ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Anladım çok mantıklı aslında gerçi insan zayıfladıkça korkuyor tekrar kilo almaktan inşallah kilosunu bir misafir ağırlaman olur .En azından 1 yada 2 kilo olur diye düşünüyorum.

Selam kızlar.
Kuzucum ateşli 3 gündür
Bitsin gitsin artık sağlıcakla aminnn

Pazar menüm
Sabah yok
Öğle kahvaltı eşim hazırladı döktürmüş acligjmla yedim az az yağda yumurta kizartma patates ve biber
Akşam çok az yemek I IRMAKK70

Kızım yemeyince bende aç geziyorum resmen

Dün Dr bana B12 ve demir ilacı verdi umarım kilo yapmaz bu ilaçlar yapmaz dedi ama... Sağlık için yapsada yapacağım birşey yok çünkü kanım 7 ye düşmüş B12 sınırda ferritin berbat. Birde d vitamin başladı.

Sana ve bebeğine çok geçmiş olsun canım

Ayy kıyamamm çok geçmiş olsun canım

@ırmakk70 sabah 1 simit
Diyet biskuvi
2 kahve 2 kurabiye
Öğlen yarım kase corba ve sütlaç
Cafe crown latte ve acetea
3 bisküvi
Akşam karnabahar yemeği ve 2 dilim helva
Bugun baya abarttim

baya mı sen ucunu tutamamışsın kurabiye diyet bisküvi sütlaç nırmal bisküvi 3 tane kahve böcekli havuzun hazır kendi isteğinle mi girersin yoksa biz seni atalım mı
Şeytan diyo git bdv ye ban ye

cıkcık pg bdv ye gitmek yok sen sadece burda kalll

I IRMAKK70
Sabah 2 dilim pizza çay
Ara 1 dilim pasta kahve soda
Akşam 5yk patlıcan
Malesef menü bu

sabah sabah pizza mı birde üstüne 1 dlm pasta hee sopan hazır tatlımm geliyorrrr

Bende menümden ayrı öğlen 4-5 kaşık pilv yedim eve gelincede 1 dilim tost ekmeğine salam kaşar yedim

pg sen böyle çok yapmıyorsun diye bu seferlik sopamı sakladım bunların üstüne bi soda içersin artık
I IRMAKK70 sabah 2 tane haşlanmış yumurta 1 salatalik peynir zeytin
Ara 1 dibek kahvesi ve 1 avuç kuru üzüm ve fındik
Akşam mercimek yemeği ve izgara 2 bardak meyvesuyu
Ara 1 limonlu soda

kuzum meyve suyunu hiç bir şekilde önermiyorum içeriğini okuduktan sınra sende içmezsin artık diye düşünüyorum hem katkı maddesi çok hemde şekeri çok ffazla evde kendin yapıyorsan bişey diyemeceğim

bence menün çok abartı değil kuzuzm arada bu şekilde yapıp bünyeni şoka uğratmak iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…