ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

44672753_318270502320353_3911562129956717551_n.jpg
:KK70::KK70::KK70:

Hatta all star olarak hep beraber başlayalım
Ölçülerimizi alıp not edelim bir ay sonra farklarıyla tekrar yazalım
Kopya çekmeyen öğrenci var de hayatta inanmam :lülülü:
Basmalı kalemlerimiz vardı, birde uçları var hani, kopyayı yazar uç kutularına koyardık sınıfta 07 ucu olan var mııı deyince kutu dolaşırdı elden ele :KK45::KK70:
Ben Kimyadan cekmistim , yakalanip sifir almistim. Butunlemede gecmistim. :KK70:

Hatta all star olarak hep beraber başlayalım
Ölçülerimizi alıp not edelim bir ay sonra farklarıyla tekrar yazalım
Sen yaz biz seni destekleriz. :KK70:

Ben Kimyadan cekmistim , yakalanip sifir almistim. Butunlemede gecmistim. :KK70:

Sen yaz biz seni destekleriz. :KK70:
:KK70:
Kopya ile bir anımı anlatayım lise 2 deyim o zamanlar
Psikoloji dersinde bacağıma kopya yapıştırmıştım öğretmen bunu sınav anında farketti gitti hemen bayan hoca gelecek sen bekle dedi
Peki hocam lavaboya gidip gelebilir miyim dedim (şansımı denemek istemiştim ) git deyince ben o şokla koşup kopyaları imha etmiştim bayan hocamız gelip baktı hocam kopya Yok dedi bizim psikoloji hocası o kopyaya ne oldu bir türlü anlayamamıştı ama gördüm deyip saçlarını kaşımaya başladı :KK70::KK70:

Psikoloji dersinde bacağıma kopya yapıştırmıştım öğretmen bunu sınav anında farketti gitti hemen bayan hoca gelecek sen bekle dedi
Peki hocam lavaboya gidip gelebilir miyim dedim (şansımı denemek istemiştim ) git deyince ben o şokla koşup kopyaları imha etmiştim bayan hocamız gelip baktı hocam kopya Yok dedi bizim psikoloji hocası o kopyaya ne oldu bir türlü anlayamamıştı ama gördüm deyip saçlarını kaşımaya başladı :KK70::KK70:
Iyi yine ucuz kurtulmussun. Kulyutmaz mis sizin hoca. :KK45:

Adam görünce şoka girmiş bence, ne yaptığının farkında değil,
Sende böyle bir boşluğu fırsata çevirdin hemen tabii :KK8:

Adam görünce şoka girmiş bence, ne yaptığının farkında değil,
Sende böyle bir boşluğu fırsata çevirdin hemen tabii :KK8:
Ayy yok ya uyanık bir hoca değildi ondan anlamadı ne olup bittiğini herkes rahat rahat kopya çekerdi dersinde arada yakalanıyorduk işte :)

çok tehlikeli bu işler komple kurmuşlar sana sanki :KK70:
Aynen ya az yemeye çalıştım :KK43:
Hadiii beee . Ev sahibi uzulurmus. Bahaneni yesinler. :KK70:

şşşşşşşşşşş siyahhhhhhhhhhhh :KK70:

Tutacagini hic sanmiyorum . :süslü:
Tatlıya Yok demedim başkanım :KK43:

Kilo yuzdelerine gore siralama; kilo veren ve vermeye calisan arkadaslar tebrik ediyorum. :nazar:

1: A AklinYolu1 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2: @Muttapa7555 :sampiyon::sampiyon:
3: @Sudem_mmm :sampiyon:

All_STaR yuzdemiz: 0.39:KK12:

Acik konusucam bu sonuclari begenmedim kizlar. Nedenini biliyorum gibi ama onemli olan sizin farkinda olmaniz. :duduk:

Eki Görüntüle 2208185
Tebrikler arkadaşlar

Hedefim cnm 50.0 Forever07 Forever07 A AklinYolu1

X