefim 57.9 du pazara kadar bakalim. :sampiyon:

Eklentiler

• Photo0244.jpg
    Photo0244.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 19
Kahvaltiya gec kalmak iyidir. Intermittent fasting yontemini uygulursan daha cabuk kilo veriyorsun.

Yani aralikli oruc. :KK51:

:KK60:

Okursan seveceksin garanti veriyorum. Huzunlu bir ask hikayesi. :KK53:

Ben de lise sonda okumustun . Guzel kitapti. Kiz beraber kilo veriyoruz beraber okuyoruz ahaha. :KK70:
Yoksa sen kaybolan ikizim misin :KK70::KK70:

Ne olsun fatmanin elbisesi icin kafasi bozuk. :KK12:

Ben de oyle dolaniyorum . :KK70:

Sen nasilsin sab.
Benimde 100 gr. bile oynamayan tartımla aram bozuk.
Ya tartı bozuldu ya da benim ayarlarda bir sorun var :KK70:

Muttapa7555 Muttapa7555 n'ooldu canım elbisene, bir sorun mu var?

Benimde 100 gr. bile oynamayan tartımla aram bozuk.
Ya tartı bozuldu ya da benim ayarlarda bir sorun var :KK70:

Muttapa7555 Muttapa7555 n'ooldu canım elbisene, bir sorun mu var?
Ayy elbisenin dedikodusunu yapmis gibi olmayayim . Dedikoduyu sevmem cunku.:KK70:

Tadilattan kirli gelmis, sorumluluk kabul etmemisler, kuru temizleyiciye gondermisler. Fatma da sikayeti dusunuyordu.

Ayy elbisenin dedikodusunu yapmis gibi olmayayim . Dedikoduyu sevmem cunku.:KK70:

Tadilattan kirli gelmis, sorumluluk kabul etmemisler, kuru temizleyiciye gondermisler. Fatma da sikayeti dusunuyordu.
Hiç sevmezsin bilirim :KK70:
Neden hiç kimse işini doğru dürüst yapmaz, birde hata yapınca suçunu kabul etmez.
Hep bi inkar peşindeler heep :sopa:

X