Hoşgeldin cnmTesekkur ederim kizlar sagolun. Hosbulduk
Canım bende haftaya tekrar yapacağım çok zorlanmadım karnım aç değildi ama gözüm açtı sadece :)YaKaMoZz-z
Cnm hurma diyetini haftaya gelince denemek istiyorum çünkü biraz misafirden dolayı abarttım
Kaç kilo hurma alayım çarşıya çıkınca 1 hafta için
Sonra alamam cnm en azından alınca tam alayım :))))
Cnm tahmin kaç kilo alayımCanım bende haftaya tekrar yapacağım çok zorlanmadım karnım aç değildi ama gözüm açtı sadece :)
Bence bol bol al :)
Bi kaç kez almak zorunda kaldım yetmedi çünkü
Ha birde günde 3 öğün 21 adetmiş ben iki öğün yaptım
Ara öğün olarak yoğurtsuz 3 tane tüketiyordum
Netten araştırdım cnm sen söyleyince sabah öğlen akşam 7 şer toplam 21 tane günlük yeniyor :))) tşkler CnmCanım bende haftaya tekrar yapacağım çok zorlanmadım karnım aç değildi ama gözüm açtı sadece :)
Bence bol bol al :)
Bi kaç kez almak zorunda kaldım yetmedi çünkü
Ha birde günde 3 öğün 21 adetmiş ben iki öğün yaptım
Ara öğün olarak yoğurtsuz 3 tane tüketiyordum
Şöyle söyleyim o zaman yarım kilo Kudüs hurması bana iki gün yetti ama dediğim gibi iki öğün olarak tüketinceCnm tahmin kaç kilo alayım
Ozleyecegiz seni baskan. Umarim geldiginde bizler de korumaya gecmis oluruz. Hep birlikte koruma yapariz sen donunceBenim gitme vaktim geldi.
Vedalari sevmiyorum biliyorsunuz, gelecegim diyerek gidiyorum.
ALL_ StaR la bir sene gibi bir surede 30 kilo verdim. 18 asil kilom + 12 kilo verdigim iki arada aldigim kilolar.
Gerekeni yaptigimiz zaman kilo vermemek gibi bir luksumuz yok yalniz bedavaya kilo vermek de yok :)
Motive ettiginiz kadar motive olursunuz.
Yilbasindan sonra kismetse gorusuruz. Herkese bol kilo vermeler.
Sonucu nasıl peki nasıl düzeldinn hala aynıyımBende öyle bi dönem geçirdim
Kuzum buralar sessiz ben motive olamiyorum demekle olmaz bu is. Baskanin da dedigi gibi motive ettigimiz kadar motive oluruz. Gruptan eski kalanlar neredeyse 5 aydir diyetteyiz. Ben basladigimdan bu yana 13.5 kilo verdim, yine diger arkadaslarim da ayni sekilde, motive olmasak yapamazdik bu isi. Takim gibi hissetmezsek, takim icin sorumluluk almazsak motive olamayiz. Ozellikle aramiza yeni katilan arkadaslar daha sik ugrayin topige, birbirinizle tanisin, kaynasin ki takim ruhu olussun. Ha bu arada yeri gelmisken bu konudaBuralar çok sesiz hiç motivasyon goremiyorum
Geçti kendiliğinden bişry yapmadımSonucu nasıl peki nasıl düzeldinn hala aynıyım
Bi ay sonra konuşalım. İlk tezimi yazarken 10 kilo almıştım :) 55 ten 65 lere:)
Umarım tez vakitte gçerGeçti kendiliğinden bişry yapmadım
Teşekkür ederim canımKuzum buralar sessiz ben motive olamiyorum demekle olmaz bu is. Baskanin da dedigi gibi motive ettigimiz kadar motive oluruz. Gruptan eski kalanlar neredeyse 5 aydir diyetteyiz. Ben basladigimdan bu yana 13.5 kilo verdim, yine diger arkadaslarim da ayni sekilde, motive olmasak yapamazdik bu isi. Takim gibi hissetmezsek, takim icin sorumluluk almazsak motive olamayiz. Ozellikle aramiza yeni katilan arkadaslar daha sik ugrayin topige, birbirinizle tanisin, kaynasin ki takim ruhu olussun. Ha bu arada yeri gelmisken bu konudaYaKaMoZz-z arkadasimizi ayrica tebrik etmek lazim Her girdigimde mutlaka bir yorumunu goruyorum
Neyin var canımUmarım tez vakitte gçer
Tmm cnm alırım tşkler bu aradaŞöyle söyleyim o zaman yarım kilo Kudüs hurması bana iki gün yetti ama dediğim gibi iki öğün olarak tüketince
4 gün yaptım bir kez kahvaltıda normal kahvaltı yaptım onu çıkarsaaaak
Sen 2 al ya da ne olur ne olmaz 3 al fazlası dursun kenarda bişey olmaz
Geçmiş olsun Cnm rabbim şifa versin kuzucugaKızlar sizlerden özür diliyorum menü bile paylaşamıyorum. Aklımdan uçup gidiyor. Nasıl sabah oluyor nasıl akşam oluyor anlamıyorum. Küçüğüm rahatsız biraz onunla uğraşıyorum. Büyük oğlan ortaokula başladı bu yıl. ilkokul alışkanlıklarını sistemini atamadık bi türlü o ayrı. Bahane değil aslında bunlar herkes yoğun biliyorum ama ben yetişemiyorum bi türlü