Aslinda okulda ogrencilerden bulasmasa kolay kolay hastalanmiyorum ben de. Daha dogrusu bogaz agrisi, faranjit falan cok olurum da grip, nezle falan pek yakalanmam. Zor olur simdi sana hasta hasta bu sogukta ise gitmek.dikkat et kuzum ben yarında çalışıyorum bi de kemerburgazda çalışıyorum burası aşırı soğuk 15 gün çekerim artık
Çok acıktığım oluyo ama ayran gerçekten tok tutuyo şçtiğim zamanDuygu ben senin kadar az yiyebilsem coktan 59 u gormustum heralde acikmiyor musun, nasil dayaniyorsun boyle?
Makbus saçmalama ben 5 aydır yapıyorum daha bırakmadım daha dün bir bugün iki noluyo silkelen kendine gel aynadaki şişman kadını çok sevdin galibadeğildim kuzum ama ilk defa yapıyorum hayatım buyunca
Sorun sen de degil, ben de zamanÇok acıktığım oluyo ama ayran gerçekten tok tutuyo şçtiğim zaman
Katılıyorum sonuçta burada bulunmanın amacı birbirimize destek olmak .Tabi ki insan kendine inanip guvendikten sonra basaramayacagi hicbir sey yok. Umarim o duraklamalari da atlatip kalan kilolarini da vereceksin. Yanlis anlama dunku mesajimi sadece sana yazdim diye. Soylediklerim hepimize, kimse yazmiyor demektense once biz kendimiz yazmaliyiz. Kendi adima baskan gittigi icin grup motivasyonunda bir dusus olmasin diye daha fazla burada olmaya calisacagim bu aralar, hepiniz de gelin konusalim sohbet edelim, yoksa surmez bu is.
haklısın canım o görüntüyü sevmiyorummMakbus saçmalama ben 5 aydır yapıyorum daha bırakmadım daha dün bir bugün iki noluyo silkelen kendine gel aynadaki şişman kadını çok sevdin galiba
Bende aynı şekilde o yüzden bitkisel tatlandırıcı aldım canımSimdi yemegimi yedim. Canim ustune soyle bir bardak sicacik demli bir cay cekiyorAma su diyette alisamadigim daha dogrusu sevemedigim tek sey sekersiz cay Hic zevk almiyorum cay icerken yaa
Ben de mi alsam acaba. Az once cay ictim ama zoraki. Alismisim her yemegin ustune cay icmeyeBende aynı şekilde o yüzden bitkisel tatlandırıcı aldım canım
Hah şöyle bizimlasınhaklısın canım o görüntüyü sevmiyorumm
Ay hani sevgililer ayrılırken der ya sorun sende değil bende diye onun gibi olmuşSorun sen de degil, ben de zamanBen niye bu kadar yiyip ac hissediyorum yaa
AynenAy hani sevgililer ayrılırken der ya sorun sende değil bende diye onun gibi olmuş
Alabilirsin canım diğer tatlandırıcıları alma ama çok tehlikeliBen de mi alsam acaba. Az once cay ictim ama zoraki. Alismisim her yemegin ustune cay icmeye
Yok yok gelmezAynenAma biz ayrilamayiz daha 3 kilomuz var vedalasmamiz gereken Umarim bu veda bize agir gelmez
Baskan burda olsa bunu kesin o soylerdi, badem ye badeemmCanım çok sıkılıyo ve acayip bişeyler yiyesim var 1 bardak ayran içtim 1 altıbaşak kraker yedim 1 dediysem bir paket değil tek bir tane ama yok kesmedi
Tesekkur ederim kuzum. Alisamayacagim gibi ben en iyisi bir bakayim dedigin markaya.Alabilirsin canım diğer tatlandırıcıları alma ama çok tehlikeli
Bitkisel olsun minik minik taneleri suni tatlandırıcı gibi çok tatlıda değil isim vermek yasak mı bilmiyorum sp.....nda :) ismi