Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin 🙏

Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki canım
Geçen sene bu durumun benzerini oğlumla yaşadım 😕
Aynı sınıfta kız arkadaşı sürekli oğluma tipsiz seni rezil edicem işte senin fotolarını gizli çektim efekt yapıp seni ifşa edicem gibi bir sürü şeyler söylemiş ve bu çocuklar daha 10 yaşında
Kızın ailevi sorunları olduğunu duymuştum anne baba ile alakalı sorunlar Bende bu durumdan dolayı oğluma arkadaşın ne derse desin tepki verme sakın dedim Bir kaç gün sonra oğlum eve ağlayarak geldi oğlumun resimlerine efekt ekleyerek sınıfa dağıtmış
Tabi hemen sınıf öğretmeni ve rehber öğretmenimizle iletişime geçtik sağolsunlar çok yardımcı oldular
Olayı çözdük. Bizim olay çok farklı çıktı Kız oğluma aşık olmuş benim ki de pas vermeyince kız intikam almış 😅 en doğru dil ile rehberlik öğretmenimiz her ikisi ile konuştu şimdilik sorun yok bakalım ne olacak 😉
Çok sağol canm, Şükür çözülmüş canım bı sikinti çıkmaz umarım

Canım benim oğlumda anaokulu da benzer bir durum yaşadı. Arkadaşı kaynaştırma öğrencisiymis ve ilaç almasına rağmen çok saldırganmis . Normalde okulun bu konuda veliye bence bilgi vermesi gerekiyor ama bilgimiz yoktu bir gün wc de oğlumun boğazını sıkıp yere yatırmış kolunu ısırmış. ( çok kilolu yasitlarindan çok uzun bir çocuk). Beynimden vurulmuşa döndüm . Elbette hastalık bizler için Rabbım ailesine yardım etsin ama bir çocuğu düzeltmek adına benim çocuğum aylarca altına işedi zor toparladım. Evde bile aniden seslenince irkildi aylarca. Valla okuluda öğretmenide ( böyle bir çocuk ile oğlumu dakikalarca wc de yanliz birakmiş) bütün şehre tüm internette rezil ettim. Sende takip et Allah korusun
Geçmiş olsun canm çok sağol bir giruseyim umarım bir çözüm bulunur

25 kasim pazartesi
12.00
2 yumurtadan mantarli omlet
Yarim avuc cig kuruyemis
Avuc ici kafar tavuk

15.30
2 bucuk kare cikolata

18.00
Brokoli karnabahar salatasi
Yarim kase kiymali ispanak

20.00
Yarim avuc cigkuruyemis
Su 2kt
50 dk eliptik bisiklet
7.400 adim
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Güzel menü afiyet olsun ❤️
25 Kasım menü
07.30 1 bardak sirkeli su
09.00 1 fincan kahve 1 kuru kayısı
10.00 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
13.00 1 ejder meyvesi 15 beyaz leblebi 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.00 1 fincan kiraz sapı çayı, 1 cennet hurması 5 badem
18.00 6 kaşık yer pancarı yemeği, 3 kaşık keşkek,bol salata, 3 kaşık yoğurt
20.30 1 kuru incir 1 avuc karışık kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun ben beğendim 🌸
Menümü de yazayım (25.11.2024)
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307

Kahvaltı 11.00: 1 minik mayalı poğaca
9 zeytin yarım kk peynir
Salatalık 1 has yumurta

Ara 13.30: 2 k kayısı 1 hurma 3 fındık
Şekersiz türk kahvesi

Akşam 19.30: 4 fırında köfte 2 kasık p pilavı
1 bardak ayran

Ara 21.30: 1 avuc kadar çekirdek(abimlerde)

Su 2.5 litre

Spor
20 dakika tempolı yürüyüş
15 dakika rampa yürüyüş
20 dakika hitt kardiyo
15 dakika eliptik
45 dakika bölgesel(ağırlıklı)
1600 ip atlama
Afiyet olsun yıldızkuşum, maşallah sporuna 🙏
Günaydın kızlarr
Dünkü menüm
Sabah
2 h yumurta

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 p etli nohut
1 kase yeşil salata

ara 17.30
3 kuru erik
3 ceviz 7-8 badem (çiğ hepsi)

Akşam
Yok
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun çok güzel olmuş 🙏
Teşekkürler bilgi için :))
Ben en son başbaşa görmüştüm ankette devamı noldu bilemedim kalkmamasından yanaydı oyum :) ne güzel frenliyordu beni
Sen kendin evde tartılabilirsin ablam, kimisi her gün tartılıyor 🌸en azından kendi kendini frenlersin
pazar menüm 24.11.2024

sabah9,30//
3,4 zeytin siyah 3 çeçil peyniri iki dilim tam buğday ekmeği 2 tk. saralle 1 tk. krem peynir sürülebilir çikolu az da aırfreyarda p.kızartması bolca şekersiz çay

birazcık cıss lı bişi yedim hafta sonu tutamadım afedersiniz

aksam70-80 gr tavuk döner 2 dilim tbuğday ekmeği
2,5lt su
spor: 30dk yürüyüş
3 mile leslie (45dk)
pazartesi menüm 25.11.2024

sabah 11,00//

bir tane tost ekmeği tambuğdaydan arasına 1 parça çeçil peyniri (dışarıya bi çıktım dün çıkış o çıkıştı yani)

ara (bir yere uğrayıp) 2 dilim t.b. ekmeği ile bir kaşık yoğurt yedim
bir lokma simi attım ağzıma

akşam19,00//
3 parça palamut az da hamsi yedim bol yeşillikli salata ile birlikte..

