Evet Tuğçe hoşgeldinGübaydın kızlar.
Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu suyumu içtim.
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmk.
1 kibrik kutusu kdr peynir.
1 kupa light süt
Yarım kabuklu limonlu salatalık. @IRMAKK70
Forever07 A AklinYolu1 tartı fotomu koydm..
Haha inşallah canım tez vakitte :)maşaallah bütün takım tamam kim tutar seni insaalah istediğin rakama ulasirsin
Oyyyy kıyamam ya çok geçmiş olsunKızlar günlerdir halim perişan çocuklar hasta eşim hasta günde kızımı kaç kez banyo yaptırıyorum ishal çok fena yatak yorgan yıka devamlı telefonu hiç elime almıyorum ama geldim inşallah
Geçmş olsn anne olmak eş olmak getçektrn zor allah yardımcımız olsnKızlar günlerdir halim perişan çocuklar hasta eşim hasta günde kızımı kaç kez banyo yaptırıyorum ishal çok fena yatak yorgan yıka devamlı telefonu hiç elime almıyorum ama geldim inşallah
yok kuzum çalışıyorum sabahları babam çağlayanın başına bırakıyor kemerburgazdayım benC cizen_bayan ya burdaysan gelsene yanıma işin yoksa müsaitsen
Teşekkr ederim balııım.. en önemli soru neymiş bakayım :)Evet Tuğçe hoşgeldinKuralları öğrenmişsin ve daha yeni gelişinle süper aktifsin aynen devam iyiki geldin çünkü doğru yerdesin
Kızlar en önemli soruyu unutmuş sanki
Sağol tatlıım :)Süpersinn
Eliptik kaç dk yapıyosn pekioyy geçmiş olsun kuzumm
öncelikle hoş geldin canım doğru yerdesinnben gidiyorum salona en çok eliptik bana göre her yerin çalışıyor çünkü
süpersin sennn
işten gittiğim yorgun oluyorum ama en az 15 dk en fazla 45 dk yapıyorum ama fırsatım olsa günde 1 saat yaparımEliptik kaç dk yapıyosn peki
canım sen bütün aletlerden 30 dk yapsın 2 aya istediğin kiloya ulaşırsınSpordan anlayan arkadaşlar bi yardımcı olablr mi bana yaaaben basen kalça popo dan sıkınyılıyım.. evimde koşu bandı , kondisyon bisikleti, eliptik pisiklet, mekik aleti, pilates topu var. Hangi birini ne kdr kullanmalıyım genelde her birinden 30 dk yapıyorm yeterli mdir
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar günlerdir halim perişan çocuklar hasta eşim hasta günde kızımı kaç kez banyo yaptırıyorum ishal çok fena yatak yorgan yıka devamlı telefonu hiç elime almıyorum ama geldim inşallah
BurcunTeşekkr ederim balııım.. en önemli soru neymiş bakayım :)
Anladm tatlım bende şmdi yaptım 17 dakika dayanabildiimişten gittiğim yorgun oluyorum ama en az 15 dk en fazla 45 dk yapıyorum ama fırsatım olsa günde 1 saat yaparım
Ayy inşallahh yahucanım sen bütün aletlerden 30 dk yapsın 2 aya istediğin kiloya ulaşırsın