Özledik başkanım seni )nolur gitme nolur gitme şarkısı armağan sana:)))Kizlar şimdi çıktim okuldan yarın sınavım var. Cok uykusuz ve yorgunum. Eve gitmem iki saati bulur. Geçmişi yarın okurum.
Tuğçe gelmek isteyene yerimiz var. Tartı resmi şartı var yalniz. Arkadaşlar açıklar. Olmadi ben yarın açıklarım :)
Wuhuuu bu ne gzl bi haberr :) tamam tartı resmi atarım o zaman yarın sbah ilk menüm ölçülerm ve resmimle burdayımm :)Kizlar şimdi çıktim okuldan yarın sınavım var. Cok uykusuz ve yorgunum. Eve gitmem iki saati bulur. Geçmişi yarın okurum.
Tuğçe gelmek isteyene yerimiz var. Tartı resmi şartı var yalniz. Arkadaşlar açıklar. Olmadi ben yarın açıklarım :)
Sevindim adına canımWuhuuu bu ne gzl bi haberr :) tamam tartı resmi atarım o zaman yarın sbah ilk menüm ölçülerm ve resmimle burdayımm :)
Canım ilk sayfada kurallar var okumuşsundur ben yine de söyleyimHoşbuldm canım :)
Herşeyi yazmışsın cnm bişey bırakmamışsın cnmCanım ilk sayfada kurallar var okumuşsundur ben yine de söyleyim
Çarşamba günleri en geç saat 14 e kadar tartı fotosu ile bildirim yapıyoruz
Her gün menü paylaşımı yapıyoruz I IRMAKK70 i etiketleyerek :)
Spor da @Papatya gelini
Kilo bildirimi yaptığımızdaForever07 ve A AklinYolu1
Bende iki hafta oldu buradayım bildiklerim bu kadar eksikleri arkadaşlar tamamlar
İşlerim vardı kızlar gelemedim kusura bakmayın, menüyü yaziyorum hemen canım..Tugceilker hosgeldin aramiza. Makbussss gecmis olsun kuzum. Insallah iyi cikar sonuclarin.
N naz5403
kokulusabun
Makbussss menuleri unutmayin kizlar.
Hosgeldiin.Merhabaaaa topikinizde yer var mıı çok samimi geldiniz de. Aktif kendimi motive edecek bi topik arıyorm inşallah yer vardır ya lütfeeenn. İsmim tuğçe 24 yaşındayım. 2 bçk yıllık evliyim. 16 aylık bi oğlum var. 63 kg ile hamiş kalıp 77 ile doğuma girdim. Şuan 62 kgyum. Hedefim 50 kg olmak. Boyum 165. Kilo takıntım var. Spor aşığıyım evmde spor odam var ama 6 aydır fln sdce temzlk içn giriyorum. Artık yeter dediiim istediğimi yapıcaamm. Umarım yer vardır
@Papatya gelini 20 dk egzersiz tüm vücut
Leslie yapacaktım ama 4 saat temizlik yaptım Leslie ye on basar bence
Menüme ek I IRMAKK70 çeyrek nar
Fena halde açım eşim simit almış öyle güzel koktu ki nohut tanesi kadar attım ağzıma yarın sabah bir tane simit yesem çok mu olur sizce :)
Yeme derseniz valla yemem
Sağol canım yeme düşüncesi bile pişman etti beniHosgeldiin.
Sabah yiyip gunun kalaninda dengeleyeceksen ye bence canim. Cok sıkı diyet hep sürdürülemez geliyor bana. Bi yerde illa patlak verir. Metabolizma da sasirir arada boyle yaparsak. Ben boyle dusunuyorum. Ama tabi sen bilirsin yedikten sonra pisman olacaksan da yeme.
hoşgeldinWuhuuu bu ne gzl bi haberr :) tamam tartı resmi atarım o zaman yarın sbah ilk menüm ölçülerm ve resmimle burdayımm :)
Sağol canımSevindim adına canım
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım evet kuralları okudumm :) seninde yeniymşş inş gidecek kilolarCanım ilk sayfada kurallar var okumuşsundur ben yine de söyleyim
Çarşamba günleri en geç saat 14 e kadar tartı fotosu ile bildirim yapıyoruz
Her gün menü paylaşımı yapıyoruz I IRMAKK70 i etiketleyerek :)
Spor da @Papatya gelini
Kilo bildirimi yaptığımızdaForever07 ve A AklinYolu1
Bende iki hafta oldu buradayım bildiklerim bu kadar eksikleri arkadaşlar tamamlar
Hoşbuldk cnm teşekkürler :)Tugceilker hosgeldin aramiza. Makbussss gecmis olsun kuzum. Insallah iyi cikar sonuclarin.
N naz5403
kokulusabun
Makbussss menuleri unutmayin kizlar.
Hoşbulduuuum :)Hosgeldiin.
Sabah yiyip gunun kalaninda dengeleyeceksen ye bence canim. Cok sıkı diyet hep sürdürülemez geliyor bana. Bi yerde illa patlak verir. Metabolizma da sasirir arada boyle yaparsak. Ben boyle dusunuyorum. Ama tabi sen bilirsin yedikten sonra pisman olacaksan da yeme.
Tşk ederm cnm hoşbuldm :)hoşgeldin