Eşine yedir cnmBende oğlum lütfen yemeklerini bitir diye yalvarıyorum adeta kalanı dökmeye de kıyamıyorum .
Anladım çok mantıklı aslında gerçi insan zayıfladıkça korkuyor tekrar kilo almaktan inşallah kilosunu bir misafir ağırlaman olur .En azından 1 yada 2 kilo olur diye düşünüyorum.Cnm kilom ideal gibi kıyafet giyince göbeğim hiç Yok kalçamda Yok fazla ben koruma yapmak için 50kg olmak istiyorum çünkü ne kadar dikkat etsemde koruma döneminde 1 ve 2 kilo alınıyor o zaman fazla etkilemez düşüncesiyle zayıflıyorum
Kalori hesabı zor cnm kalıcı misafirim var mutlak kalorini yiyecek yeniliyor sabah hafif olsa öğlen öğlen olmasa akşam meyve yemek çay derken çerez daha zor oluyor15 günü atlatsam süper olcak
İşallah sende zayıflarsın canım ben ekmek hiç tüketmiyorum mesela biraz önce pestil ve ceviz indirdim mecbur bende yedim ekmek Yok ama hamur işi tatlı falan offf neyse bakıncam artık cnm
İşallah cnmAnladım çok mantıklı aslında gerçi insan zayıfladıkça korkuyor tekrar kilo almaktan inşallah kilosunu bir misafir ağırlaman olur .En azından 1 yada 2 kilo olur diye düşünüyorum.
Eşine yedir cnm[/QUOT zaten yanımda olsa ona yediricem neden kilo aldigimi anliycak işte o zaman .Benim eşim asker Van'da mecburi hizmet bu yıl son bitiyor inşallah hasret.
Çok teşekkür ederim.Ayy kıyamam ya allah kavuştursun cnm
İşin zor ya çocukta olunca daha zor allah yardımcınız olsun cnmSudem_mmm
Sana ve bebeğine çok geçmiş olsun canımSelam kızlar.
Kuzucum ateşli 3 gündür
Bitsin gitsin artık sağlıcakla aminnn
Pazar menüm
Sabah yok
Öğle kahvaltı eşim hazırladı döktürmüş acligjmla yedim az az yağda yumurta kizartma patates ve biber
Akşam çok az yemek I IRMAKK70
Kızım yemeyince bende aç geziyorum resmen
Dün Dr bana B12 ve demir ilacı verdi umarım kilo yapmaz bu ilaçlar yapmaz dedi ama... Sağlık için yapsada yapacağım birşey yok çünkü kanım 7 ye düşmüş B12 sınırda ferritin berbat. Birde d vitamin başladı.
Ayy kıyamamm çok geçmiş olsun canımSelam kızlar.
Kuzucum ateşli 3 gündür
Bitsin gitsin artık sağlıcakla aminnn
Pazar menüm
Sabah yok
Öğle kahvaltı eşim hazırladı döktürmüş acligjmla yedim az az yağda yumurta kizartma patates ve biber
Akşam çok az yemek I IRMAKK70
Kızım yemeyince bende aç geziyorum resmen
Dün Dr bana B12 ve demir ilacı verdi umarım kilo yapmaz bu ilaçlar yapmaz dedi ama... Sağlık için yapsada yapacağım birşey yok çünkü kanım 7 ye düşmüş B12 sınırda ferritin berbat. Birde d vitamin başladı.
@ırmakk70 sabah 1 simit
Diyet biskuvi
2 kahve 2 kurabiye
Öğlen yarım kase corba ve sütlaç
Cafe crown latte ve acetea
3 bisküvi
Akşam karnabahar yemeği ve 2 dilim helva
Bugun baya abarttim
Şeytan diyo git bdv ye ban ye
Bende menümden ayrı öğlen 4-5 kaşık pilv yedim eve gelincede 1 dilim tost ekmeğine salam kaşar yedim
2 ARALIK
SABAH
1 bardak yeşil çay
3yumurta peynirli tavada
ARA
yok
ÖĞLE
1 tabak kıymalı patates
1 tabak salata
ARA
yok
AKŞAM
Köfte
Biraz pilav
Salata
C cizen_bayan I IRMAKK70 BUGÜN BAYAA BAYAAA MENÜ YAPTIM ANEMMM NE ÇOK YEMEK VAR BUGÜN LİSTEMDE@AklinYolu1 sen ne düşünüyosun bence bu menüyle yarın bi cezayı hak ediyormuyum günlük kalori miktarımın üstüne çıkmış oluyorum dimi