- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 44
Aslında oluyor çok zevkli mesela ben 4 buçuk 5 ayarda yuruyorum bazen yuruyus bandının kollarını tutuyorum öyle zaman geçiyorAslında buda gzl bi fkirr kitap okumayı denemştm bnde ama beceremedimm yürüyünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında oluyor çok zevkli mesela ben 4 buçuk 5 ayarda yuruyorum bazen yuruyus bandının kollarını tutuyorum öyle zaman geçiyorAslında buda gzl bi fkirr kitap okumayı denemştm bnde ama beceremedimm yürüyünce
Süper o zaman görenler olmuş bak bi daha olmasınTek bu topikte aktifim canım..
Burcumda ikizler
Çok güzel ya benim eşim Van'da görevli asker 3 senedir onu bekliyoruz oğlumla çok şükür bu son senemiz dönüş yapicak .İşte onunla iddiaya girdik 26 Aralık'ta izinde burda bakalım 60 kg olmam gerekkonaklama işletmeciliği benimde 2. üniversitem iki yıllık elektronik teknolojisi mezunuyum bu sene son sınıftayım bu dönem 4 dersim var eşimle birlikte okuyoruzz aynı bölümdeyiz :)
Pandelam başarılar sınav sonucunu topikçe çok merak ediyoruz kundaklamadan sonraGünaydın kizlar. Sınava gidiyorum şimdi.
Makbus un bölümünü kundaklama işletmeciliği diye okudum. O kadar uykusuzum :))
Aksam gelicem :)
cok güldümPandelam başarılar sınav sonucunu topikçe çok merak ediyoruz kundaklamadan sonra
Allah sağsalim kavuştursun kuzum oğlun kaç yaşındaÇok güzel ya benim eşim Van'da görevli asker 3 senedir onu bekliyoruz oğlumla çok şükür bu son senemiz dönüş yapicak .İşte onunla iddiaya girdik 26 Aralık'ta izinde burda bakalım 60 kg olmam gerek
Çok geçmiş olsun cnmKızlar günlerdir halim perişan çocuklar hasta eşim hasta günde kızımı kaç kez banyo yaptırıyorum ishal çok fena yatak yorgan yıka devamlı telefonu hiç elime almıyorum ama geldim inşallah
Amin tüm bekleyen asker ailelerini uzaktan gelecekleri . Tesekkur ederim 9 yaşındaAllah sağsalim kavuştursun kuzum oğlun kaç yaşında
eliptik kas mi yapiyo ideal süre ne kadarHergun sabahlari 1 saat spor yapıyorum.45 dk yürüyüş bandı,5 dk,eliptik(zayıfladıkça sonra dk arttiricam kas olmasın kilolu)5 dk titreme aleti,5 dk twisT,biraz egzersiz.Kendimi çok dinç hissediyorum.Tabi aldığım zayiflama taytı ile kemeride var çok işe yarıyor tavsiye ederim.
4 de ısınıyorum canım. 5.30 yda 6 da yürüyorm bndeAslında oluyor çok zevkli mesela ben 4 buçuk 5 ayarda yuruyorum bazen yuruyus bandının kollarını tutuyorum öyle zaman geçiyor
Yok cnm kendime grup arıyordum aktif onu görmşlerdir. Buraya kabul edildikten snra sdce burdayım ztn varsa buyrun çıkarsınlarSüper o zaman görenler olmuş bak bi daha olmasın
bir ikizler daha desene
Başarılar başkanınGünaydın kizlar. Sınava gidiyorum şimdi.
Makbus un bölümünü kundaklama işletmeciliği diye okudum. O kadar uykusuzum :))
Aksam gelicem :)
Canım menünü toplu paylaş
Allah kavuştursun canımÇok güzel ya benim eşim Van'da görevli asker 3 senedir onu bekliyoruz oğlumla çok şükür bu son senemiz dönüş yapicak .İşte onunla iddiaya girdik 26 Aralık'ta izinde burda bakalım 60 kg olmam gerek