ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

dikkat et kuzum ben yarında çalışıyorum bi de kemerburgazda çalışıyorum burası aşırı soğuk 15 gün çekerim artık
Aslinda okulda ogrencilerden bulasmasa kolay kolay hastalanmiyorum ben de. Daha dogrusu bogaz agrisi, faranjit falan cok olurum da grip, nezle falan pek yakalanmam. Zor olur simdi sana hasta hasta bu sogukta ise gitmek.

Katılıyorum sonuçta burada bulunmanın amacı birbirimize destek olmak .

Ben de mi alsam acaba. Az once cay ictim ama zoraki. Alismisim her yemegin ustune cay icmeye
Alabilirsin canım diğer tatlandırıcıları alma ama çok tehlikeli
Bitkisel olsun minik minik taneleri suni tatlandırıcı gibi çok tatlıda değil isim vermek yasak mı bilmiyorum sp.....nda :) ismi

Canım çok sıkılıyo ve acayip bişeyler yiyesim var 1 bardak ayran içtim 1 altıbaşak kraker yedim 1 dediysem bir paket değil tek bir tane ama yok kesmedi
Baskan burda olsa bunu kesin o soylerdi, badem ye badeemm Kuru meyve de olabilir tatli biseyler istiyorsan.

Alabilirsin canım diğer tatlandırıcıları alma ama çok tehlikeli
Bitkisel olsun minik minik taneleri suni tatlandırıcı gibi çok tatlıda değil isim vermek yasak mı bilmiyorum sp.....nda :) ismi
Tesekkur ederim kuzum. Alisamayacagim gibi ben en iyisi bir bakayim dedigin markaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…