Ben de ne yapsam diye düşünüyorum birde regli olucam acaba ondan mı diyorum ama biraz birsey yesem baskül firliyor hemen inat ettik ya ondandırSıkıcı bir durum gerçekten bakalım hırma diyetinden bir fayda görecek miyim
İşallah kaptanım almam. Biraz zor azda yesem olmuyor sanki misafir olunca hamur işi dışarda yeme içme evde ağır kalorili yemeklerSelam kızlar. Nasilsiniz.
Esimde kizimda hasta izne çıktım bu hafta evdeyim belki de artık hep evdeyim hakkımda hayırlısı insallah.
Menü yazmaya geldim malesef cislar oldu.
01.12 menü ay Aralık gelmiş :)
Sabah / melemen + 2 dilim ekmek + bal
Öğlen / yok
Ara / kahve + çikolata
Akşam / brokoli salata az belki barbunya yemeği
I IRMAKK70
Hepinize iyi akşamlar.
Menülere dikkat akşam yemeğine dikkat çarşamba hedefe odaklanan kızlar.
Hoşçakalın.
Nana bence sıkıntı yok canım sen bilirsin sohbete gel verdiklerini de hepten geri alıp gelme :)
Ne yaptin kuzum sen boyle
Bende menümden ayrı öğlen 4-5 kaşık pilv yedim eve gelincede 1 dilim tost ekmeğine salam kaşar yedimNe yaptin kuzum sen boyleCizen_bayan sopasini kapip gelse yeridir su an Yarin dikkat et ama bugunu telafi etmelisinn carsambaya az kaldi.
15 gün izindeyim cnmArkadaslar menulerinizi yazmayi unutmayin.
Senin menude pek yiyecek yoktu zaten ama keske ekmegi sabah yeseydin aksami daha hafif gecirseydin daha iyi olurdu. Pilavi falan ben de yiyorum. Ya da arada hamur isi de yedigim oluyor ama iki ogun ust uste ayni sekilde yapmak ertesi gun arti kilo getirir bir ogun kacamak da yapsak diger ogun dengelemeliyiz. Yoksa iki ileri bir geri verdigimiz emeklere yazik ederiz.Bende menümden ayrı öğlen 4-5 kaşık pilv yedim eve gelincede 1 dilim tost ekmeğine salam kaşar yedim
Menu paylasmasan da gel arada sen, ozletme kendini15 gün izindeyim cnm
Aralık 15 görüşürüz
Hergün burdayım ama menü paylaşımı yapmıycam cnm
Yazarsam menümü topa tutarsınız cnmMenu paylasmasan da gel arada sen, ozletme kendiniNe yiyip ictin iznin bitince toplu yazarsin Yine de ipin ucunu fazla kacirmamaya bak kuzum yoksa sonra toparlaman cok zor olur. Bayramdan sonra bana oyle olmustu
Afiyet olsun cnmMenume ek turk kahvesi, yaninda da iki kit bitter
Bari misafire hazirladiklarinin yaninda daha hafif sebze yemegi ya da salata tarzi seyler de yap. Yaptiklarimin tadina tuzuna bakarken doydum diye digerlerini yeme kalorisi az olan seylerden ye onlara eslik etmek icin.Yazarsam menümü topa tutarsınız cnmbenim kalıcı misafirler var az yemeye çalışıyorum sanki almışım sabah akşam limon maden suyu içiyorum işallah işe yarar
Öyle olmuyor cnmBari misafire hazirladiklarinin yaninda daha hafif sebze yemegi ya da salata tarzi seyler de yap. Yaptiklarimin tadina tuzuna bakarken doydum diye digerlerini yeme kalorisi az olan seylerden ye onlara eslik etmek icin.