- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Uzerine basa basa soyluyorum. Kesinlikle digital ama dogru bir tarti. Her tarti yanlis gosterecek diye bir olay yok.Anolog tartı kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzerine basa basa soyluyorum. Kesinlikle digital ama dogru bir tarti. Her tarti yanlis gosterecek diye bir olay yok.Anolog tartı kesinlikle
Günaydın diyetcanlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
-400 gr
55.8 mi yazıyor orda 6 rakamına nur inmiş sankim
A AklinYolu1
Eki Görüntüle 2210080
tamam canımmOoo superrr pg.
Boyle olacaksa sana hep +200 yazalim makbusss.
Tebrik ederim canım darısı başımıza24 /10/18 64.4
28/11/18 58.3
Giden 6.1 kg
Gecen haftaya gore giden . 500 gram
Bana yeter simdilik. Bu kiloyu koruyup yilbasindan sonra tekrar aranizda olacagim.
Forever07
Takim super gidiyor . En kisa zamanda siz de gorursunuz bu sonucu.Tebrik ederim canım darısı başımıza
sen bilirsin kuzum işte olduğum için yakınlarda eczanede yok ben çıkana kadar kapanmış oluyor yarın sabah tekrar denerim ama benimyüzümden bu kadar insanı bekletmeyeyim sen tablonu falan yap kuzum ben yarın olursa atarım olur mu ?Ne yapalim bekleyelim mi seni. Bi eczanede tartilsan.
Yarin atarsan yine seni yazarim ama sonuclari acikladiktan sonra bir daha degistiremem o yuzden soruyorum cizzy . Istersen aksama kadar bekleyelim. Bir eczaneye , AVM ye ya da komsuya gidersin belki.sen bilirsin kuzum işte olduğum için yakınlarda eczanede yok ben çıkana kadar kapanmış oluyor yarın sabah tekrar denerim ama benimyüzümden bu kadar insanı bekletmeyeyim sen tablonu falan yap kuzum ben yarın olursa atarım olur mu ?
İnşallah canımTakim super gidiyor . En kisa zamanda siz de gorursunuz bu sonucu.
Daha kiloyla isim bitmedi ama uyumak istiyorum artik. Bir de meyve yemek.
Saol tatlımDuygu azmine de sana da maşaAllah kuzum dipnot yüzün hiçte çökmemiş
Ben yarismaya girdigimde cok ciddi oluyorum. Amacim birinci olayim derdi degil ama ciddiye aliyorum bu isi.İnşallah canım
Meyve de uyumakta hakkın artık :)
Ben gördüm ilk günlerden bu yanaBen yarismaya girdigimde cok ciddi oluyorum. Amacim birinci olayim derdi degil ama ciddiye aliyorum bu isi.
O yuzden ALL _StaR farkini isteyen herkes gorebilir.
Tebrikler canimm darisi bizlere insallah24 /10/18 64.4
28/11/18 58.3
Giden 6.1 kg
Gecen haftaya gore giden . 500 gram
Bana yeter simdilik. Bu kiloyu koruyup yilbasindan sonra tekrar aranizda olacagim.
Forever07
Aslında bende ciddi olmaya çalışıyorum ama olmuyor sanırım iki ileri bir geri ilerliyorumBen yarismaya girdigimde cok ciddi oluyorum. Amacim birinci olayim derdi degil ama ciddiye aliyorum bu isi.
O yuzden ALL _StaR farkini isteyen herkes gorebilir.
HarikasınBu hafta ne olduysa bana -1,400 maşallah diyorum kendime eşim yeter daha verme desede son 3 kg