Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen gel kaptancim. Senin yoklugun cok hissediliyor.Benim gitme vaktim geldi.
Vedalari sevmiyorum biliyorsunuz, gelecegim diyerek gidiyorum.
ALL_ StaR la bir sene gibi bir surede 30 kilo verdim. 18 asil kilom + 12 kilo verdigim iki arada aldigim kilolar.
Gerekeni yaptigimiz zaman kilo vermemek gibi bir luksumuz yok yalniz bedavaya kilo vermek de yok :)
Motive ettiginiz kadar motive olursunuz.
Yilbasindan sonra kismetse gorusuruz. Herkese bol kilo vermeler.
Gecmis olsun kuzum insallah hafif atlatirsin. Bol zencefil cayi ve c vitamini takviyesi al. Zencefil enerji de verirmis insana.ben dün baya soğuk yedim yarım saatten fazla rüzgar altında otobüs bekledim nezle gibi oldum ağır bi grip geliyor galiba
1.5 kilo verdim canın evet kuru hurmaŞu hurma diyeti bildiğimiz kuru hurma ve yoğurt dimi nasıl ise yariyormu
Evet sadece yoğurt ve hurmaBende pazartesi yapsam mı acaba iki hafta yapsak zararı olur mu eşim gelene kadar 4 kilo versem ne güzel olur 17 gün var gelmesine
Canim annelerin yanina memlekete gidip kilo almadan donmek buyuk marifet zaten daha ne istiyorsunBen de gram gram vermekten cok bunaldim. Tam alisiyorum diyorum ya annelere gidiyoruz ya baska yerlere. Buraya basladigimdan beri 3 kilo anca verdim. İstanbulda malesef cogunlukla hamur isi geldi eve. Ama Allahtan kilo almadan geldim. Dun de gece gece bogazim bi acildi bi acildi. Normalde hadi biseyler yiyelim diyen beyimiz sagolsun iki bardak su icirdi bana. Oyle gecistirdim. Zayif insanlar gorunce cok imreniyorum gercekten.
Kuzum 5 ay ne ki biz 5 aydir buranin gediklisi olduk hala istedigimiz kiloda degiliz Gitsin de ne kadar zamanda giderse gitsinBirde bu doğum kiloları zor gidiyor sanırım yerleşmiş kilolar zor ayrılıyor bizden.Ben evlenmeden önce çok daha çabuk kilo veriyordum.Tabi yaş faktörü,doğum kiloları,sezeryanla oldum bide.Anacigim bizim iş uzun soluklu olucaga benziyor.Aman gitsinde su kilolar 5 ayda gitsin ne yapalım.