Nasıl yapicam etiketlemeyi
Kesinlikle kapatıyor birde yarım yağlı sütle kuckü bir kase mısır gevreği yedim çok tok tutuyoramanın ben de ikisi biraradayi içen tek benim sanıyodum. sen dede iştah kapatıyor mu ben hem çok seviyorum hemde istahimi kapatiyo diye iciyorum
Hoşgeldin cnmMerhabaaaa topikinizde yer var mıı çok samimi geldiniz de. Aktif kendimi motive edecek bi topik arıyorm inşallah yer vardır ya lütfeeenn. İsmim tuğçe 24 yaşındayım. 2 bçk yıllık evliyim. 16 aylık bi oğlum var. 63 kg ile hamiş kalıp 77 ile doğuma girdim. Şuan 62 kgyum. Hedefim 50 kg olmak. Boyum 165. Kilo takıntım var. Spor aşığıyım evmde spor odam var ama 6 aydır fln sdce temzlk içn giriyorum. Artık yeter dediiim istediğimi yapıcaamm. Umarım yer vardır
@yazıcan sonrada etiket yapacağın kişinin adınıNasıl yapicam etiketlemeyi
Hoşbulduuuum :) olur tabi buralardayıımHoşgeldin cnm
birazdan Başkan ve kaptan gelir bekle biraz
İşallah hedefini ulaşırsın cnmMerhabaaaa topikinizde yer var mıı çok samimi geldiniz de. Aktif kendimi motive edecek bi topik arıyorm inşallah yer vardır ya lütfeeenn. İsmim tuğçe 24 yaşındayım. 2 bçk yıllık evliyim. 16 aylık bi oğlum var. 63 kg ile hamiş kalıp 77 ile doğuma girdim. Şuan 62 kgyum. Hedefim 50 kg olmak. Boyum 165. Kilo takıntım var. Spor aşığıyım evmde spor odam var ama 6 aydır fln sdce temzlk içn giriyorum. Artık yeter dediiim istediğimi yapıcaamm. Umarım yer vardır
Teşekkür ederim canıım hepimiz inşallaaah :) Aktif mi burası. Ben bayağı aktifimdeİşallah hedefini ulaşırsın cnm
Burası doğru yer İnan
İlk defa şimdi durgunTeşekkür ederim canıım hepimiz inşallaaah :) Aktif mi burası. Ben bayağı aktifimde
Oh ohh ne güzeell tam aradığımm. Umarım yer vardır :)İlk defa şimdi durgun
Normalde çok aktif Haberin olsun
Menü paylaşımı ve yorum ve fikir herşwy var cnm
İşallah cnmOh ohh ne güzeell tam aradığımm. Umarım yer vardır :)
HoşgeldiiiinOh ohh ne güzeell tam aradığımm. Umarım yer vardır :)
Ben söylüyorum yeme cnm@Papatya gelini 20 dk egzersiz tüm vücut
Leslie yapacaktım ama 4 saat temizlik yaptım Leslie ye on basar bence
Menüme ek I IRMAKK70 çeyrek nar
Fena halde açım eşim simit almış öyle güzel koktu ki nohut tanesi kadar attım ağzıma yarın sabah bir tane simit yesem çok mu olur sizce :)
Yeme derseniz valla yemem
Ben söylüyorum yeme cnmfit olmak için yap fedakarlık ben her gün yaptığım poğaça ve çörekleri geri çeviyorum yeme bacım :)))
Hoşbuldm canım :)Hoşgeldiiiin
Anlaştıksüper