ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hadi ya kaç dk sürüyor Leslie gibi 45 dk mı
Birde ben bölgesel çalışmak istiyorum daha çok, bir belden aşağısında problem Yok ne varsa üstte var birde emziriyorum memişler hala iki misli tabi :)
Ben ustu Sishane , alti Kasimpasa.

30 dk suruyor ama bence gymde 90 dk calismaya bedel .

Kiiiiim
aaaa çok ayıp
Ortmenim sab. kopya cekiyor.

Hadi ya kaç dk sürüyor Leslie gibi 45 dk mı
Birde ben bölgesel çalışmak istiyorum daha çok, belden aşağısında problem Yok ne varsa üstte var birde emziriyorum memişler hala iki misli tabi :)

Ne kadar sürede etkisini gördün birde en çok hangi bölgelerde

Jillian daha kısa süreli ama çok yorucu, yakınlarda doğum yapmışsan şimdi tavsiye etmem, daha ileriki süreçlerde belki..
Leslie kısa sürede sonuç veriyor. Duzenli yaparsan 1 ay sonunda farkı rahatlıkla görebilirsin. Benim 2 hamileliğim üstüste geldiği için göbeğim fazlasıyla kaldı ve özellikle göbek-karın-sırt kısımlarında belirgin sıkılaşmalar olmuştu.

Harika tam istediğim yerlerde etkisi olmuş
Bir sene oldu Doğum yapalı ama ameliyatım biraz zorlu geçtiği için bir kısımda hala sızlama var yavaş yavaş başladım inşallah devamlılığı olur canım birde hergün mü yapıyordun

Evet pazar günü hariç hergün yapıyordum.
Sen hele bi başla faydasını göreceksin
Bende başlasam faydasını görecem ama

Bu sorular hep mi ayni olur.

Bi mudire olarak itiraf et bakayim. Hic kopya cektin mi.
Kopya çekmeyen öğrenci var de hayatta inanmam
Basmalı kalemlerimiz vardı, birde uçları var hani, kopyayı yazar uç kutularına koyardık sınıfta 07 ucu olan var mııı deyince kutu dolaşırdı elden ele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…