Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın iyi pazarlar geçmiş olsunIyi pazarlar kizlar.
Biraz usuttum yine. Cuma günü sınavım vardı. Dun bi sey yapamadım ama film seyretmekten geri kalmadim. Yarin doktora gidicem.
Sanirim meyvelere başlama zamanim geldi.
Sagol canim.Günaydın iyi pazarlar geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımIyi pazarlar kizlar.
Biraz usuttum yine. Cuma günü sınavım vardı. Dun bi sey yapamadım ama film seyretmekten geri kalmadim. Yarin doktora gidicem.
Sagol pg. Kilolar nasıl iyi mi :)Geçmiş olsun canım
Günaydın başkanım geçmiş olsun cnmIyi pazarlar kizlar.
Sagol Nana ara vereceğini gördüm. Bol bol hobby yeyip gelme buraya. En azından kilonu koru:)Günaydın başkanım geçmiş olsun cnm
A AklinYolu1 gecmis olsun. Ne de olsa korumadasin bol bol meyve sebze tuket.
Eh işte :) hurma diyeti yapıyorum canım 4-5 günSagol canim.
Diyetin nasıl gidiyor. Her şey yolunda mi:)
Yapma desem de yapacaksın. Umarım geri almazsın.Eh işte :) hurma diyeti yapıyorum canım 4-5 gün
Bugün 2. Günüm -400 gr eksideyim
Bilmiyorum ki tartılmıyorum çarşambayı beklicem sinirim zıplıyo sonraSagol pg. Kilolar nasıl iyi mi :)
Tamam takin ama bu kadar takmayin. Dunyanin sonu degil kizlar.Bilmiyorum ki tartılmıyorum çarşambayı beklicem sinirim zıplıyo sonra
Tamam takin ama bu kadar takmayin. Dunyanin sonu degil kizlar.
Su mevsimlerde korumak bile buyuk basari.
Yok artık seni varyaaaa yine rahat duramadın dimiKizlar bugun kahvaltimi yogurtlu yulaf ezmesiyle yaptim. Ilk defa deniyorum. Hosuma gitmedi degil.