İnşallah canım ya büyük oğlan kendisi de çok huzursuz bir bebek olduğu için onda anlamadım diş mi degilmi ama bunlar fena zorluyorAh o dişler ahh. Kolaylıkla atların inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya büyük oğlan kendisi de çok huzursuz bir bebek olduğu için onda anlamadım diş mi degilmi ama bunlar fena zorluyorAh o dişler ahh. Kolaylıkla atların inşallah canım
İnşallah canım ya büyük oğlan kendisi de çok huzursuz bir bebek olduğu için onda anlamadım diş mi degilmi ama bunlar fena zorluyor
EveetttBunlar derken ikizmi
Güzel menü canım, afiyet olsun; gün içinde enerjisiz hissedersen meyve ekleyebilirsinKızlar bugünkü menüm
Saat 09.00 kolajenli kahve
Saat 10.00 kiraz saplı bitki çayı
Saat 11.30 1.5 yumurta az yağda 1 parça peynir 3 dal roka 4 zeytin 1 hindi füme
Saat 15.00 ıhlamur
Saat 18.00 zeytinyağlı pırasa( pirinçsiz) 5 kaşık + 2 köfte +ayran ile günü kapatırım
Su 2 litre 5bin adım
LenaG sibel_84
Çok dengeli menü, afiyet olsun25 Kasım pazartesi
Öğlen 12de: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, kasar peyniri yarım dilim tam buğday ekmeği
ara öğün : 2 şekersiz turk kahvesi
akşam 16.30da : 3 kaşık kiymali bezelye , 2 yasik bulgur pilavı, 2 kaşık havuç tarator
3.5 lt su , filtre kahve ve yeşil çayla akşamı kapatırım
LenaG Boncuk2307
Çok acıkırsan yoğurt ya da kefir tüketebilirsin salatalıkla, afiyet olsungünümü kapatayım artık
25 Kasım Pazartesi
12.30
4 yk tavuklu pilav (bitmeyen bi tavuklu pilav yapmışım, cumartesi nasıl canım çektiyse artık )
1 elma
1 avuç fındık
16.30
3 züber lokma
2 mandalina
1 avuç fıstık
çok yetersiz ve dengesiz bir menü oldu, sebze yok protein çok çok az, inşallah akşama çok acıkmamm
su: 2 lt
Ceeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307
Güzel menü, afiyet olsun yalnız lahmacun yanına bir ayran iyi giderdiLenaG Ceeeeeeeeeeee
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve
1 mandalina
3/4 ceviz
12:00
1 lahmacun bol yeşillik
15:30
Akşam yemeği bitti
1 tabak etli taze fasülye
2/3 yk bulgur pilavı
1 avuç fındık
Su 2 litre olur
Spor belli değil bu gün misafirim vardı çok yoruldum hatta son 3 gündür hep misafirim vardı.
Spor yaparsam haber veririm
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsuniyi akşamlar fıstıklar,
bugünkü menüm:
11:00- 2 göz yumurta, lor peyniri, 3 parça sucuk, tam buğday unundan ev yapımı bazlama 1/4 tane
16:30- tavuk döner servis, 4 ince dilim lavaş, ayran
17:30- çikolatalı tatlı yarım porsiyon (tatlı yedim diye vurmayınnnn eşim kutlama tatlısı ısmarladı, gebelik testim pozitif çıktı
spor- şimdiye kadar 8800 adım, 45 dk ağırlık antrenmanı
su- 2 lt şimdiye kadar. bugünlük yeme ve spor kapandı benim için herkese saygılar
sibel_84 LenaG Boncuk2307
Çok dengeli ve güzel bir menü; afiyet olsunHayırlı akşamlar
11.00
Bir avuç kuruyemiş
13.00
2h yumurts
3 dilim kaşar
Yarım evde yaptığım bazlama
Cay
2 kare çikolata
17.30
3 yk pirinç pilav
3 yk taze fasulye
1kuçuk kase kereviz salatası
30.dk leslie
2.5 lt su LenaG sibel_84 Boncuk2307
Güzel menü canım, afiyet olsun; gün içinde enerjisiz hissedersen meyve ekleyebilirsin
Çok dengeli menü, afiyet olsun
Çok acıkırsan yoğurt ya da kefir tüketebilirsin salatalıkla, afiyet olsun
Güzel menü, afiyet olsun yalnız lahmacun yanına bir ayran iyi giderdi
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun
Çok dengeli ve güzel bir menü; afiyet olsun
Eveettt
Tebrikler canım menü harika. Leslie de olursa süper olurHemen menumu de yazayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim mercimek ekmek
1 Dilim peynir
7 zeytin
Ilkindi
Dünden kalan palamut ve bolca roka salatası
1 kase mercimek çorbası
Su 3 lt
Leslie yapmayı düşünüyorum cocuklar uyursa atarım yapınca
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Bayılıyorum bol proteinli menü görünce afiyet olsunHemen menumu de yazayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim mercimek ekmek
1 Dilim peynir
7 zeytin
Ilkindi
Dünden kalan palamut ve bolca roka salatası
1 kase mercimek çorbası
Su 3 lt
Leslie yapmayı düşünüyorum cocuklar uyursa atarım yapınca
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Canım sadece sen ve Ceeeeeeeeeeee özelden foto atıyorsunuz o kadar kazanan da dilerse istediği bir arkadaşını takımına alabiliyor veya değişiklik yapmak istemeyede bilirLenaG canım yarın tartı işi nasıl olacak?