su:2lt.
spor: toplamda 12000 adım yapmışım dışarıda

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Menüler bir tık dengesiz olmuş ama sen korumada olduğun için bir şey demiyorum afiyet olsun papatyam 🌸
Yoğun gün gecirdim b n hemen yazayım menümü
Pazar menüm
Kahvaltı öğlen 11 civarı
Bir kase ktsuyu, bir dilim ekmek, 5 e yakın zeytin, havuç ve kırmızı pancr, sucuklu yumurta
Öğleden sonra
Meyev tabağı ,
maras tarhanasi, çerez buraz kaçırdım malesef 🥴
Akşam yemeği 7 de
Bir tabak İzmir köfte
3yk bulgur pilavı ayran

Pazartesi menum
9 da
Bir dilim TB ekmeği
Kk biraz fazla peynir
5 zeytin, sahanda yumurta 1

Öğleden sonra
Komsularim oturma
Bir ceviz, bir avuç çekirdek çiğ,4 fıstık,bir kuru incir bir kuru erik,
Akşam 6 buçuk
Bir lahana sarma,5 kadar kapari turşusu
Yatmadan önce bir bardak kefir
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun tarhana imtihanı bitmiyordu 😚
Çok teşekkür ederim e iki aydır kızım bu çocuğa maruz kalıyor ve ben alttan aldım, çünkü şöyle bir durum var veliler toplantisindan çocuğun özel bir dumunu dile getirdi ailesi epilepsi hastasıymiz, tabiki buna her zaman saygım var olabilir çok zor bir durum Allah'ım yardım etsin ailesine ve cocugada ,ben kızımn her şikayetinde dedim kızım uzak dur boşver hasta hep kızımdan istedim anlayışlı olmazsını, iki ayın sonunda kızım anlattı ki durumlar çok kötü , yani cocukta aşırı derecede davranış bozukluğu var ,ağza alınmayacak kufurlerdermis,kızım birwz kilolu şişko patates demesi mi den kızıma ki çocuk 13 yaşında kızım 11 , temas var ansızın çantasının üstünden vyrmalar cimcik yiyeceklerini yere atmalar ve hocalar kızımı bu çocuğun hemen arkasında oturtuyor ve tek başına ,yine tekrar ediyorum kızamıyorum da aslında çocuğa yani simartilmis hem hasta Allah'ım yardım etsin ailesine bilemiyorum ya biseyfe diyemiyorum,bira çok oldu yazdım kusura bakmayın
Kusur olur mu ablacım, çocuğu aile şımartıyor tabi hasta diye her şeyi yapabileceği öğretilmiş çocuğa. Çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun 😶
Kraliçem yok aslında bugün burdaaan kaptanın yazdıklarını okuyanla okumayanı görüyoruzz 😃
Ayy kaptanım çok hoşsun 😂🤩

Sen kendin evde tartılabilirsin ablam, kimisi her gün tartılıyor 🌸en azından kendi kendini frenlersin

Menüler bir tık dengesiz olmuş ama sen korumada olduğun için bir şey demiyorum afiyet olsun papatyam 🌸

Kusur olur mu ablacım, çocuğu aile şımartıyor tabi hasta diye her şeyi yapabileceği öğretilmiş çocuğa. Çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun 😶

Evet evet haklısın boncuğum ama bugün daha güzel menüler yazicam iki gündür evime ugrayamadim yaa akşam dan akşama girdim otel gibi tüneyip tüneyip çıktım evden😆

Haklısın kaptanım pazar günleri anmemlere abimlere gidiyprım çünkü hafta içi vaktim olmuyor. O yüzden pazar günleri yoğun geçiupr. Dün alşam üzeri abimin burnu bir kanamaya başladı ben oradan döenecekken. Ama durmuyor asla ilkyardım yöntemini deniyprız bu sefer henzine kaçıyor. Ağzomdan geliyor falan. Abim de sağolsun kendine hiç bakmaz hastaneye gitmez doktora gitmez falan.. O heöer diypr ama 10 dakika oldu geçmedi abi kalk gidiyprız acile desim. Yolda durmadı acilde yarım saat durmadı. Tansiypnu 17 ye çıkmış. Dil altı falan verdiler onu belledik ikinci ölçüm için. Çok canım sıkıldı eve geldim abim aklımda öünkü anmeö babam veya bizde yüksek tansiypn yok. Gelemedim işin özü.
Canım çok geçmiş olsun, kanama çok uzun sürmüş korkmanız çok normal. tansiyon çok yükselmiş ama yine de bu kadar kanama yapması enteresan. İnşallah tekrarlamamıştır. Sebebini anlayabildiler mi acaba?

