ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

03.07.18
Sabah neskafe lokum oglen is yemeği aksam is yemeği.gece iki meyve siyu.Iki kucuk labne siyah zeytin az,bir bal çay.yarim elma bir ayran bir elma:)kapanis
tulipa tulipa oteki topik kapandi. Dereceye girenler aciklandi. Oraya bir bakin aklinizda soru isareti kalmasin.

Bu topikte 1 temmuzdan itibaren devam ediyoruz. O yuzden;

1- Dun icin yazilan menuler kabul edilmiyor.

2- Butun haftanin menulerini yazmak sarti var. Biri eksik olursa kabul edilmiyor. Yani sadece bu hafta icin 4 gune dustu . Carsamba persembe cuma cumartesi yazabilirsin.

Menulerde @fatma7454 u etiketliyoruz.

Son düzenleme:
Sabahki kilonu bi yere yaz ya da aklinda tut. Bir de yarinki kilonu aradaki farki buraya yazacaksin. :KK66:
Yazmaya gerek yok gözümün önünden gitmiyor ki sayılar:confused:

4 haziran menüsü @fatma7454
Sabah; türk kahvesi
Meyve
Öğlen; meyve
Akşam; meyve ya da sebze henüz karar veremedim. Aralarda maden suyu,
chai çayı ve yeşil çay içebilirim.

Yazmaya gerek yok gözümün önünden gitmiyor ki sayılar:confused:

4 haziran menüsü @fatma7454
Sabah; türk kahvesi
Meyve
Öğlen; meyve
Akşam; meyve ya da sebze henüz karar veremedim. Aralarda maden suyu,
chai çayı ve yeşil çay içebilirim.
Aaa bak Turk kahvesi de olabilir . Sana var bana yok. Sekersiz icemiyorum ben. Alisamadim zaten istemiyorum da artik. Daga kusen tavsan...:KK45:

Aaa bak Turk kahvesi de olabilir . Sana var bana yok. Sekersiz icemiyorum ben. Alisamadim zaten istemiyorum da artik. Daga kusen tavsan...:KK45:
Ben seviyorum türk kahvesini, eskiden hep az şekerli içerdim zaten, oyüzden şekeri bırakmak zor olmadı.

Akşamki sebzeye yoğurt ekleme hakkımız var mı? (Varsa sadece semizotlu yoğurt yiyebilirim)

Ben seviyorum türk kahvesini, eskiden hep az şekerli içerdim zaten, oyüzden şekeri bırakmak zor olmadı.

Akşamki sebzeye yoğurt ekleme hakkımız var mı? (Varsa sadece semizotlu yoğurt yiyebilirim)
Hayir yok canim. Sebze olacak ama buharlanmis ya da kozlenmis olabilir. Ben cig blender dan geciricem.

Hayir yok canim. Sebze olacak ama buharlanmis ya da kozlenmis olabilir. Ben cig blender dan geciricem.
Yaaa:silah: tüh olaydı iyiydi :skandal:
Ozaman bende patlıcan ve biber közleyip salata yapar yerim, sen közlenmiş deyince aklıma geldi, çokta severim:kk77:

Merhabalar beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim başlangıç kilom 68.1 inşallah yakın zamanda sizinde desteklerinizle fazlalıklarımdan kurtulurum .hepinize bu yolda başarılar diliyorum

Eklentiler

• 12051704-7F06-41C0-B23B-230263ACE1FA.jpeg
    12051704-7F06-41C0-B23B-230263ACE1FA.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 38
Kendini bize tanitsana biraz, kilo verme seruvenin. Hedefin vs vs.
Yaşım 23
4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Evlendiğimde 74 kiloydum , 70 kilo ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim .Doğumdan 1 hafta sonra 71 kiloydum , bebeğim 5 aylık olunca eşimle birlikte diyete başladık 65 kiloya düştüm ama diyeti bırakınca 68 oldum malesef
Ev hanımıyım lise mezunuyum istanbul da yaşıyorum
Hedefim 58

Yaşım 23
4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Evlendiğimde 74 kiloydum , 70 kilo ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim .Doğumdan 1 hafta sonra 71 kiloydum , bebeğim 5 aylık olunca eşimle birlikte diyete başladık 65 kiloya düştüm ama diyeti bırakınca 68 oldum malesef
Ev hanımıyım lise mezunuyum istanbul da yaşıyorum
Hedefim 58

Cok genc anne olmussun, Allah bagislasin. :nazar:

Birakmak yok artik beslenme duzenini degistirmek gerekiyor. Biraz ondan biraz bundan seklinde. :KK45:

Teşekkür ederim :KK200:
Yiye yiye aldım kiloları şimdi verme zamanı :KK66:
Yiye yiye kilo veren de var. Ne yedigine bagli. :KK70:

Aksama bir arkadas daha katilacak bize. O da okur bu mesaji. :KK37:

Yenisiniz diye kurallarimizi acikliyorum.

Tarti gunlerimiz pazar gunu bugun katilim sondu. Bir sonraki tarti gunumuz 8 temmuz 2018 gunu.

Menu paylasimlari sart, tam bildirimlere bir kupa veriliyor. @fatma7454 u etiketliyorsun.

Onun disinda 8 temmuza kadar hedef kilonu yaziyorsun . Atiyorum ben 58.3 olurum gibi. Hedefi tutturan tek kupa aliyor.

Grup ortalamasi hakkinda tahminde bulunuyorsun . En yakin olan tek kupa aliyor.Ornek; 0.7839 gibi.

Gunde bes mesaj yazma sarti var, sen bugunluk bu sarti gectin. :KK70:Yazmayanin bir kupasi elden gidiyor.

Yarisma sonunda kupasi en cok olan kazaniyor. :cool:

Edit: derecelendirme icin de yuzde hesabi yapilip, ilk uce girenler kupa aliyor. Zamanla alisirsin. :süslü:

Son düzenleme:
X