günaydın kuzum ben burdayımmmKızzz günaydın nerdesiniz
Tutamamış tatlu dilini yine pandelamAha kaptanı bdv vurmuş ne yaptın kaptan
KIZLAR BİRİ BANA KIZSIN İKİ GÜNDÜR İPİN UCU KAÇIRIYORUMMM C cizen_bayan
tmm tatlımm hemen tutuyorumm kendimiiiNEDEN KAÇIRIYORSUN İPİN UCUNU NEDENN ÇİVİLİ SOPALAR MI GETİREYİM BÖZEKLİ HAVUZLAR TARTI GĞNĞ ARTI GELDİĞİNDE GÖRÜŞÜRÜZZZ
Fatmaa ben galiba o geceye gitmesine izin vericem bununla yüzleşmem gerekicekGünaydın kızlar nasılsınız
Fatmaa ben galiba o geceye gitmesine izin vericem bununla yüzleşmem gerekicekdün ekipten bi makyözle konuştum ciddi bi iş yemeği gibi düşün dedi yapımcı tüm ekibi orda görmek istiyo dedi herkesle konuşucakmış birebir ve eşimin önümüzdeki sezonlardada bu yapım şirketşyle çalışabilmesi bu gecedeki bağ’a bağlıymış gibisinden bişeyler söyledi heralde o gece bi uyku hapı alıp yatıcam yoksa katlanamam
Ben 60 kiloya bir gelsem neler kaciririm.KIZLAR BİRİ BANA KIZSIN İKİ GÜNDÜR İPİN UCU KAÇIRIYORUMMM C cizen_bayan
:))Ben 60 kiloya bir gelsem neler kaciririm.
Tatlım ben 8/10 seans terapi gördüm bu yüzden benim için zor panik atak gibi ,bişey bulmam lazım bakıcam ya içip bayılıcam ya uyku hapı alıcam çünkü başka türlü başedemiyorumKuzum neden kendine eziyet gibi görüyorsun sende o günü kendine özel yap mesela uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla çık dışarı ya da evde keyif günü bakım günü yap çocuğunla vakit geçir ona odaklanma olayın iyi tarafından bak kötü tarafından değil çünkü sen olumsuz olursan olumsuz devam eder