- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Hemen 1 tane alıp yollayayım sana yenisini kaç beden giyiyordun:))Ben de az 100 gramlarla dolasmadimama hepsi eglenceli gecti seninle be fatma. Onemli olan o.
Operasyon basliyorsa saatlerimizi ayarlayalim.
Hemen bana yolluyorsun adresi veriyorum.
Azalttim ve bu hafta altin vurusu yapacagim. Latteleri ve karpuzu bitirmem gerek . Patatesler de az kaldi ama ondan sikayetci degilim.
Ben de o gun sinifla cikip cikmama konusunda kararsizim. Pizza yemek istemiyorum yine, onlarla gidip salata yesem de olmaz. Gun sonunda karar veririm.Evet ya eğlendik o yüzden de bıkkınlık gelip vazgeçmedik toplamda 7 kilo verdik sayılır ikimiz de akıp vermeler hariç :)))
Patates iyi arada yine yersin canım diğerleriyle vedalaş bakalım...
Perşembe hariç tam diyet temposuna giriyorum. Perşembe elbise bakmaya gideceğiz görümceyle yemek işi dışarda olacak onun dışında rahatım bakalım sonuç ne olacak...
Yok canim sagol gondermis kadar oldun.Hemen 1 tane alıp yollayayım sana yenisini kaç beden giyiyordun:))
Napcaz bu alt işini ya benim üst S artık M büyük geliyor ama alt 38 kalıp küçük yada darsa 40 beden belden düşerek giyiyorum. squat işe yarar mı bi plan uygulasak leslie güzel ama onun basenlerde benim ki gibi :)))Ben de o gun sinifla cikip cikmama konusunda kararsizim. Pizza yemek istemiyorum yine, onlarla gidip salata yesem de olmaz. Gun sonunda karar veririm.
Aktif yasanti oyle oluyor , alip vermeler muhim degil ki onemli olan devam etmek. Yoksa biz de simdi eski kilomuza donmus olurduk.
Biraz duzelteyim, meyve de ara sira yiyecek duruma gelirim belki ama latte iiih ihhh.
Yok canim sagol gondermis kadar oldun.
Bu arada S-M giyiyorum artik .alt hala medium-large
Ust small ve medium oluyor . Altin large a kadar gideri var.Napcaz bu alt işini ya benim üst S artık M büyük geliyor ama alt 38 kalıp küçük yada darsa 40 beden belden düşerek giyiyorum. squat işe yarar mı bi plan uygulasak leslie güzel ama onun basenlerde benim ki gibi :)))
Bi pantolonum vardı zayıflayınca giyeyim diye saklıyordum önceki gün giydim çok bol geldi eşim zamanını tutturamadın gitti pantalon diyor :))) büyük oğlanın doğumdan sonra almıştım. 10 yıl önce :)
Ablam anlıyor daraltma işlerinden yazın memlekette götürüp yaptırcam ona saklamaya devam yani :)))Ust small ve medium oluyor . Altin large a kadar gideri var.Millet bana zayifsin diyor ben kendimi zayif hissedemiyorum bu yuzden.
Leslie ' yi ben de kendime benzetiyorum.Bir uc kilo daha verelim sonra bunun uzerinde de duralim fatma. Squat degil baska tur hareketler lazim.
Daralttir sen de. Iyi bir terzi onu iyi daraltir, fatma.
Ablam anlıyor daraltma işlerinden yazın memlekette götürüp yaptırcam ona saklamaya devam yani :)))
Önce kiloları bi sabitleyelim biz o zaman alt kısmı sonra yontarız :)
Bana da kavanoz lazim su kefiri icin:))Mutfağa çok pis daldım 1 kamyon kavanoz çıktı kv ye postalayacağım hepsini azcıkta o evim çok kalabalık desin :))))
Ay istemediğin kadar kavanoz çıktı daha da çıkacak gibi gözüküyor... yollayayım sana :))Bana da kavanoz lazim su kefiri icin:))
Yarışma bitmiyorncanım burdan devam ediyoruz daha sade kurallarla bir de çarşamba günü tartı fotosu attıktan sonra pazara kaydıracağız tartı gününü takipte kal :)))Başkan yanii yarışma bitmeyecek demi doğru mu anladım valla bitirirseniz özelden rahatsız ederim kapıdan kovsanız bacadan girerim bananeee