ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kizlar kitaba dalmışım.
Menümü veriyorum.
11.07.18 oglen
Neskafe bir tabak karpuz öğleden sonra uc kocaman erik.Aksam iki küçük tabak bol baharatlı barbunya üç kase cacık (ekmek pilav zinhar yok barbunya doyurucu zaten)Ardindan iki dondurmayla günü noktaladım.Eger doymak bilmez iştahım azarsa ballı tarçınlı süt içerim.
@fatma7454

son olarak bunu içiyorum.Vanilya çayı bim den alindi.Bekledikce koyulasti bu arada.Kokusu harika
Tadi şekersiz tadı yok tabi.

Ben de bitkilerle ilgili bir belgesel izliyorum.

Dun yazmamissin. Guzel.

Eki Görüntüle 2167803 son olarak bunu içiyorum.Vanilya çayı bim den alindi.Bekledikce koyulasti bu arada.Kokusu harika
Tadi şekersiz tadı yok tabi.
Tulip kizma ben bu caylari hic sevmiyorum ya. En iyisi katki maddesi az olan bitki caylari.

Yazarken aklımdaki menüyü yazmış gbi olmusum.ama meyvesiz günüm yok:)

Benim de patatessiz.

Menu 11 temmuz
Sabah 10 adet fındık fıstık karışık
Öğle
2 adet lorlu biber dolması
Domates salatalık
1 üçgen dilim karpuz
1 sade kahve
Akşam
1 adet lorlu biber dolma
10 adet fındık fıstık karışık
10000 adım atıldı 1.5 saat yürüyüş yapıldı
3 litre tamam 1 litre daha içebilirsin gibi
@fatma7454

Bende müthiş bi yeme kapasitesi var canım sevmedim bişey olsa burda ne işim var dimi:)))
O yeme kapasitesi bende de var . Sebzeyle doymam , normal yemekle doymam bir patatesle doyuyorum iste. Pizza filan da doyurmaz beni.

Hatta bugun doktora soyledim. Patatesi birakamiyorum diye , 4 tane yiyecegine bir tane ye dedi. 1 tane yeter mi doktor bana.

Eve geldik çocukları yıkayıp yatırdım kızlar
Menüyü yazmadım galiba bugün
11 temmuz menüsü @fatma7454
Sabah;
1 yumurta
Domates salatalik
1 avuç badem 1 bardak süt

Akşam
Izgara köfte
Köz patlıcan salatası
3 bardak ayran
Karpuz ( dayanamadım.5-6 küçük dilim yedim)
Maden suyu
Çay

Dondurma da yicektim ama saat çok geç olmuş vazgeçtim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…