- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Ayyy sağolasın canım karşılıklı hepsi biliyorsunSenin o guzel kalbin yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy sağolasın canım karşılıklı hepsi biliyorsunSenin o guzel kalbin yeter
Ben sana karsi nasil cekici ve sevgi doluysam sen de bana oylesin. Etkiye tepki boyle oluyor demek ki.Ayyy sağolasın canım karşılıklı hepsi biliyorsun
Gunaydinnn fittt kelebeklerrr.Günaydınnnn kelebekleeer limonlu su içildi, kahvaltı yapıldı. Biraz kitap okuyup saat 11 olunca spora gideceğim
Gazap üzümleri okuyorum 1 aydır elimde sürünüyor. Dili bana biraz ağır geldi .Genelde ince kitaplar okurdum kalın olduğundan mıdır nedir sıkıntı basıyo. 100 sayfa kaldı Allahtan bitiyor. Beğendiğin kitaplar varsa tavsiye edebülürsün.Gunaydinnn fittt kelebeklerrr.
Hangi kitabi okuyorsun sena cim.
Ooo guzel kitaptir o.Gazap üzümleri okuyorum 1 aydır elimde sürünüyor. Dili bana biraz ağır geldi .Genelde ince kitaplar okurdum kalın olduğundan mıdır nedir sıkıntı basıyo. 100 sayfa kaldı Allahtan bitiyor. Beğendiğin kitaplar varsa tavsiye edebülürsün.
Aynen dediğim gibi etkiye tepki karşındakine ne hissettirdiğine bağlı herşeyBen sana karsi nasil cekici ve sevgi doluysam sen de bana oylesin. Etkiye tepki boyle oluyor demek ki.
Hayır canım çok değil sağlam kahvaltı gün içinde daha az acıkma ve daha az kalori alımı sağlarMuttapa7555 kahvaltım çok mu? Gözüme fazla geliyo suçlu hissediyorum ekmek yemiyorum artık ama ???????????? İşaretlerim çok
Rüzgarlı bayırı okumadım ben güzel mi diğerlerini okudum da merak ettim şimdiOoo guzel kitaptir o.
Ana : Maksim Gorki
Ruzgarli bayir : Emily Bronte
Beyaz dis : Jack London
Cocuk kalbi : Edmondo de Amicis
Kıııız şahane bi kitap okuyorsun. Lise sonda okumuştum ben.... hey gidi günler çocuk çombalak olunca ayda yılda 1 kitap zor okur oldum iyi ki bekarken çok çok okumuşum.Gazap üzümleri okuyorum 1 aydır elimde sürünüyor. Dili bana biraz ağır geldi .Genelde ince kitaplar okurdum kalın olduğundan mıdır nedir sıkıntı basıyo. 100 sayfa kaldı Allahtan bitiyor. Beğendiğin kitaplar varsa tavsiye edebülürsün.
Mısırı diyet esnasında olabildiğince az tüket canım. Mısırı sadece yağsız tuzsuz patlatırsan haftada 1 su bardağı yiyebilirsin. Tabi patlamış haliyle 1 su bardağı13 temmuz cuma
SABAH
...
1 bardak limonlu su(1limon)
1 fincan bitki çayı
1/2demet limonlu maydanoz
4 zeytin
Peynir
2 domates
ARA
......
1 kase yoğurt(light)
ÖĞLE
....
1 haşlanmış mısır
ARA
.....
1 avuç kabak çekirdeği
AKŞAM
.....
Çorba
1 bardak süt
Bol su
Muttapa7555
Büyük ihtimalle onun etkisi vardır ne kadar uğraşsan da ödem tutuyorsunEki Görüntüle 2168290
Gitmyo durdu sanki regl oldum diyemi