ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gübaydın kızlar.

Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu suyumu içtim.

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmk.
1 kibrik kutusu kdr peynir.
1 kupa light süt
Yarım kabuklu limonlu salatalık. @IRMAKK70

Forever07 Forever07 A AklinYolu1 tartı fotomu koydm..
Evet Tuğçe hoşgeldin :KK25: Kuralları öğrenmişsin ve daha yeni gelişinle süper aktifsin aynen devam :cool: iyiki geldin çünkü doğru yerdesin :rapci:
Kızlar en önemli soruyu unutmuş sanki:KK48::KK48:

Kızlar günlerdir halim perişan çocuklar hasta eşim hasta günde kızımı kaç kez banyo yaptırıyorum ishal çok fena yatak yorgan yıka devamlı telefonu hiç elime almıyorum ama geldim inşallah
Oyyyy kıyamam ya çok geçmiş olsun :olamaz: salgın galiba :KK43: siz iyi olun biz buralardayız kuzum

Spordan anlayan arkadaşlar bi yardımcı olablr mi bana yaaa :110: ben basen kalça popo dan sıkınyılıyım.. evimde koşu bandı , kondisyon bisikleti, eliptik pisiklet, mekik aleti, pilates topu var. Hangi birini ne kdr kullanmalıyım genelde her birinden 30 dk yapıyorm yeterli mdir :rapci:
canım sen bütün aletlerden 30 dk yapsın 2 aya istediğin kiloya ulaşırsın :rapci:

Ben burayı çok sevdim çok katı kuralları yok kimse kimseyi zorlamıyor ama bol motive edip çarşambayı heyecanla bekliyorum ben ki artık zamanla ne kadar giderse diye düşünmeye başlamıştım şimdi ağzıma atacağım her lokmada aklıma çarşamba geliyor hemen bırakıyorum
Zalimlar karşımda neler neler yiyolar çarşamba aklıma gelince canım istemiyor
A AklinYolu1 çok teşekkür ederim beni çağırdığın için :KK68:

Hergun sabahlari 1 saat spor yapıyorum.45 dk yürüyüş bandı,5 dk,eliptik(zayıfladıkça sonra dk arttiricam kas olmasın kilolu)5 dk titreme aleti,5 dk twisT,biraz egzersiz.Kendimi çok dinç hissediyorum.Tabi aldığım zayiflama taytı ile kemeride var çok işe yarıyor tavsiye ederim.

X