sibel_84 sibel_84 canım kaptanım zümrem 💐
@Elhan ablam bayrağı teslim aldığımız kalbi güzel öğretmenim 💐
@dolar milyoneri canım esprili ponçiğim 💐
arke arke canım arkedaşım :) çiçeğim 💐

Günümüz kutlu mutlu olsun iyiki öğretmeniz dediğimiz anlar hiç bitmesin iyiki tanıdım sizi 😘
🌸😘❤️🥰🌹
Canımmm sağol balım. İyi ki hepimiz birbirimizi tanımışız.
9 sayfam kalmıştı şimdi olmuş 19 sayfa:silah:
Benim de hiç bitmiyor, şu an 15 sayfam var, inşallah niyetim bitirmek.
hormonlu spiral canım
valla benim bütün arkadaşlarım/görümcem kullanıyor gayet inadına fitler. dikkat edince asla alınmıyor öyle kortizon gibi direkt ve güçlü bir etkisi yok. ama artık tamamen kesiliyor tam zamanını anlayamıyorum ben.

tamam canım geldik her gün buradayım akşam bir de artık paslanmaya başlıycam yürüyüş bandıma başlamayı planlıyorum.
Kortizon berbat bir şey. Uzun süre kullandım aşırı kilo aldım veremedim de hala.
Hormonlu spiral kesermiş genelde, benim de taktırdığımdan beri olmuyor. Günleri o yüzden ben de takip edemiyorum, genelde belirtileri de yaşamıyorum çünkü. Geçen hafta oldum, tek gün azıcık bir lekelenme ve şişlik oldu. Sanırım sen de artık tarih takip etmiyorsundur benim gibi.

Gun icinde kaloriyi ayarlamissin👍sabah bol karbonhidrat ve yag aldigini tahmin ediyorum o yuzden aksam ogununde ne tahin pekmeze gerek yoktu😉 sebze ve yogurt daha dengeli olurdu, afiyet olsun 🧡
Tamam canım dikkat edeceğim ben emziriyorum süt yapıyor emzirince de şekerim düşüyor ondan maalesef ara ara krizlerimde tahine koşuyorum

Teşekkür ederim canım 💚

iyi akşamlar fıstıklar,

bugünkü menüm:
11:00- 2 göz yumurta, lor peyniri, 3 parça sucuk, tam buğday unundan ev yapımı bazlama 1/4 tane
16:30- tavuk döner servis, 4 ince dilim lavaş, ayran
17:30- çikolatalı tatlı yarım porsiyon (tatlı yedim diye vurmayınnnn eşim kutlama tatlısı ısmarladı, gebelik testim pozitif çıktı 🥳🥳🥳🎉

spor- şimdiye kadar 8800 adım, 45 dk ağırlık antrenmanı
su- 2 lt şimdiye kadar. bugünlük yeme ve spor kapandı benim için herkese saygılar 🥳
sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Yorumlamadığım için menüleri pek okumuyorum neyse ki seninki gözüme çarptı canım, bu haber böyle arada derede verilir mi hiç.

Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah :KK60: :KK6:

Sevgili Masterfit ailesi :KK36:Bu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee olduuu :sampiyon::sampiyon::sampiyon:tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)

C.tesi tartımız büyük önem kazandı biliyorsunuz geçen cumartesi harika eksiler gördük. Bu cumartesi de inşallah güzel sonuçlar alırız :dua:

Öpüyorum siziiiii :KK36:

sibel_84 sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
1732616858966.jpeg

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200
1732616992064.jpeg

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
25 Kasım Pazartesi
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

Tavada mısır ekmeği( 50 gr mısır unu ve pırasa ile yapıldı.
200 yoğurt
1 kepçe lahana çorbası
200gr susuz et yemeği

1 tk pekmezGün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı,
Egzersiz :
22:00-23::00
20 dk evde yürüyüş =2100 adım
240 jumpıng jaks
1. 2. Ve 3. Videolar yapıldı.
Toplamda 30dk bölgesel( kol-omuz) çalışıldı.

Eklentiler

• Screenshot_20241126_133608_YouTube.jpg
    Screenshot_20241126_133608_YouTube.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_20241126_133553_YouTube.jpg
    Screenshot_20241126_133553_YouTube.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_20241126_133541_YouTube.jpg
    Screenshot_20241126_133541_YouTube.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 0
  • 20241125_232538.jpg
    20241125_232538.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 0
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:Bu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee olduuu :sampiyon::sampiyon::sampiyon:tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)

C.tesi tartımız büyük önem kazandı biliyorsunuz geçen cumartesi harika eksiler gördük. Bu cumartesi de inşallah güzel sonuçlar alırız :dua:

Öpüyorum siziiiii :KK36:

sibel_84 sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
Eki Görüntüle 3510389

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200