ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70 bugün menu sabah:biraz, zeytin,biraz peynir domates salatalık,sahanda yumurta bir adet ve etiform kepekli bisküvi.Oglen iki adet orta boy tarçınlı muz ,kabuğu soyulmuş elma.Aralarda sekersiz çay,kahve,kayısı cayive tarçınlı limonlu bol su .Akşam:sadece haşlanmış yoğurtlu karnabahar .

Hemen gel kaptancim. Senin yoklugun cok hissediliyor.
ben dün baya soğuk yedim yarım saatten fazla rüzgar altında otobüs bekledim nezle gibi oldum ağır bi grip geliyor galiba
Gecmis olsun kuzum insallah hafif atlatirsin. Bol zencefil cayi ve c vitamini takviyesi al. Zencefil enerji de verirmis insana.

Ben de gram gram vermekten cok bunaldim. Tam alisiyorum diyorum ya annelere gidiyoruz ya baska yerlere. Buraya basladigimdan beri 3 kilo anca verdim. İstanbulda malesef cogunlukla hamur isi geldi eve. Ama Allahtan kilo almadan geldim. Dun de gece gece bogazim bi acildi bi acildi. Normalde hadi biseyler yiyelim diyen beyimiz sagolsun iki bardak su icirdi bana. Oyle gecistirdim. Zayif insanlar gorunce cok imreniyorum gercekten.

Canim annelerin yanina memlekete gidip kilo almadan donmek buyuk marifet zaten daha ne istiyorsun

Birde bu doğum kiloları zor gidiyor sanırım yerleşmiş kilolar zor ayrılıyor bizden.Ben evlenmeden önce çok daha çabuk kilo veriyordum.Tabi yaş faktörü,doğum kiloları,sezeryanla oldum bide.Anacigim bizim iş uzun soluklu olucaga benziyor.Aman gitsinde su kilolar 5 ayda gitsin ne yapalım.

Kuzum 5 ay ne ki biz 5 aydir buranin gediklisi olduk hala istedigimiz kiloda degiliz Gitsin de ne kadar zamanda giderse gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…