- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
ALL-STAR | 1 TEMMUZ 2018 | 8 TEMMUZ 2018 | 15 TEMMUZ 2018 | 22 TEMMUZ 2018 | 29 TEMMUZ 2018 | Haftalik Hedef Kilo |
---|---|---|---|---|---|---|
A AklinYolu1 | ||||||
[COLOR=#b300b3]@fatma7454[/COLOR] | ||||||
| ||||||
[COLOR=#00b3b3]@_SinsireLLa_[/COLOR] | ||||||
| ||||||
| ||||||
|
Yok be ne tasinmasi . Artik ben kokten giderim.Artık burdan taşınmayalım,
taşınınca kafalar karışıyor,
öyle olunca kilolar da karışıyor..
Yeni bir topik..
azimli bir grup..
İncecik kızlar.. (şimdilik balık etli diyoruz ama)
Istersen yarina kadar ya da yarin degistirebilirsin.Anamm birde 72.6 yazmışım ya
Neyime güvendim acep
Yok değiştirmicemIstersen yarina kadar ya da yarin degistirebilirsin.
Ben degistirmiyorum.
Yok değiştirmicem
Kendi kendime iddiaya girdim
Bakalım kim kazanacak
Hmm grupça hepimiz aynı şeyi hissetsek, güçlerimizi birleştirip zayıflayabilir miyiz acabaDikkat et oteki kendin kazanmasin.
Icimde daha iyi olucagiz gibi bir his var. Latteyi biraktim , birakiyorum sab.
Yalniz meyveye basladim ara sira meyve yerim ben.
Yarin tamamen meyve yiyecegim, oteki gun de tamamen meyve , sonra sebzeye donebilirim.Hmm grupça hepimiz aynı şeyi hissetsek, güçlerimizi birleştirip zayıflayabilir miyiz acaba
Latteyi tamamen bıraktığında teselli ister misin canım, zira aranızda kuvvetli bir ilişki vardı
Şaka biyana birde böyle dene, bakalım neler olacak
Meyve gündüzleri belli miktarlarda yendiğimde bir sorun teşkil etmez bence
Meyve detoksu olabilirde sebze zor bende, yıllardır doğru dürüst sebze yemiyorum ki ben.. hele brokoli karnibahar hayatta yiyememYarin tamamen meyve yiyecegim, oteki gun de tamamen meyve , sonra sebzeye donebilirim.
Boyle deneyecegim bir de. Benimle baslasana sen de.
Latteyi birakiyorum cunku reflumu azdiriyor yoksa iyiydik.
Ara sira burada aglarim ben.
Bir sure yogurt ve badem gormek istemiyorum. Nasil biktiysam.
Yarin sadece meyve tuketiyoruz var misin o zaman. Karpuz degil tabi ki :)))))))))))Meyve detoksu olabilirde sebze zor bende, yıllardır doğru dürüst sebze yemiyorum ki ben.. hele brokoli karnibahar hayatta yiyemem
Tamam varım,Yarin sadece meyve tuketiyoruz var misin o zaman. Karpuz degil tabi ki :)))))))))))
Bendeki meyveler kiraz , uzum , kayisi.
Senden hangi meyveler geliyor.
Yarin sabah tartilacaksin ama soylemeyeceksin.
Bir de persembe tartilacaksin aradaki farki soyleyeceksin.
Tamam bana uyar onlar . Unutma baska bir sey yok.Tamam varım,
Bende de kiraz, kayısı ve şeftali var ( tüh önceden haberim olsaydi gidip çeşitli meyveler alırdım :))))
Anlaştık ozaman, ben artik yatiim yarın devam ederiz iyi geceler..
Tamam bana uyar onlar . Unutma baska bir sey yok.Sadece su .
Iyi geceler.
Hayir miktari onemli degil . Gunde uc kere Sabah ogle aksam seklinde. Aralarda abartmamak sartiyla sadece bitki caylari , maden suyu , limonlu su olabilir.Günaydın kızlar
Başlamadan sorayım yanlış olmasın, meyve yerken miktar önemli mi?
ve saatler, ben kahvaltı ve yemek saati arasında gün içinde ara ara atıştırırım, 19:00 gibi de yemeyi bırakırım (bırakabilirsem tabii)
Sen nasıl yapacaksın, ne kadar yiyebiliyoruz cevapları bekliyorum A AklinYolu1
Eyvah yakalandıkGunaydin kizlar ,
Bugun detox gunum ,kokulusabun un da detox gunu. Aha yazdim kacamazsin sab . artik Isteyen bize katilabilir.
Anlaşıldı tamam,Hayir miktari onemli degil . Gunde uc kere Sabah ogle aksam seklinde. Aralarda abartmamak sartiyla sadece bitki caylari , maden suyu , limonlu su olabilir.
Onun disinda soyle yapabilirsin. Sabah meyve ogle meyve aksam sebze.
Sanirim ben boyle yapacagim.
Sabahki kilonu bi yere yaz ya da aklinda tut. Bir de yarinki kilonu aradaki farki buraya yazacaksin.Anlaşıldı tamam,
O zaman detox başlasın