- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta all star olarak hep beraber başlayalım
Ölçülerimizi alıp not edelim bir ay sonra farklarıyla tekrar yazalım
Ben Kimyadan cekmistim , yakalanip sifir almistim. Butunlemede gecmistim.Kopya çekmeyen öğrenci var de hayatta inanmam
Basmalı kalemlerimiz vardı, birde uçları var hani, kopyayı yazar uç kutularına koyardık sınıfta 07 ucu olan var mııı deyince kutu dolaşırdı elden ele
Sen yaz biz seni destekleriz.Hatta all star olarak hep beraber başlayalım
:) hadi o halde yarın birlikte başlayalım
Hadi beraber baslayin.
Hani hani kimHatta all star olarak hep beraber başlayalım
Ben en arkada yerimi aldim.Hani hani kim
Neye başlıyo
Kime başlıyo
Nasıl başliyo
Sen yaz biz seni destekleriz.
Kemal Sunal in ekmek kuyrugundaki gibi kuyrugu uzunn tutalim.Sen destekle, ben arkanızdan yetişirim
Ben Kimyadan cekmistim , yakalanip sifir almistim. Butunlemede gecmistim.
Iyi yine ucuz kurtulmussun. Kulyutmaz mis sizin hoca.
Kopya ile bir anımı anlatayım lise 2 deyim o zamanlar
Psikoloji dersinde bacağıma kopya yapıştırmıştım öğretmen bunu sınav anında farketti gitti hemen bayan hoca gelecek sen bekle dedi
Peki hocam lavaboya gidip gelebilir miyim dedim (şansımı denemek istemiştim ) git deyince ben o şokla koşup kopyaları imha etmiştim bayan hocamız gelip baktı hocam kopya Yok dedi bizim psikoloji hocası o kopyaya ne oldu bir türlü anlayamamıştı ama gördüm deyip saçlarını kaşımaya başladı
Bütünlemede de mi kopya çektinBen Kimyadan cekmistim , yakalanip sifir almistim. Butunlemede gecmistim.
HıhıIyi yine ucuz kurtulmussun. Kulyutmaz mis sizin hoca.
Yok be iki gun calisip gecmistim ama ne biyolojiyi ne de kimyayi sevemedim.Bütünlemede de mi kopya çektin
Adam görünce şoka girmiş bence, ne yaptığının farkında değil,
Kopya ile bir anımı anlatayım lise 2 deyim o zamanlar
Psikoloji dersinde bacağıma kopya yapıştırmıştım öğretmen bunu sınav anında farketti gitti hemen bayan hoca gelecek sen bekle dedi
Peki hocam lavaboya gidip gelebilir miyim dedim (şansımı denemek istemiştim ) git deyince ben o şokla koşup kopyaları imha etmiştim bayan hocamız gelip baktı hocam kopya Yok dedi bizim psikoloji hocası o kopyaya ne oldu bir türlü anlayamamıştı ama gördüm deyip saçlarını kaşımaya başladı
Bende hiç sevemedim onlarıYok be iki gun calisip gecmistim ama ne biyolojiyi ne de kimyayi sevemedim.
Ayy yok ya uyanık bir hoca değildi ondan anlamadı ne olup bittiğini herkes rahat rahat kopya çekerdi dersinde arada yakalanıyorduk işte :)Adam görünce şoka girmiş bence, ne yaptığının farkında değil,
Sende böyle bir boşluğu fırsata çevirdin hemen tabii
Aynen ya az yemeye çalıştımçok tehlikeli bu işler komple kurmuşlar sana sanki
Tatlıya Yok demedim başkanımHadiii beee . Ev sahibi uzulurmus. Bahaneni yesinler.
şşşşşşşşşşş siyahhhhhhhhhhhh
Tutacagini hic sanmiyorum .
Tebrikler arkadaşlarKilo yuzdelerine gore siralama; kilo veren ve vermeye calisan arkadaslar tebrik ediyorum.
1: A AklinYolu1
2: @Muttapa7555
3: @Sudem_mmm
All_STaR yuzdemiz: 0.39
Acik konusucam bu sonuclari begenmedim kizlar. Nedenini biliyorum gibi ama onemli olan sizin farkinda olmaniz.
Eki Görüntüle 2208185
Hedefim cnm 50.0 Forever07 A AklinYolu1Kizlar 28 Kasim Hedefleri alalim..
Forever07
@IRMAKK70
@Papatya gelini
@cizen_bayan
@naz5403
Nana929
@Moon Light
@sarem2015
@Muttapa7555
kokulusabun
@Makbussss
@TugbArda