ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben elimden geldiğince girip menü yorum vs .yapıyorum .Sınavlarımda var onlarda çalışmak zorundayim.Yine fazla girmeye çalışırım tabi .Benim için farketmiyor aslında burada motive olmak zaten kafama koymusum kilo vermeyi buraya gelmeden önce bende çok iyi kilolar verdim mesela doğuma 87 kilo ile girdim şekerim vardı .Su an uzun bir sürede kilo verdim .Herşey yedim diyette yapmadım .13 kilo verdim bu şekilde .Sonra 9 Kasım'da diyete başladım .69 oldum regli falan şişlik derken 70.6 oldum .Takıldı durdu kilom ama pes etmedim .Şimdi çok şükür düzeliyor .Tartı kıpırdamalar başladı.Yani demek istediğim insanın kendisi motivasyon dur zaten.Ama burası güzel kaynaşmak dertleşmek vs.Hepinize teşekkürler.

Tabi ki insan kendine inanip guvendikten sonra basaramayacagi hicbir sey yok. Umarim o duraklamalari da atlatip kalan kilolarini da vereceksin. Yanlis anlama dunku mesajimi sadece sana yazdim diye. Soylediklerim hepimize, kimse yazmiyor demektense once biz kendimiz yazmaliyiz. Kendi adima baskan gittigi icin grup motivasyonunda bir dusus olmasin diye daha fazla burada olmaya calisacagim bu aralar, hepiniz de gelin konusalim sohbet edelim, yoksa surmez bu is.

değildim kuzum ama ilk defa yapıyorum hayatım buyunca
Canim o zaman yediklerini cesitlendir biraz. Hep ayni seyleri yersen sıkılabilirsin. Salata cesitlerini eksik etme hatta ogun olarak tuketebilirsin, cok farkli salata cesitleri var az kalorili olanlardan yap hergun degisik degisik Ben lahanayi cok severim diyete gireli lahanali farkli farkli tarifler uydurup yapiyorum, bir de kabak ve ispanagin sap kisimlariyla. Her gun farkli farifler deneyince yediklerinden de sıkılmıyor insan

Gecmis olsun kuzum, gribin de tam mevsimi. Bol bol portakal, kivi falan ye bari ara ogunlerde.
yerim kuzum sağol aynen hava aşırı değişkenlik gösteriyor hepimiz dikkat edelim hasta olmayalım

değildim kuzum ama ilk defa yapıyorum hayatım buyunca

kuzum ara ara olur böyle sıkılmalar ama atlatırsın bende de olmuştu ırmak ın dediği gibi değişiklik iyidir her zmana

sağolun kuzum denicemmm

Ben de hapsurmaya basladim simdi Ogrencilerimin yarisi grip, Allahtan haftasonu geliyor da evde kendime biraz iyi bakarsam iyice yakalanmadan kurtaririm umarim.
dikkat et kuzum ben yarında çalışıyorum bi de kemerburgazda çalışıyorum burası aşırı soğuk 15 gün çekerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…