- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
Günaydın kuzumHerkese gunaydinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzumHerkese gunaydinn
Geçmiş olsun canımben dün baya soğuk yedim yarım saatten fazla rüzgar altında otobüs bekledim nezle gibi oldum ağır bi grip geliyor galiba
Ben elimden geldiğince girip menü yorum vs .yapıyorum .Sınavlarımda var onlarda çalışmak zorundayim.Yine fazla girmeye çalışırım tabi .Benim için farketmiyor aslında burada motive olmak zaten kafama koymusum kilo vermeyi buraya gelmeden önce bende çok iyi kilolar verdim mesela doğuma 87 kilo ile girdim şekerim vardı .Su an uzun bir sürede kilo verdim .Herşey yedim diyette yapmadım .13 kilo verdim bu şekilde .Sonra 9 Kasım'da diyete başladım .69 oldum regli falan şişlik derken 70.6 oldum .Takıldı durdu kilom ama pes etmedim .Şimdi çok şükür düzeliyor .Tartı kıpırdamalar başladı.Yani demek istediğim insanın kendisi motivasyon dur zaten.Ama burası güzel kaynaşmak dertleşmek vs.Hepinize teşekkürler.Kuzum buralar sessiz ben motive olamiyorum demekle olmaz bu is. Baskanin da dedigi gibi motive ettigimiz kadar motive oluruz. Gruptan eski kalanlar neredeyse 5 aydir diyetteyiz. Ben basladigimdan bu yana 13.5 kilo verdim, yine diger arkadaslarim da ayni sekilde, motive olmasak yapamazdik bu isi. Takim gibi hissetmezsek, takim icin sorumluluk almazsak motive olamayiz. Ozellikle aramiza yeni katilan arkadaslar daha sik ugrayin topige, birbirinizle tanisin, kaynasin ki takim ruhu olussun. Ha bu arada yeri gelmisken bu konuda YaKaMoZz-z arkadasimizi ayrica tebrik etmek lazim Her girdigimde mutlaka bir yorumunu goruyorum
Duygu ben senin kadar az yiyebilsem coktan 59 u gormustum heralde acikmiyor musun, nasil dayaniyorsun boyle?07 ARALIK
SABAH
1 bardak süt
Yarım paket altınbaşak
ARA
Ayran
ÖĞLE
1 küçük biber dolma
Brokoli haşlama
ARA
ayran/süt
AKŞAM
yulaf ezme
Birkaç badem
C cizen_bayan I IRMAKK70
Gecmis olsun kuzum, gribin de tam mevsimi. Bol bol portakal, kivi falan ye bari ara ogunlerde.ben dün baya soğuk yedim yarım saatten fazla rüzgar altında otobüs bekledim nezle gibi oldum ağır bi grip geliyor galiba
Tabi ki insan kendine inanip guvendikten sonra basaramayacagi hicbir sey yok. Umarim o duraklamalari da atlatip kalan kilolarini da vereceksin. Yanlis anlama dunku mesajimi sadece sana yazdim diye. Soylediklerim hepimize, kimse yazmiyor demektense once biz kendimiz yazmaliyiz. Kendi adima baskan gittigi icin grup motivasyonunda bir dusus olmasin diye daha fazla burada olmaya calisacagim bu aralar, hepiniz de gelin konusalim sohbet edelim, yoksa surmez bu is.Ben elimden geldiğince girip menü yorum vs .yapıyorum .Sınavlarımda var onlarda çalışmak zorundayim.Yine fazla girmeye çalışırım tabi .Benim için farketmiyor aslında burada motive olmak zaten kafama koymusum kilo vermeyi buraya gelmeden önce bende çok iyi kilolar verdim mesela doğuma 87 kilo ile girdim şekerim vardı .Su an uzun bir sürede kilo verdim .Herşey yedim diyette yapmadım .13 kilo verdim bu şekilde .Sonra 9 Kasım'da diyete başladım .69 oldum regli falan şişlik derken 70.6 oldum .Takıldı durdu kilom ama pes etmedim .Şimdi çok şükür düzeliyor .Tartı kıpırdamalar başladı.Yani demek istediğim insanın kendisi motivasyon dur zaten.Ama burası güzel kaynaşmak dertleşmek vs.Hepinize teşekkürler.
Sen buraya gelmeden de diyette miydin? Degilsen sıkılmak icin biraz erken degil mi kuzum, daha karpuz kesecektikkızlar diyetten sıkıldım
değildim kuzum ama ilk defa yapıyorum hayatım buyuncaSen buraya gelmeden de diyette miydin? Degilsen sıkılmak icin biraz erken degil mi kuzum, daha karpuz kesecektik
Canim o zaman yediklerini cesitlendir biraz. Hep ayni seyleri yersen sıkılabilirsin. Salata cesitlerini eksik etme hatta ogun olarak tuketebilirsin, cok farkli salata cesitleri var az kalorili olanlardan yap hergun degisik degisik Ben lahanayi cok severim diyete gireli lahanali farkli farkli tarifler uydurup yapiyorum, bir de kabak ve ispanagin sap kisimlariyla. Her gun farkli farifler deneyince yediklerinden de sıkılmıyor insandeğildim kuzum ama ilk defa yapıyorum hayatım buyunca
yerim kuzum sağol aynen hava aşırı değişkenlik gösteriyor hepimiz dikkat edelim hasta olmayalımGecmis olsun kuzum, gribin de tam mevsimi. Bol bol portakal, kivi falan ye bari ara ogunlerde.
değildim kuzum ama ilk defa yapıyorum hayatım buyunca
Canim o zaman yediklerini cesitlendir biraz. Hep ayni seyleri yersen sıkılabilirsin. Salata cesitlerini eksik etme hatta ogun olarak tuketebilirsin, cok farkli salata cesitleri var az kalorili olanlardan yap hergun degisik degisik Ben lahanayi cok severim diyete gireli lahanali farkli farkli tarifler uydurup yapiyorum, bir de kabak ve ispanagin sap kisimlariyla. Her gun farkli farifler deneyince yediklerinden de sıkılmıyor insan
sağolun kuzum denicemmmyerim kuzum sağol aynen hava aşırı değişkenlik gösteriyor hepimiz dikkat edelim hasta olmayalım
kuzum ara ara olur böyle sıkılmalar ama atlatırsın bende de olmuştu ırmak ın dediği gibi değişiklik iyidir her zmana
dikkat et kuzum ben yarında çalışıyorum bi de kemerburgazda çalışıyorum burası aşırı soğuk 15 gün çekerim artıkBen de hapsurmaya basladim simdi Ogrencilerimin yarisi grip, Allahtan haftasonu geliyor da evde kendime biraz iyi bakarsam iyice yakalanmadan kurtaririm umarim.