Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok üzüldüm nasilsin. Basın sagolsun Allah rahmet eylesin.Kizlar.amcami kaybettim memlekete hidecehim
Ugramaya calisisrim
Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin, sizlere de sabır versinKizlar.amcami kaybettim memlekete hidecehim
Ugramaya calisisrim
Başınız sağolsun canım.Kizlar.amcami kaybettim memlekete hidecehim
Ugramaya calisisrim
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin size de sabırlar versin. Sen düşünme burayıKizlar.amcami kaybettim memlekete hidecehim
Ugramaya calisisrim
Bir sure burdayiz sena.Başkan yanii yarışma bitmeyecek demi doğru mu anladım valla bitirirseniz özelden rahatsız ederim kapıdan kovsanız bacadan girerim bananeee
Bende 23 kilo vermiş olsam 63 olurum bee hadi bakalım umudum var hepimizdenBir sure burdayiz sena.
Hedef kilomuza inip onu koruyacagiz. Ben hedefimi 52 ye cekmis bulunmaktayim. Ona ulasirsam toplamda 23 kilo vermis olacagim.
Nefes aliyorsak umut var tabi ki.Bende 23 kilo vermiş olsam 63 olurum bee hadi bakalım umudum var hepimizden
Günaydın sena. Ben bütün gün botanik bahçesindeyim. Krem yapmayı öğreniyoruz.Canolaaar nasıl geçiyor gününüz sohbete vakit buldukça lütfen gelin sadece menü yazıp çıkmakla motive olamıyoruz gördüğünüz üzere. Ben de kahvaltımı yapıp salona geldim.
Zayıflatıcı karışımlar yap kız:))Günaydın sena. Ben bütün gün botanik bahçesindeyim. Krem yapmayı öğreniyoruz.
Ahaha düşünebilirim bunu:) ufak ufak başlayabilirim.Zayıflatıcı karışımlar yap kız:))
Allaaaah bari minik olanları tercih et canooAnnemdeyim bugün, misafir var,
Tabiiki birde pastalar, börekler, çörekler...
Oruç mu tutup gelseydim acaba
Yok yemedim yaani az yedimAllaaaah bari minik olanları tercih et canoo