Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bekliyoruz.Kızlar ben şimdi işten çıkıyorum eve geçince döncem ben size
Ben bursada yaşıyorum canım
Çiğ halini yiyorum kız ama pişince yiyemiyorum midem bulanıyorAhaha deli kiz domates yenmez mi . Miss gibi meyve. Meyve diyorlar ona.
Yooo atiyorum. Istanbul da misin neresinde dur ozelden yaz.
Belki soylemek istemezsin diye soylemedim ben.Ben bursada yaşıyorum canım
Cig pismis yerim ben. Patatiz yedim kendime geldim .Çiğ halini yiyorum kız ama pişince yiyemiyorum midem bulanıyor
Tris nerelerdesin ya. Seni ve H honey bunch i goremiyoruz.İşten geldim yemegimi yedim yeni girebildim kızlar.bugün Ankara’da inanılmaz bir nem var.ben böyle bir ankara görmedim.burda nem olurmuydu ya.bunaltıcı basık bir hava.hiçbirsey yemek istemedi canım ama tabiki yedim:)
Canım ben bir bakanlıkta calısıyorum.malum secimler yeni oldu cok cok yogunuz.belirsiz olan seyler var gelen sorular vs.işte basımı kasıyacak vakit kalmıyo aksamda sızıyorum.nacizane bahanem bu.yoksa her bos anda yazmaya calısıyorumTris nerelerdesin ya. Seni ve H honey bunch i goremiyoruz.
Kiz tatlıdan değilden de hamur işinden aldın galiba sen:)
Ben tatliyi da seviyorum tuzluyu da ayrim yapmiyorum sab.Ha şunu bileydiin
Biz ne diyoz burda kaç aydır
Tatlı sevmiyorum ben, olmasa aklıma gelmez.
Benim işim tuzluyla
Gözlemeyle
Simitle
Açmayla
Poğaçayla
Pişiyle
Pizzayla
Börekle
Mantıyla
.................daha uzatabilirim, o kabiliyet var bende
Allahıııım kaç aydır yemiyorum çok özlemişim hepsini
En onemlilerini unutmussun. Gizleyebilirsin ama saklayamazsin.Meyve 1seftali bir dilim karpuz yazmayı unutmusum Muttapa7555
Yaaa superrr..
Mecburen kuculttum, boyut olarak daha buyuktu.Y
Yaaa superrr..