ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hangi bölüm benim tarih bu sene başladım :) ama 3.universitem :) daha önce iktisat fakültesi kamu yönetimi bölümü iki yıllık diplomami aldım çekildim .sonra şansıma lisans tamamlama kalktı oda iki yıllık kaldı üzüldüm biraz çünkü en zor dersleri vermiştim daha sonra Auzef istanbul üni sosyoloji şimdi 4.sinif ve AÖF tarih biraz ikisi zorluyor beni :) insallah herkesin sınavı güzel gecer

konaklama işletmeciliği benimde 2. üniversitem iki yıllık elektronik teknolojisi mezunuyum bu sene son sınıftayım bu dönem 4 dersim var eşimle birlikte okuyoruzz aynı bölümdeyiz :)

Bnmde canım skılıyordu eşime tv taktırdım spor odasına şmdi iyiyim tv izkerken zman geçiyo hemen
Benim TV üst katta var ama başka odada aslında ben onu odama getirebilirim ama TV sevmiyorum birde koşu bandında yürürken ders calisiyorum telefondan öyle zamanın nasıl geçtiğini pek anlamıyorum:)

Benim TV üst katta var ama başka odada aslında ben onu odama getirebilirim ama TV sevmiyorum birde koşu bandında yürürken ders calisiyorum telefondan öyle zamanın nasıl geçtiğini pek anlamıyorum:)
Aslında buda gzl bi fkirr kitap okumayı denemştm bnde ama beceremedimm yürüyünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…