- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Ben şerbetli tatlılar dışında hepsi diyebilirim. :))Dayanamadığım tatlılar; tiramisu, supangle, çikolatalı sütlü tatlılar
Dayandığım sebzeler; hepsi
Dayandığım sebzeler domates, Patatiiz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şerbetli tatlılar dışında hepsi diyebilirim. :))Dayanamadığım tatlılar; tiramisu, supangle, çikolatalı sütlü tatlılar
Dayandığım sebzeler; hepsi
Bende şerbetli sevmem pekBen şerbetli tatlılar dışında hepsi diyebilirim. :))
Dayandığım sebzeler domates, Patatiiz :))
Kereviz mantar hayatta yiyemem. Sebze aşığı da değilim. 40 gun yemesem aklıma gelmez:)Tatlı; şuan evde olaydım bi dondurma yediydim bu kadar sohbetten sonra
Şerbetliler den dee bi şekerpare olsa hayır demem
Benim konum değil bu, tatlı sormuşsun çok sevmiyor ben tatlı :)))
Dayandığım sebze bu ara kabak patlıcan vs vs sebzeden bol ne vaar :)
Kadayıf eh işte. Cok meraklısı değilim ben de. :)Bende şerbetli sevmem pek
Çok zorda kalırsam
Kavun karpuzdan daha çok yatıyorumKadayıf eh işte. Cok meraklısı değilim ben de. :)
Kolay gunumuz olmaz bizim. İstahimiz yerinde maşallah :)
Ben yatmıyorum da ne oluyor. Geçirdiğim günden bi sey anlamıyorum. Günlerin hepsi aynı artık tarti gunu disinda:))Kavun karpuzdan daha çok yatıyorum
Ay hiç gülüceğim yoktu bakim ben yokken neler varmış diye geziyodum ilahi lucky@Papatya gelini ne yapiyorsun geriden mi geliyorsun.
Gez gez arada yararli ve komik bilgiler var.Ay hiç gülüceğim yoktu bakim ben yokken neler varmış diye geziyodum ilahi lucky
Sana 10 kirbac cezasi .Bugün kendime ceza verdim ya vakit geçiriyorum açlığımı unutuyım diye
Gez gez arada yararli ve komik bilgiler var.
Sana 10 kirbac cezasi .
Kııızz sen benim aynımsın sankiimmmBamya ve pişmiş kırmızı domates ıyyyy Allah sahiplerine bağışlasın.
Profiterol tatlıların şahı benim için...
Diğer sebzelerin hepsini yerim ama patlıcan biraz ağır basıyor... şeftali en sevdiğim meyve başka ne var
Hımmmm içli köfte de severim ay olsa da yesek :))
Yaş 32 boy 155 ama benim :))) yakın sayılır lucy bizi iyi eşleştirmiş desene :)))Kııızz sen benim aynımsın sankiimmm
Aneeemm bende 32 1,56 vallah iyi eşlemiş bizi bu hatunYaş 32 boy 155 ama benim :))) yakın sayılır lucy bizi iyi eşleştirmiş desene :)))
Benim klasik Ingiltere,
Gerçekten ingilterdemisin ??Benim klasik Ingiltere,
tulip'e resim cektim. Fatmayi bilmiyom :)))))))
Sen nerdensin.
Bamya ve pişmiş kırmızı domates ıyyyy Allah sahiplerine bağışlasın.
Profiterol tatlıların şahı benim için...
Diğer sebzelerin hepsini yerim ama patlıcan biraz ağır basıyor... şeftali en sevdiğim meyve başka ne var
Hımmmm içli köfte de severim ay olsa da yesek :))
Yooo atiyorum. Istanbul da misin neresinde dur ozelden yaz.Gerçekten ingilterdemisin ??
Ben öz vatandayım istanbulda
Ne zamandır ordasın asıl nerelisin