- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş için gerekiyorsa yapacak bişey yok canım. Düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum. El işidir ev işidir hatta telefonuma oyun yükledim onu oynuyorum yoksa kafamda kurup duruyorum moralim bozuluyor strese giriyorum beraber çalıştıkları zaman. Malesef benim eşimin iş arkadaşı kafayı taktığım manyakFatmaa ben galiba o geceye gitmesine izin vericem bununla yüzleşmem gerekicek dün ekipten bi makyözle konuştum ciddi bi iş yemeği gibi düşün dedi yapımcı tüm ekibi orda görmek istiyo dedi herkesle konuşucakmış birebir ve eşimin önümüzdeki sezonlardada bu yapım şirketşyle çalışabilmesi bu gecedeki bağ’a bağlıymış gibisinden bişeyler söyledi heralde o gece bi uyku hapı alıp yatıcam yoksa katlanamam
Çok kötü manyak duygularİş için gerekiyorsa yapacak bişey yok canım. Düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum. El işidir ev işidir hatta telefonuma oyun yükledim onu oynuyorum yoksa kafamda kurup duruyorum moralim bozuluyor strese giriyorum beraber çalıştıkları zaman. Malesef benim eşimin iş arkadaşı kafayı taktığım manyak
Ya bu filmi izleyin süper BAJİRAO MASTANİ
İyi düşün katta olsa boyu azda olsa gidiyor ama rahatKızlar sizlere konu dışında birşey danışıcam. Ya benim yıllardır saçlarım aynı. Düz kesim uzun. Hiç kat yok. Ben çok sıkıldım. Uzun saçı seviyorum ama düz kesim olduğu için inanın açması işkence. Hele hele banyoda. Birde ince telli saçlarım var birbirne girince inanın yarım kutu saç kremi bitiyor her açmamda. Bende düşündüm ki acaba saçlarıma kat attırsam yine bu sıkıntıyı yaşar mıyım? Hem ince telli ya, hacim gelmiş olur saçlarıma. Şimciiiikk sizden yorum istiyoruum sizce nasıl oluur? Galeride gezdim gezdim arkadan çıkan bi fotom var. Paylaşayımda bakın sizce naaıl olur. Birde ben boydan gitsin isyemiyorum saçlarımın boyundan çok memnunum. Kırığım yok her hafta düzenli bakım yaparım. Kat atarsak boydan gider mi ?
Teşekkür ederim fikrin için tatlım :) bende öyle düşünüyorumm :) eşim hiç kestirmemi istemiyorİyi düşün katta olsa boyu azda olsa gidiyor ama rahat
Yazın bende yaptım boyu gitti bi garip oldum sanki .uzun saça ve düze alıştığım için olabilir :)))kullanımı kolay oldu azaldı gibi bu benim fikrim cnm
Ben üzülmüştüm canım kısada yapmamıştım oysaki sadece kat attırdım daha yeni yeni alıştım oda saçlarım uzadı biraz @Papatya gelini kuaför istersen ona sor daha iyi fikir verirTeşekkür ederim fikrin için tatlım :) bende öyle düşünüyorumm :) eşim hiç kestirmemi istemiyor