- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Oh iyi yapmışsın canım, hemde zeytinyağlısından, afiyet olsun..Benim misafirim vardı kısır yaptım
Kendime ayrı diyet yaptım zeytinyağını 1 kaşık koydum güya ama çok kaçırdım tabağı mı bitirdim yeşillik te yedim
Bence o kadardan bişey olmaz canım sıkıntı etme arada kaçamak olacak diyetin tadı çıkmaz yoksa?Bende bugün dondurma yedim accık
Çocuklara kaseye koymuştum üstünden tırtıkladım yaadünden beri çok bahsedince dayanamadım galiba
Ben yazmıştım değişiklik olunca yineleyecem@_SinsireLLa_
zinnia
Sena616
tulipa
@Papatya gelini
H honey bunch
@tristris
01ebruli
Sarellam
Kızlar menüleri unutmayalım lütfen
Haftalık kupayı kaçırmayalım
Evdeyken hep gece sıkıntı oluyorSlm kızlar
Nasıl geçiyor gününüz
Kaçamak yapan yoktur umarım
tulipa evdeyken dikkat ediyorsun değil mi
Evdeyken hep gece sıkıntı oluyor
Evde olmak güzel de yapacak islerimi hala erteliyorum onlar sıkıntı oluyor bana ya.Biryere gitmeden de insan tam ferahlayamiyor malesef.Hem sıcak nasil gideyim biryerlere.Eskiden daha çok gezerdim ne güzel ya.Simdi kaldıramıyorum kendimi pek.Izinde sıkıldığıma inanamıyorum.Sevgili kişisi de su isim var bu isim var.Dolu dolu girusturmuyor neymis cılkı çıkarmış .Düşüncesi hala o bence.
Kız ne yedin bakiimCanlarım naptınıız bakalım, ben 7 de noktaladım yeme işini.Şu 2 günde varya ne yedim ne yemedim birbirine girdi ,yarın tartılayım ne durumdayım diye.
Menü pek iyi değil hastane kantininde zararsız bir şey yok cıss anacığım ayran alıyorum tutmaz beni diye cıssslı bir şey alıyorum akşam evde sağlıklı olarak Köz patlıcan salata yedim .Sabah ile öğlen iyi değil .Bir de zaten yazamamıştım eksik menüm bu hafta vardı .Kız ne yedin bakiim
Hani menü nerdeee
Aynen ya tipler beni buluyor isteDışarı çıkıp gezip, gönlünce davranamadığından sıkılıyorsun bence. Birde yapman gereken işlerin olunca stres yapıyorsun, ondan bu can sıkıntısı canım.
Sevgili kişisine n'ooluyo acebaa, sık sık görüşünce niye cılkı çıksın canım Allah Allaaah, birlikte vakit geçirmek kötü birşey değil ki