Bi matematik bir de fizigi sevmistim. Baska sevdigim ders yoktu.Bende hiç sevemedim onları
Ben de sabaha kadar pisti, batak oynardim.Saat kaç olmuuuuş
Sabah iş var sanırsam
Bekarken kızkardeşimle hafta içi geç saatlere kadar tv izlerdik. Annem "oturun oturun, onlar gider sizin yerinize işe" derdihayali bile güzel
Elli derken.
Iyi geceler sab.Bana müsaade kızlar, size iyi geceler..
Gece metabolizmanız hızlı hızlı çalışsın da sabaha hafifleyin inşallaaah
Yorgunluktan kafayı Yedim :))) pardon düzeltiyorumElli derken.
Iyi geceler sab.
Zerdecalli yogurdumu yiyorum simdi. Tavsiye ederim .
Nasıl sevdin başkanım o dersleriBi matematik bir de fizigi sevmistim. Baska sevdigim ders yoktu.
Ben de sabaha kadar pisti, batak oynardim.
Turkiye'deki latteler sekerli. Aciktirir seni.Latte 1 tane başkanım çok söyleyince aldım 1 paket tadına baktım nasıl diyeşekerliydi sanki çok :)))
Bana da aksine mantikli gelen iki ders.Nasıl sevdin başkanım o dersleri
Hiç bişey anlaşılmıyor :)))) heleki fizik :)))
Denedim güzeldi ama küçük 1 paketti 1 fincanlık içtim beğendim şekersizi yokmudur başkanınTurkiye'deki latteler sekerli. Aciktirir seni.
Demekki senin zekan fena başkanımBana da aksine mantikli gelen iki ders.
Şu dönen gözlerden anladım ben onuBeğen butonuna bastım ama yanlış anlama
Menüye değildi o
Peynir var domates ve salatalıktaOoo sab. bugun formundasin. Gulmekten oldum burada ya.
Menudeki uc dogruyu bulunuz.
Ben lattemi yudumlar iken.
Hani nerde nerde
Hangi doğru
Demi ya insanın en güzel günleri belki de o günlermiştir bende kardeşlerimle annemi kızdırmaya bayılırdıkSaat kaç olmuuuuş
Sabah iş var sanırsam
Bekarken kızkardeşimle hafta içi geç saatlere kadar tv izlerdik. Annem "oturun oturun, onlar gider sizin yerinize işe" derdihayali bile güzel
AVM lerdeki cafelere gidersen. Cafe Nero gibi.Denedim güzeldi ama küçük 1 paketti 1 fincanlık içtim beğendim şekersizi yokmudur başkanın
Sus konusma. O nasil menuydu oyle.Peynir var domates ve salatalıktaolmadı demi tamam tamam sustum
Iyi geceler. Bugun fazla yedin anca eritirsin.Kızlar ben yatıyorum iyi geceler
Bidaha olmayacak diyecem ama sonra adım sözünü tutmuyora çıkacak diye korkuyorumAVM lerdeki cafelere gidersen. Cafe Nero gibi.
Sus konusma. O nasil menuydu oyle.
Limonlu beyaz çay içtim eritmiştir belki be bi umutIyi geceler. Bugun fazla yedin anca eritirsin.
İyi geceler canımBana müsade arkadaşlar cooook uykum geldi
Hepinizi öpüyorumiyi akşamlar yarın grş bye
Cafeye gidemem cnm 3 çocukla :))) zor büyüsünler denerim ilerde işallahAVM lerdeki cafelere gidersen. Cafe Nero gibi.
Sus konusma. O nasil menuydu oyle.
Ben kati degilim ama o diyet menusu degil , tamamen kilo alma menusu.Bidaha olmayacak diyecem ama sonra adım sözünü tutmuyora çıkacak diye korkuyorum
Gorusuruz . Iyi geceler.Bana müsade arkadaşlar cooook uykum geldi
Hepinizi öpüyorumiyi akşamlar yarın grş bye
Umut fakirin ekmegi.Limonlu beyaz çay içtim eritmiştir belki be bi umut