- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
Çooğğ sıcak akdeniz lucky nem var nem.Londra kac derece.Ya londra fotoları at bee.Gezemiyorum bari oyle avunayım.
A AklinYolu1
A AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bağa deniz lazim:)Kıızz orası çok sıcaktır şimdi ne işin var öyle yerlerde
38 I gören masum koylu:)Ay olurmu görürmüyüm bende 38'i
Yarım yamalak geldi eksik var başkasının ürününü getirdiler dolaba raf eklenecekti o eksik güya bugün tam gelecek bekliyorumDüğün arifesinde başlayıpta boksa Düğünde millet nasiplenmesin sonra
Mobilyaların geldi mi??
Hahaha ben kimim cahil köylü ne bilir :)))Eşinin ailesi. Fatma bilmez eşinin ailesi bilir:)
Atarim. Güzel yerlere gideyim de:)Çooğğ sıcak akdeniz lucky nem var nem.Londra kac derece.Ya londra fotoları at bee.Gezemiyorum bari oyle avunayım.
A AklinYolu1
Bu gün inşallah herşey gönlünce olur sende rahatlarsın canımYarım yamalak geldi eksik var başkasının ürününü getirdiler dolaba raf eklenecekti o eksik güya bugün tam gelecek bekliyorum
Bana yolla akıllılari kafalarından aşaği latte dokeyim:)Hahaha ben kimim cahil köylü ne bilir :)))
Adam mısın seenDemek ki neymiş kaçamak yapacaksin:))
Meyveyi bırak bi hafta. Bi de limonlu suya ver. Akşam da zerdeçalli yogurt ye. Kilo vermezsen adam değilim. Zaten adam değilim de:))
Cık kocam da bilmez ailesi bilir ona da laf söyletmezler ....Ben bilmem kocam bilir
Benden daha iyi tanıyon beni kız :))) ruh ikiziYarım yarım geliyor onlar. Sihirbaz mobilyacılar kesmiş. Ayy fatmanin yerine ben cevap veriyorum ikiz mi olduk fatma:))
Yeni bir üye luckkkyiss erkek diye dolaşıyordu. Neyse ki yüz yüze görüştüğüm şahitlerim vardi:)Adam mısın seen
Kızlaar dikkaat içimizde erkek vaar
Şuan itiraflığımı yiyorum beyaz leblebi 1 fincan yanında ödem çayı perhiz lahana turşusu misali :))Aksam gelsin itiraflar :)
Yazık kız latteye :)Bana yolla akıllılari kafalarından aşaği latte dokeyim:)
Sana kanım çok kaynadı çıkabilir miyiz:))Benden daha iyi tanıyon beni kız :))) ruh ikizi
Sindy çikolata peşindedir... sena erimekle meşgul
Leblebi yasak miydi :)Şuan itiraflığımı yiyorum beyaz leblebi 1 fincan yanında ödem çayı perhiz lahana turşusu misali :))
Bilmem değil mi ben hep yiyorum :))) bence değildir olmadın yahu çok sevimliler :))Leblebi yasak miydi :)