- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Aç gezersen vücut korumaya geçer öğünlerin doyurucu ve lif protein ağırlıklı olsun. Yani yediğinde karnını güzel doyur ki kıtlık alarmı vermesin vücudun. Su iç bol bol yeşilçay içTemmuzun son haftası kıyafet alışverişine gitmem gerek, ağustosun 5'inden sonra da 3 tane kuzenimin düğünü var. O zamana kadar 67 falan olabilir miyim acaba yaaa
(Nasıl olacaksa ben aç geziyorum ama tartı gram oynamıyor)
Ben 75 'le başladım diyete çok zor oldu 60 ı görmek sen zayıfladıkça vücut toparlıyor kendini... panik yapmaSpor da yapamadım bugün ooof of
Daha sıkılaşmam gerek, benim vücut almış başını gitmiş
Aç geziyorum derken tüm yeme alışkanlığımı değiştirince acıkıyorum illa ki,sabah geç yiyip akşamı erkene çekiyorum, bu seferde geç yattığım için açlık bastırıyor. Bu hafta çorba salata işine girdim dur bakalım nasıl olacak.Aç gezersen vücut korumaya geçer öğünlerin doyurucu ve lif protein ağırlıklı olsun. Yani yediğinde karnını güzel doyur ki kıtlık alarmı vermesin vücudun. Su iç bol bol yeşilçay iç
Amanıın kıyafet mi alcan kıızBen 75 'le başladım diyete çok zor oldu 60 ı görmek sen zayıfladıkça vücut toparlıyor kendini... panik yapma
Ben bu perşembe gidecem kıyafet bakmaya artık hayal oldu 55le kıyafet almak
Büyük temizlik mi yapıyorsun?Ben bu evi nasıl adam edeceğim ya nefes almadan uğraşsam anca olacak
Tatile gidiyorsan cok iyi, kafan dagilir biraz zeyna.03.07 menum
Sabah ucaktaki sandvic
Ikindi yarimnkase corba 2 kofte
Aksam ucaktaki sandvic
1tramisu
Su 2 lt sanirim
Muttapa7555
Anamm birde 72.6 yazmışım yaA AklinYolu1
Muttapa7555
kokulusabun
@_SinsireLLa_
zinnia
Sena616
tulipa
Hedef kupalar ve tahmin kupalari pazar gunu (8 temmuz 2018) icin ve hala gecerli. Bu sayfaya aktarma yapiyorum.Degistirmek isteyen hala degistirebilir ama degistirmek icin yarin son gun olsun lutfen.
A AklinYolu1
Haftalik ortalama tahmini : 0.8438
Haftalik hedef : 58.3
Muttapa7555
Haftalik ortalama tahmini :0.7876
Haftalik hedef :60.5
kokulusabun
Haftalik ortalama tahmini : 0.9255
Haftalik hedef :72.6
@_SinsireLLa_
Haftalik ortalama tahmini :60
Haftalik hedef :0.8456