ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Selam kızlar,
haftasonu açık öğretim ssınavım vardı ondan burayı tamamen unutmuşum okul evden baya bi uzaktı bittim yorgunluktan sabah erken kalk git sınava gir 4 saat bekle öğleden sonra tekrar gir çık hava soğuk derken kendimi eve zor attım dünde sınavdan sonra kardeşimle alışveriş falan yaptık birde regl oldum o sırada berbat 2 gün geçirdim anlayacağınız. Dışarda olduğum için menüde şaşmalar oldu yalan yok ama çok abartmadın

Benimde bu hafta sinavim var .İnsallah iyi geçmiştir sinaviniz.

Slm kızlar menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı (arkadaşıma davetliydim hurma ve yoğurt yemek ayıp olurdu)
Domates
Salatalık
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
2 dilim salam
2 dilim kaşar
3 gün kurusu kayısı 2 ceviz içi
Ara
3 hurma
Akşam 15:30 diyeyim düz olsun :)
7 hurma
Bir kase yoğurt

03.12 menü

Kizlar kusura bakmayin bu aralar çok yoğun geciyor günlerim iki üc oğün yazmadım. ev bakıyoruz, bitane bulduk ama emin olamadık hala git gel kağıt işi banka işi baya koşturmaca.

Sabah: belvita biskuvi
Ara: nescafe
Öğlen: 1 kase yeşillik corba
Ara: 10 badem
Akşam: büyük ihtimal tavuk goğüsü, yeşil fasulye

I IRMAKK70

I IRMAKK70 bugün menüm sabah:1 yemek kaşığı krem peynir,1 yemek kaşığı visne reçeli,1yemek kaşığıindan az teremyag,kepekli etiform bisküvi (45gr)10 adet zeytin ,3 tane mercimekli köfte,bir ikisi bir arada Nescafe. öğlen bir kase tarçınlı yarım yağlı sütlu mısır gevreği.Aksam:tarçınlı yarım yağlı sütlu mısır gevreği saat 5 yemek faslim biti .Akşam 7 gibi bir elma yedim bugün bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…