ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben artık kalori diyeti yapicam tam anlamıyla yapan varmı bilmiyorum.1000 kaloriyi gecmiycem .Sinir oldum boşu boşuna aç kalmak istemiyorum.Buda olmazsa eskiden spor salonunda yaptığım protein diyetini yapicam .O da hergun tavuk göğsü yağsız tuszutbir diyet çok zor valla başka çarem kalmazsa onu yapicam

Selam kızlar. Nasilsiniz.
Esimde kizimda hasta izne çıktım bu hafta evdeyim belki de artık hep evdeyim hakkımda hayırlısı insallah.
Menü yazmaya geldim malesef cislar oldu.
01.12 menü ay Aralık gelmiş :)
Sabah / melemen + 2 dilim ekmek + bal
Öğlen / yok
Ara / kahve + çikolata
Akşam / brokoli salata az belki barbunya yemeği
I IRMAKK70

Hepinize iyi akşamlar.
Menülere dikkat akşam yemeğine dikkat çarşamba hedefe odaklanan kızlar.
Hoşçakalın.
Nana bence sıkıntı yok canım sen bilirsin sohbete gel verdiklerini de hepten geri alıp gelme :)

İşallah kaptanım almam. Biraz zor azda yesem olmuyor sanki misafir olunca hamur işi dışarda yeme içme evde ağır kalorili yemekler gelirim ben her gün işallah

1 Aralik
Sabah: 1dilim ekmek, kasarli yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalik, biraz pekmez ve ceviz

Oglen: Pirincli ispanak sapi yemegi

Aksam: Batirma, yaninda haslanmis lahana ve salatalik (yoresel bir yemek soguk corba tarzi birsey)

Bende menümden ayrı öğlen 4-5 kaşık pilv yedim eve gelincede 1 dilim tost ekmeğine salam kaşar yedim
Senin menude pek yiyecek yoktu zaten ama keske ekmegi sabah yeseydin aksami daha hafif gecirseydin daha iyi olurdu. Pilavi falan ben de yiyorum. Ya da arada hamur isi de yedigim oluyor ama iki ogun ust uste ayni sekilde yapmak ertesi gun arti kilo getirir bir ogun kacamak da yapsak diger ogun dengelemeliyiz. Yoksa iki ileri bir geri verdigimiz emeklere yazik ederiz.

15 gün izindeyim cnm
Aralık 15 görüşürüz
Hergün burdayım ama menü paylaşımı yapmıycam cnm
Menu paylasmasan da gel arada sen, ozletme kendini Ne yiyip ictin iznin bitince toplu yazarsin Yine de ipin ucunu fazla kacirmamaya bak kuzum yoksa sonra toparlaman cok zor olur. Bayramdan sonra bana oyle olmustu

Menu paylasmasan da gel arada sen, ozletme kendini Ne yiyip ictin iznin bitince toplu yazarsin Yine de ipin ucunu fazla kacirmamaya bak kuzum yoksa sonra toparlaman cok zor olur. Bayramdan sonra bana oyle olmustu
Yazarsam menümü topa tutarsınız cnm benim kalıcı misafirler var az yemeye çalışıyorum sanki almışım sabah akşam limon maden suyu içiyorum işallah işe yarar

Yazarsam menümü topa tutarsınız cnm benim kalıcı misafirler var az yemeye çalışıyorum sanki almışım sabah akşam limon maden suyu içiyorum işallah işe yarar
Bari misafire hazirladiklarinin yaninda daha hafif sebze yemegi ya da salata tarzi seyler de yap. Yaptiklarimin tadina tuzuna bakarken doydum diye digerlerini yeme kalorisi az olan seylerden ye onlara eslik etmek icin.

Bari misafire hazirladiklarinin yaninda daha hafif sebze yemegi ya da salata tarzi seyler de yap. Yaptiklarimin tadina tuzuna bakarken doydum diye digerlerini yeme kalorisi az olan seylerden ye onlara eslik etmek icin.
Öyle olmuyor cnm herkese ayrı servis acıyoruz ve yaşlıda olunca aralarındakiler kızım azdır yoruluyorsun ye kızım hafifte yapsam yine aralarından ağır olan oluyor bazen diyorum bu kadar bilmesem yapmazdım biliyorum diye herseyden yapıyorum :) neyse cnm 15 günü atlatayım gelirim aranızda kilo vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…