Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep aynı ya benim kızımda 3 yaşında o da öyle ama renklerin ingilizcesini öğrenmiş videolardanMaşallah sana
Ya inanır mısın sanki bnm oğlumu anlattın. 2 haftadır çocuğa birşey oldu evde telefonları saklıyoruz , gizli gizli bakıyoruz. Yapışıyo telefona ağlıyo. Vermek istemiyorum bende evde çatışma çıkıyor. 16 aylık oğlum
Bi işe yaramış :) bnmki kçük dha rastgele giriyor bi yerlere.hep aynı ya benim kızımda 3 yaşında o da öyle ama renklerin ingilizcesini öğrenmiş videolardan
Esasında şuanki halimle gayet mutluyum kuzum koruma-diyet karışık bir halde 62 görmeyi düşünüyorum yani 3.8 kg kaldıForever07 senin ne kadar kaldi kaldi hedefe ulasmana.
vuhuuuuu çok heyecanlıBenim kilo da son 2 haftadir takildi kaldi. Belki reglin etkisidir, bir bitsin bakalim durum ne olacak. Ben de 4.3 kilo sonra korumaya gecmeyi dusunuyorum. 58 olunca yani. Ne dersin @Papatya gelini aramizda kapisalim mi once kim korumaya gececek diye
Ben daha korumaya gecmedim canim. 4 kilo daha verip gececegim insallah. Ama korumada buralarda olurum ben. Menu paylasimi ve kilo bildirimi yaparim yine.
Desene hepimizin yaklasik ayni kilolar kalmis. Bakarsin hepimiz ayni zamanda geceriz korumayaEsasında şuanki halimle gayet mutluyum kuzum koruma-diyet karışık bir halde 62 görmeyi düşünüyorum yani 3.8 kg kaldı
En az 2 yaşa kadar uzak kalmalı kesinlikle. Tekerleme şarkı gibi şeyler olabilir ses ile yani. Sonrasında dediğin gibi süre verilerek olmalı ve faydalı olan şeyler izlemeli izlese de. Aşırı bağımlı olmaları dikkat eksikliği okula başladıklarında onları yakalayamama algılama gibi sorunlar oluşabiliyor. En önemlisi de konuşma süreçlerinde etkiliyor. Zehir gibi beyinleri var tam bu dönemde 0-3 yaş ne verirsek alacaklar durumdalar maşaAllah. Benim kızım nörolojik takipli dr da yasaklamıştı şükür bizde ebeveyn olarak bilinçliyiz. Daha yeni yeni istiyor niloya izleyeceğim diyor, 30 aylık kızım bu arada. Konuşmaya başlayınca biz ara ara açar olduk. Eve gidiyorum misal yemek yapacağım az açıyorum onun dışında beraber kaliteli vakit geçirmek en güzeli onlar için. Keşke çalışmak durumunda olmasam hep yavrumla olsam çalışmayan anneler şanslıBi işe yaramış :) bnmki kçük dha rastgele giriyor bi yerlere.
Çocuk gelişimci olarak dip not düşeyim. Telefonu 30 dk fazla vermeyelim çocuklarımıza. Verdiğiniz süre içerisinde de gözetimimiz altında olmasna dikkat edelim lütfen. Gerekirse telefon çocuğn elindeyken brlikte ilgilenin. Ayrıca tlfn çocuğa verilmeden önce saat diliminde gösyerilmeli. İşte atıyorum byük çubuk şurdayken telefon ile oynamayı bitiriyoruz.
Çocuk telefonla oynarken son 5 dakika kaldığında uyarı yapıyorz. Btimibe hazırlanması için...
Canım tek topikte takılıyorum zaten birde kendi günlüğüm var başka yazıları da okumam onlara odaklanmak olmuyor genel kim ne yapıyor öylesine geziniyorum en başından beri aynı beslenme mantığı ile ilerliyorum daha önce 14 kilo verdiğim bir diyetti buYoo girme surenden bahsetmiyorum. Baska diyet topiklerini takip ediyorsun, bu da kafani karistiriyor bence. Yazmaman bi seyi degistirmiyor yakamoz . Neresi olursa olsun bir topige odaklanmak her zaman daha iyi .
Ben basindan beri tek topikte takilanlarin daha verimli ve daha cok kilo verdiklerini gordum yakamoz. Orada burada listede adini yazdiranlar hep verdigi kilolari geri aliyor. Herkes bilincli degil bu konuda. Kimi okuduguna dikkat et.
Neler başardık oda olacak inanıyorum çünküüü biz ALL STAR'ızDesene hepimizin yaklasik ayni kilolar kalmis. Bakarsin hepimiz ayni zamanda geceriz korumaya
:) benim oğlanda 13 aylık ısırıyor sürekli herşey ağzında zaten bu aralarMaşallah sana
Ya inanır mısın sanki bnm oğlumu anlattın. 2 haftadır çocuğa birşey oldu evde telefonları saklıyoruz , gizli gizli bakıyoruz. Yapışıyo telefona ağlıyo. Vermek istemiyorum bende evde çatışma çıkıyor. 16 aylık oğlum
Bana uyarBenim kilo da son 2 haftadir takildi kaldi. Belki reglin etkisidir, bir bitsin bakalim durum ne olacak. Ben de 4.3 kilo sonra korumaya gecmeyi dusunuyorum. 58 olunca yani. Ne dersin @Papatya gelini aramizda kapisalim mi once kim korumaya gececek diye
Yarin atarsan yine seni yazarim ama sonuclari acikladiktan sonra bir daha degistiremem o yuzden soruyorum cizzy . Istersen aksama kadar bekleyelim. Bir eczaneye , AVM ye ya da komsuya gidersin belki.
Hadi o zaman yaris baslasiiinnn Bize de motivasyon olur hemBana uyar
MantıklıHadi o zaman yaris baslasiiinnn Bize de motivasyon olur hem