ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Çok kötü manyak duygular :KK43:
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... inşallah en kolay şekilde atlatırsın canım.... biliyorum zor ama eminim eşin seni rahatlatacak şeyler söylemiştir. Birazcık onu düşün rahatlamaya çalış....
Kafanda kurdukça daha da çıkmaza giriyorsun çünkü...

Ben üzülmüştüm canım kısada yapmamıştım oysaki sadece kat attırdım daha yeni yeni alıştım oda saçlarım uzadı biraz @Papatya gelini kuaför istersen ona sor daha iyi fikir verir:KK66:
Kuaförlerin çoğu uzun saç gördümü dayanamaz kısaltır evet daha rahat kullanabilirsin belki hatta daha dolgun gözükür ama dediğim gibi eski uzunluğunda kalmaması muhtemel

Slm kızlar kilom maalesef tamamen durdu ne kadar aç kalırsam kalayım olmuyor
Bugün hurma diyetine başladım 3-4 gün devam edeceğim
Bu sabah annem diyetimi sabote etti en sevdiğim şekerlemelerden getirdi azıcık yedim ama hiç yememiş gibi sabah ki 5 hurma ve bir kase yoğurt ile öğünümü yemiş oldum
Normalde 7 hurma bir kase yoğurt ama Benim hurmalar büyük 5 hurma yoğurt olarak yiyorum

Slm kızlar kilom maalesef tamamen durdu ne kadar aç kalırsam kalayım olmuyor
Bugün hurma diyetine başladım 3-4 gün devam edeceğim
Bu sabah annem diyetimi sabote etti en sevdiğim şekerlemelerden getirdi azıcık yedim ama hiç yememiş gibi sabah ki 5 hurma ve bir kase yoğurt ile öğünümü yemiş oldum
Normalde 7 hurma bir kase yoğurt ama Benim hurmalar büyük 5 hurma yoğurt olarak yiyorum
Benimde durdu ne çıkıyorum ne iniyorum morelim bozuluyor.Sporda yapıyorum.Ama inşallah duzelicek

I IRMAKK70 sabah:mısır gevreği tarçınlı süt ile,domates,salatalık,5 adet zeytin,iki tane kaşar peyniri küp şeklinde ,iki adet sucuk yuvarlak sucuklu yumurta içindenve cay.Oglen :sadece iki domates ve türk kahvesi şekersiz.Aksam :Allah'tan erken yedim .İki kuru patlıcan ve biber dolması kıymalı pirinçli,iki adet yaprak sarması ,bir adet lahana sarması yine kıymalı pirinçli,bir tabak etli patates yemeğive biraz karışık turşu hafta sonları bana gelmiyor sanırım 1350 kalori aldım .

X