- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
Benimkini biliyorsunuz.Dondurma cikolata meyveli yogurt :)Bugünün konusu.
Dayanamadığınız tatlılar,dayandiginiz sebzeler:)
Dayandığım sebzeler tüm sebzeler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini biliyorsunuz.Dondurma cikolata meyveli yogurt :)Bugünün konusu.
Tekli dondurma.Benimkini biliyorsunuz.Dondurma cikolata meyveli yogurt :)
Dayandığım sebzeler tüm sebzeler.
Aynen tekli dondurmaTekli dondurma.
Canim karpuz cekti ya.
Yazarken aklımdaki menüyü yazmış gbi olmusum.ama meyvesiz günüm yok:)En onemlilerini unutmussun. Gizleyebilirsin ama saklayamazsin.
Manzara harikahava nasıl. Türkiyeye göre sanki daha serin gibi biz sıcaktan bunaldık bugün
Ben de bitkilerle ilgili bir belgesel izliyorum.Kizlar kitaba dalmışım.
Menümü veriyorum.
11.07.18 oglen
Neskafe bir tabak karpuz öğleden sonra uc kocaman erik.Aksam iki küçük tabak bol baharatlı barbunya üç kase cacık (ekmek pilav zinhar yok barbunya doyurucu zaten)Ardindan iki dondurmayla günü noktaladım.Eger doymak bilmez iştahım azarsa ballı tarçınlı süt içerim.
@fatma7454
Tulip kizma ben bu caylari hic sevmiyorum ya. En iyisi katki maddesi az olan bitki caylari.Eki Görüntüle 2167803 son olarak bunu içiyorum.Vanilya çayı bim den alindi.Bekledikce koyulasti bu arada.Kokusu harika
Tadi şekersiz tadı yok tabi.
Yazarken aklımdaki menüyü yazmış gbi olmusum.ama meyvesiz günüm yok:)
Afiyet olsun çok güzel görünüyo rengiEki Görüntüle 2167803 son olarak bunu içiyorum.Vanilya çayı bim den alindi.Bekledikce koyulasti bu arada.Kokusu harika
Tadi şekersiz tadı yok tabi.
Bende müthiş bi yeme kapasitesi var canım sevmedim bişey olsa burda ne işim var dimi:)))Bugünün konusu.
O yeme kapasitesi bende de var . Sebzeyle doymam , normal yemekle doymam bir patatesle doyuyorum iste. Pizza filan da doyurmaz beni.Bende müthiş bi yeme kapasitesi var canım sevmedim bişey olsa burda ne işim var dimi:)))
O yeme kapasitesi bende de var . Sebzeyle doymam , normal yemekle doymam bir patatesle doyuyorum iste. Pizza filan da doyurmaz beni.
Hatta bugun doktora soyledim. Patatesi birakamiyorum diye , 4 tane yiyecegine bir tane ye dedi. 1 tane yeter mi doktor bana. [/QUOTE?
Düşündüm D2 bizim doyma refleksi çalışmıyor demek tamir bakıma girdik All starla
Doyma refleksimiz bozukO yeme kapasitesi bende de var . Sebzeyle doymam , normal yemekle doymam bir patatesle doyuyorum iste. Pizza filan da doyurmaz beni.
Hatta bugun doktora soyledim. Patatesi birakamiyorum diye , 4 tane yiyecegine bir tane ye dedi. 1 tane yeter mi doktor bana.
Ne olursa diyosunBen tatliyi da seviyorum tuzluyu da ayrim yapmiyorum sab.
Kalın olanı daha çok beğendimKizlar bunlari da ben yapmistim. Bakirdan bunlar da.
Eve geldik çocukları yıkayıp yatırdım kızlar
Menüyü yazmadım galiba bugün
11 temmuz menüsü @fatma7454
Sabah;
1 yumurta
Domates salatalik
1 avuç badem 1 bardak süt
Akşam
Izgara köfte
Köz patlıcan salatası
3 bardak ayran
Karpuz ( dayanamadım.5-6 küçük dilim yedim)
Maden suyu
Çay
Dondurma da yicektim ama saat çok geç olmuş vazgeçtim :))
Seker testi yapilacak bakalim ama yine bi si cikmaz. Gizli seker.Doyma refleksimiz bozuk
Sagol canim. Diyet isini birakip dukkan acicam.Kalın olanı daha çok beğendim
Hepside çok güzeller
Ellerine emeğine sağlık canım..