Ben sabah erkenden hastaneye geçeceğim çünkü.
Özelden mi atacagiz nasıl olacak.
çok teşekkğr ederimYaaa tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
teşekkür ederimmSağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah canım
teşekkür ederimmAllah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun
Teşekkür ederimm kaptanımm C vitaminine dikkat ediyorum. Cilde de iyi geliyor biraz da o yüzden bi de seviyorumharika ötesi Böyle devam tatlım spor da menü de harika afiyet olsun tatlım
Bu hafta inanılmaz bir eksi gelecek şimdiden belli
Afiyet olsun canım erken yediğin için meyvenin seni çok etkileyeceğini düşünmüyorum bol bol c vitamini almışsın Adımlar harika
Teşekkür ederimmm kaptanımmSevmesine seviyor heralde ondan da tam emin değilim bazenleri ama çenesi durmuyor. Ağzından öyle bir laf çıkarıyor ki kalbimi beynimi oyup atıyor. Sinirden kuduruyorum sonra da kırılıyorum. Özür dileme özürlü bir de işte gerçi dilese de aynı şeyi tekrar yapıyor. İnsan kaynananın doğurduğunu değiştiremiyor. Allah sabır versin bana her seferinde anlaşma yaparız (ben ağlarken ) üzmeyeceğim bilmem ne der tamam derim yine dön dolaş aynı şeyler, kafama takmamayı öğrenmem lazım
Meyveler çok şekerli olanlar değil göze batmıyor o yüzden, afiyet olsun Çok güzel menü
Benim oğlanı kıskanıyor(3 yaşında). Onunla kavga ediyor, o da seni üzüyor ama onu hemen affediyorsun beni süründürüyorsun diyor Bizim ev curcuna evin önünden geçenler bir gün bunlar ne güzel aile der. Bir gün geçerken de deli mi bunlar ney der
Seni de mi üzdüler şekerparem
Ahh Ah yanında olaydım şöööyle bir yürüyeydik, yürürken kocaları çekiştirir yürüdüğümüzü bile anlamazdık ne kaa hoş olurdu bee
Çok sağlam menü olmuş afiyet olsun, tek öğün olduğunu ve saati sonradan fark ettim
Geçmiş olsun ablacım
Çok geçmiş olsunnnHaklısın kaptanım pazar günleri anmemlere abimlere gidiyprım çünkü hafta içi vaktim olmuyor. O yüzden pazar günleri yoğun geçiupr. Dün alşam üzeri abimin burnu bir kanamaya başladı ben oradan döenecekken. Ama durmuyor asla ilkyardım yöntemini deniyprız bu sefer henzine kaçıyor. Ağzomdan geliyor falan. Abim de sağolsun kendine hiç bakmaz hastaneye gitmez doktora gitmez falan.. O heöer diypr ama 10 dakika oldu geçmedi abi kalk gidiyprız acile desim. Yolda durmadı acilde yarım saat durmadı. Tansiypnu 17 ye çıkmış. Dil altı falan verdiler onu belledik ikinci ölçüm için. Çok canım sıkıldı eve geldim abim aklımda öünkü anmeö babam veya bizde yüksek tansiypn yok. Gelemedim işin özü.
Yaa hayırlı olsunnnn tebrikk ederimmmiyi akşamlar fıstıklar,
bugünkü menüm:
11:00- 2 göz yumurta, lor peyniri, 3 parça sucuk, tam buğday unundan ev yapımı bazlama 1/4 tane
17:30- çikolatalı tatlı yarım porsiyon (tatlı yedim diye vurmayınnnn eşim kutlama tatlısı ısmarladı, gebelik testim pozitif çıktı
su- 2 lt şimdiye kadar. bugünlük yeme ve spor kapandı benim için herkese saygılar
Amin canım evet çok güzel ama gerçekten çok zor çıldırmama ramak kalıyor bazen ama işte Allah canlarını sağ etsin de ne yapalımAllah bağışlasın canım. İkizler hem çok güzel hem çok özel hemde çok zor derler. Allah yardımcın olsun
Teşekkürler canımTebrikler canım menü harika. Leslie de olursa süper olur
Teşekkürler canım aynen bu hafta böyle yapcam bakalım tartıya inşallah faydası olurBayılıyorum bol proteinli menü görünce afiyet olsun
Hain patates köftesi sıkıntı yok canım sporunu yapmışsın afiyet olsun bugündrn sonraki menülerin daha düzenli olduğu takdirde cumartesiye güzel eksimiz gelirgeldim kızlar çok özür dilerim yazamadım
c.tesi menüde
09:30haşlanmış yumurta salatası, 1kibrit kutusu beyaz 1 kibrit kutusundan ufak tulum peyniri 2 dilim ufak tam buğday ekmeği yedim.
