- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Yakamozun ayak izleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakamozun ayak izleri.
Misafirim var ne detoksu yapıyorsun bi de bakim belki uyarNiye Cumartesiyle küs müsün.
Sivi detoxu yapicam.Misafirim var ne detoksu yapıyorsun bi de bakim belki uyar
Evett evett tatlııııSen de benim gibi tatlicisin ha. Ben biraktiysam sen de birakirsin.
Nutelladan sonra seni kurtaramayiz bak.
sürekli içeceğiz yaniSivi detoxu yapicam.
Hep beraber kilo verince daha guzel oluyor.Evett evett tatlıııı
Maşallah sana ya çok gzl vermişsin
Icelim guzelleselim. Ujjjj bejjjj.sürekli içeceğiz yani
Salı olaydı iyiydiIcelim guzelleselim. Ujjjj bejjjj.
Sali benim parti var. Soz veremem.Salı olaydı iyiydi
Motivasyon önemliii.. Burda o var. İnsanı motive ediyo. Bn kendi başıma diyete grdğmde ne varsa yiyorm. Ama bgn hç öyle olmadı :)Hep beraber kilo verince daha guzel oluyor.
Yaa evet doğru kahvaltıdan sonra içmeye başlasam detoxa giriyormu hocamSali benim parti var. Soz veremem.
Diyet arasi reklam gibisin sab.
Motivasyon önemliii.. Burda o var. İnsanı motive ediyo. Bn kendi başıma diyete grdğmde ne varsa yiyorm. Ama bgn hç öyle olmadı :)
Hoca camide. Soylemesem catlardim.Yaa evet doğru kahvaltıdan sonra içmeye başlasam detoxa giriyormu hocam
bu anı bekliyordun ve geldiiiiiiiDur daha ne gordun sen. Herkes cok kilo verdi burada.
Hoca camide. Soylemesem catlardim.
Anladim canim. Her kosulda zor zaten bu tayin durumlari. Gozunuz aydin bitmis gitmis. Bizim de seneye veya sonraki seneye dogu gorevi olacak mecburen. Seceneklerin en iyisi Van gibi duruyo bizce.Ben hiç eşimle gitmedim o görevini yapıp geliyor çok zor oluyor tabi bu sene kısmet tabi iki yılda Kıbrıs var ama oraya ailecek gidicez .Bizim evimiz İstanbul'da çocuğun okulu düzeni bozulmasın istedik .Birde gimemizin anlamı yoktu çünkü orada zaten şehirde merkezde değil yani gitmiş olsakta yine ayrı kalicaktik.Ama çok şükür bitti bu son yilimiz zaten
Ne yiyorsunuz hafta içi olsaydı eşlik ederdimKizlar benim yarin detox gunum. Eslik etmek isteyen varsa beklerim.