ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gunaydinnn fittt kelebeklerrr. :KK45:

Hangi kitabi okuyorsun sena cim.
Gazap üzümleri okuyorum 1 aydır elimde sürünüyor. Dili bana biraz ağır geldi .Genelde ince kitaplar okurdum kalın olduğundan mıdır nedir sıkıntı basıyo. 100 sayfa kaldı Allahtan bitiyor. Beğendiğin kitaplar varsa tavsiye edebülürsün.

Gazap üzümleri okuyorum 1 aydır elimde sürünüyor. Dili bana biraz ağır geldi .Genelde ince kitaplar okurdum kalın olduğundan mıdır nedir sıkıntı basıyo. 100 sayfa kaldı Allahtan bitiyor. Beğendiğin kitaplar varsa tavsiye edebülürsün.
Ooo guzel kitaptir o. :KK8:

Ana : Maksim Gorki

Ruzgarli bayir : Emily Bronte

Beyaz dis : Jack London

Cocuk kalbi : Edmondo de Amicis

13 temmuz cuma
SABAH
...
1 bardak limonlu su(1limon)
1 fincan bitki çayı
1/2demet limonlu maydanoz
4 zeytin
Peynir
2 domates
ARA
......
1 kase yoğurt(light)
ÖĞLE
....
1 haşlanmış mısır
ARA
.....
1 avuç kabak çekirdeği
AKŞAM
.....
Çorba
1 bardak süt
Bol su
Muttapa7555 Muttapa7555

IMG_0286.JPG

Gitmyo durdu sanki regl oldum diyemi

Kıııız şahane bi kitap okuyorsun. Lise sonda okumuştum ben.... hey gidi günler çocuk çombalak olunca ayda yılda 1 kitap zor okur oldum iyi ki bekarken çok çok okumuşum.

13 temmuz cuma
SABAH
...
1 bardak limonlu su(1limon)
1 fincan bitki çayı
1/2demet limonlu maydanoz
4 zeytin
Peynir
2 domates
ARA
......
1 kase yoğurt(light)
ÖĞLE
....
1 haşlanmış mısır
ARA
.....
1 avuç kabak çekirdeği
AKŞAM
.....
Çorba
1 bardak süt
Bol su
Muttapa7555 Muttapa7555
Mısırı diyet esnasında olabildiğince az tüket canım. Mısırı sadece yağsız tuzsuz patlatırsan haftada 1 su bardağı yiyebilirsin. Tabi patlamış haliyle 1 su bardağı

X