15:00arada bir avuç leblebi bir avuç şam fıstığı ve arada bir bardak sütlü kahve
akşam
19:00 1 levrek ve bolca salata yedim 2 kadeh şarap cızım maalesef ekmek yok
ama doğum günü için geldiler misafirlerim vardı, ne pasta ne tatlı başka hiçbir şey yemedim inanın yürüyüş 8.500 adım artı misafir ağırlama, bolca bulaşık yıkama.
pazar menüm
09:00 sabah yarımdan da az simit ve sucuklu yumurta (bu yağlı oldu) biraz peynir ve domates tadımlık
1 bardak sütlü kahve
akşam
17:00 gibi eşim patates köftesi yapmış ve galeta unlu tavuk bunlar kızartmaydı hep 2 mücver boyutunda patates köftesi 2 göğüs galeta unlu tavuk yedim ekmeksiz
ama maalesef doymadım saat
21:00 gibi dayanamadım bi tane daha mücver boyutunda patates köftesinden yedim yaa of çok güzel olmuştu çünkü. yürüyüş 7.500 de kaldım ama 3 makine çamaşır, evi süpürdüm, bulaşık makinesi yıka kaldır, çocuğu okula hazırlama boğuşmaca oyunu.
Bir de oğlum yemek yemediği için jimnastik hocası güreş yapın dedi valla misafir felan dinledim cumartesi 1, pazar tam 3 saat (bir 1,5 öğlen bir 1,5 saat akşam güreşçilik oynadık) lütfen bunu da spordan sayalım canım çıktı ve baya saat tutup oynadım :) Çok koşturdum şu ne içtim inanın hatırlamıyorum ama 2 litreyi geçmiştir.
LenaG Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun tatlım tavuklu pilavın Yanında bi salata olsaydı harika olurdu çiçeğim Acıkırsan hafif şeylerle atlatmaya çalış canımgünümü kapatayım artık
25 Kasım Pazartesi
12.30
4 yk tavuklu pilav (bitmeyen bi tavuklu pilav yapmışım, cumartesi nasıl canım çektiyse artık )
1 elma
1 avuç fındık
16.30
3 züber lokma
2 mandalina
1 avuç fıstık
çok yetersiz ve dengesiz bir menü oldu, sebze yok protein çok çok az, inşallah akşama çok acıkmamm
su: 2 lt
Ceeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun kuzucum gayet güzelLenaG Ceeeeeeeeeeee
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve
1 mandalina
3/4 ceviz
12:00
1 lahmacun bol yeşillik
15:30
Akşam yemeği bitti
1 tabak etli taze fasülye
2/3 yk bulgur pilavı
1 avuç fındık
Su 2 litre olur
Spor belli değil bu gün misafirim vardı çok yoruldum hatta son 3 gündür hep misafirim vardı.
Spor yaparsam haber veririm
Tamamdır kaptanımCanım sadece sen ve Ceeeeeeeeeeee özelden foto atıyorsunuz o kadar kazanan da dilerse istediği bir arkadaşını takımına alabiliyor veya değişiklik yapmak istemeyede bilir
Hayırlı uğurlu olsun canım alıntılarda yeni gördüm.Sağ salim sağlıkla al bebeğini kucağınaiyi akşamlar fıstıklar,
bugünkü menüm:
Menü ve adımlar mük Ben daha ne diyeyim kiBugünkü Menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi, 1 kuru kayısı
Öğle 14:00
3 yk taze fasulye
4 yk yoğurt
10 tane antep fıstığı
Ara 16:00
1 mandalina
5 çiğ fındık
Akşam 18:15
3.5 yk taze fasulye
4yk yoğurt
Su 2 lt
12700 adım
LenaG
Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307
Afiyet olsun canım. Menü ve sporİyi akşamlar bugünün menüsü
Sabah 11: 2 haşlanmış yumurta, peynir,5 zeytin,1dilim ekmek
Ara: 14.30 Sade Türk kahvesi, 1muz
Akşam 17: 1dilim yağsız börek,1kase yoğurt
2.5 litre su
12000 adım
LenaG , sibel_84 , Boncuk2307
Tamamdır canım. Ben sabah erkenden atarım. Saat 9 da hastanede olmam.lazim.Canım sadece sen ve Ceeeeeeeeeeee özelden foto atıyorsunuz o kadar kazanan da dilerse istediği bir arkadaşını takımına alabiliyor veya değişiklik yapmak istemeyede bilir