- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
Tek bu topikte aktifim canım..Burcun
Bir diğer kuralımız da başka diyet topikler yasak kuzum
Sabah ilk uyandığında ılık bir bardak su ve 1 invir 1 kayısı 1 kuru erik tüket ve aralarda yeşilçaya yer ver tatlm çok iyi geliyorKızlar kabızlığa ne iyi gelir? Sanırım kilo verememe nedenim bu
Hangi bölüm benim tarih bu sene başladım :) ama 3.universitem :) daha önce iktisat fakültesi kamu yönetimi bölümü iki yıllık diplomami aldım çekildim .sonra şansıma lisans tamamlama kalktı oda iki yıllık kaldı üzüldüm biraz çünkü en zor dersleri vermiştimewt ben gircemSudem_mmm
Benim canım sıkılıyor onda17 dakika eliptik yaptım ancak bu kadar dayanabildim. Hiç böyle terlememiştim.@Papatya gelini
teşekkür ederim canımmMEnü gayet güzel canım geçmiş olsun bu arada
konaklama işletmeciliği benimde 2. üniversitem iki yıllık elektronik teknolojisi mezunuyum bu sene son sınıftayım bu dönem 4 dersim var eşimle birlikte okuyoruzz aynı bölümdeyiz :)Hangi bölüm benim tarih bu sene başladım :) ama 3.universitem :) daha önce iktisat fakültesi kamu yönetimi bölümü iki yıllık diplomami aldım çekildim .sonra şansıma lisans tamamlama kalktı oda iki yıllık kaldı üzüldüm biraz çünkü en zor dersleri vermiştimdaha sonra Auzef istanbul üni sosyoloji şimdi 4.sinif ve AÖF tarih biraz ikisi zorluyor beni :) insallah herkesin sınavı güzel gecer
Bnmde canım skılıyordu eşime tv taktırdım spor odasına şmdi iyiyim tv izkerken zman geçiyo hemenBenim canım sıkılıyor ondaiyi yapmışsınız siz yine
Teşekkürlerr hoşbulduuumbu arada aramıza katılan cici arkadaşlaraa sımsıcacık hoşgeldinnn
Benim TV üst katta var ama başka odada aslında ben onu odama getirebilirim ama TV sevmiyorumBnmde canım skılıyordu eşime tv taktırdım spor odasına şmdi iyiyim tv izkerken zman geçiyo hemen
Aslında buda gzl bi fkirr kitap okumayı denemştm bnde ama beceremedimm yürüyünceBenim TV üst katta var ama başka odada aslında ben onu odama getirebilirim ama TV sevmiyorumbirde koşu bandında yürürken ders calisiyorum telefondan öyle zamanın nasıl geçtiğini pek anlamıyorum:)
BaşarılaaarGünaydın kizlar. Sınava gidiyorum şimdi.
Makbus un bölümünü kundaklama işletmeciliği diye okudum. O kadar uykusuzum :))
Aksam gelicem :)
hahahahaha başarılarrr canımmGünaydın kizlar. Sınava gidiyorum şimdi.
Makbus un bölümünü kundaklama işletmeciliği diye okudum. O kadar uykusuzum :))
Aksam gelicem :)
acı çehre kullanKızlar kabızlığa ne iyi gelir? Sanırım kilo verememe nedenim bu
Onu bidaha asla hahhaa bikere kullandim ölüyorum sandımmmacı çehre kullan