Kesinlikle katılıyorum.Kuzum 5 ay ne ki biz 5 aydir buranin gediklisi olduk hala istedigimiz kiloda degilizGitsin de ne kadar zamanda giderse gitsin
Biz de bebek icin ugrasiyoruz o yuzden cok agir diyet yapmiyorum ben de. Basladigimdan beri hic sok diyet falan yapmadim, herseyden de yiyorum azar azarYaza kadar veririz artık inşallah.Yaza en azından 59 kilo olmak istiyorum.Birde bebek düşünüyoruz.Benim inşallah 55 lerden hamile kalmam gerek yoksa yine 87 lerde olmak istemiyorum.
Evet çok doğru inşallah hayirli bir evladıniz olur.Biz de bebek icin ugrasiyoruz o yuzden cok agir diyet yapmiyorum ben de. Basladigimdan beri hic sok diyet falan yapmadim, herseyden de yiyorum azar azarO yuzden burada adim pilavciya, baklacaciya cikti Demem o ki veremem diye umutsuzluga kapilma hic hic ne yersen ye az yedikten sonra gidiyor kilolar bir ayda 5 kilo verecegime 2-3 vereyim temiz olsun
İnsallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet çok doğru inşallah hayirli bir evladıniz olur.
Midem den rahatszm cnm ya ama bgn iyiym braz şükür..Neyin var canım
unutmam canım şmdi yazıcam. Oğlan gene ateşlendi doktordaydm tüm gün giremedmTugceilker menunu unutma kuzum.
Gecmis olsun canim. Daha yeni iyilesmisti sanki yine mi hastalandi senin kuzucukMidem den rahatszm cnm ya ama bgn iyiym braz şükür..
unutmam canım şmdi yazıcam. Oğlan gene ateşlendi doktordaydm tüm gün giremedm
Teşekkür ederimm evet ya iyileşti derken tekrar hasta oldu bzde dr götrdk serum vs. Uyuttm şmdi..Gecmis olsun canim. Daha yeni iyilesmisti sanki yine mi hastalandi senin kuzucuk
İyi geceler kuzum yat dinlen sen.Teşekkür ederimm evet ya iyileşti derken tekrar hasta oldu bzde dr götrdk serum vs. Uyuttm şmdi..
Bnde çok yorgnm çok uykusuzm gece sıkntlıydk baya.. izninizle uyuyacağm herkese iyi gecelerr
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederimm evet ya iyileşti derken tekrar hasta oldu bzde dr götrdk serum vs. Uyuttm şmdi..
Bnde çok yorgnm çok uykusuzm gece sıkntlıydk baya.. izninizle uyuyacağm herkese iyi gecelerr
Bende bendeeegünaydın kızlar hava çok soğuk çok çok soğuk donuyorummmmm
Sağol cnmÇok geçmiş olsun