- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
A AklinYolu1 şekerim sence günde en çokkaç lt su içilmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kızartılmamış oluyor.Sorma ben de o meyveleri tek basima yemedim ama yediginiz hurmalar tarti gunu gelip sizi tirmalar
En masumu mercimek-patates koftesi ve kisir gorunuyor. Umarim yagda kizartilmamistir.
Biz de careler tukenmez. Hepsi vatandasa hizmet.
Bir tablo var hesaplanmıştim.fazlasi sadece yazın olabilir ama zaten yenilen içilen her şeyde biraz su var ama salt su kişinin kilosuna göre değişiyor.A AklinYolu1 şekerim sence günde en çokkaç lt su içilmeli
Aynen dış mihrakların oyununa gelmeyelim.yanimizda salatamizi götürelim :)Yok kızartılmamış oluyor.
Çok dikkat etmem lazım
Zaten gram gram gidiyor yoruyor beni
Farkı pazara göreceksin :)Eki Görüntüle 2167553 Buda limonlu suyum
1 Limonu kaç litre suya koydun canımFarkı pazara göreceksin :)
Ben 1 litreye koydum1 Limonu kaç litre suya koydun canım
Be hemen hemen 4 litre içiyorum günde diğer sıvılar hariç çok mu fazlaBir tablo var hesaplanmıştim.fazlasi sadece yazın olabilir ama zaten yenilen içilen her şeyde biraz su var ama salt su kişinin kilosuna göre değişiyor.
Ben 2 litre iciyorum. Arti limonlu su ayran vb.
Dayanamadım usturuplu yedim yineAfiyet olsun fatmosss. Bir hannos vardi buralarda o da gitti.
Allah ne verdiyse bize kilo olarak donuyor sakin deneme.
Salataları tercih et ve 5 de akşam yemeği niyetine ye. Salatalar kısır sarma, hamur işlerinin yanında daha masum bence oldukça kısıtla bak düğün geliyor insanın morali bozuluyor elbisenin bedenini gördükçe. 34 beden 36 ya 36 -38e 38 40 yada 42 ye denk geliyor ona göre canım yeme yemeYaa işte bende sorun yok aslında da hep etrafımdakilerden oluyor bunlar.
Haftaya şehir dışından eşimin ablası gelecek, sonra biz sık sık birarada toplanıp 5 çayı muhabbeti yapıciiiiz, tabi çay yanı boş olmeycek, börek,kısır, mercimek-patates köfteleri, kızartmalar....daha envai çeşit hamur işleri
Gel de kilo ver şimdi sen bunların arasında
Diyet konusu at ortaya benim gündem bu de :)Toplantıdayım...
Çok sıkıcı
Biraz fazla geldi.yasini ve boyunu yazarsan eve gidince hesaplarım pgBe hemen hemen 4 litre içiyorum günde diğer sıvılar hariç çok mu fazla
Selam söyle sıkıcı insanlara:)Toplantıdayım...
Çok sıkıcı
Stres dünyasına hoşgeldiniz. Ben o latteleri keyfimden içmedim :))Dayanamadım usturuplu yedim yine
Stres olayı şişiriyor beni net anladım. Son aksilikler hallolsun. 1 hafta düğünü hiç düşünmeyeceğim