ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sorma ben de o meyveleri tek basima yemedim ama yediginiz hurmalar tarti gunu gelip sizi tirmalar:confused:

En masumu mercimek-patates koftesi ve kisir gorunuyor. Umarim yagda kizartilmamistir.:süslü:

Biz de careler tukenmez. Hepsi vatandasa hizmet. :KK70:
Yok kızartılmamış oluyor.
Çok dikkat etmem lazım
Zaten gram gram gidiyor yoruyor beni :KK43:

[)QUOTE="AklinYolu1, post: 56614971, member: 530603"]Gecmis olsun ebrar. Ne suphesi var ki? [/QUOTE]
Kolumda kas yırtılma var (kas yapıcam derken yırtıcı dermişim:KK70:)artık çok rahatsız etmeye başladı kolum hareket ettirmede zorlanıyorum hep fizik tedavi gördüm ama hiç faydasını görmedim masöre gittim yine aynı sıkıntı dur bakalım ne direk bu doktor

IMG_0258.PNG
Buda limonlu suyum

Yok kızartılmamış oluyor.
Çok dikkat etmem lazım
Zaten gram gram gidiyor yoruyor beni :KK43:
Aynen dış mihrakların oyununa gelmeyelim.yanimizda salatamizi götürelim :)

Bana göre her şey biraz yenilebilir bir tabak yapacaksın her şeyden az az koyabilirsin. Kısır patates köftesi ve bol salata yanında yoğurt ya da ayran.

Bir tablo var hesaplanmıştim.fazlasi sadece yazın olabilir ama zaten yenilen içilen her şeyde biraz su var ama salt su kişinin kilosuna göre değişiyor.

Ben 2 litre iciyorum. Arti limonlu su ayran vb.
Be hemen hemen 4 litre içiyorum günde diğer sıvılar hariç çok mu fazla

Yaa işte bende sorun yok aslında da hep etrafımdakilerden oluyor bunlar.
Haftaya şehir dışından eşimin ablası gelecek, sonra biz sık sık birarada toplanıp 5 çayı muhabbeti yapıciiiiz, tabi çay yanı boş olmeycek, börek,kısır, mercimek-patates köfteleri, kızartmalar....daha envai çeşit hamur işleri
Gel de kilo ver şimdi sen bunların arasında:sopa:
Salataları tercih et ve 5 de akşam yemeği niyetine ye. Salatalar kısır sarma, hamur işlerinin yanında daha masum bence oldukça kısıtla bak düğün geliyor insanın morali bozuluyor elbisenin bedenini gördükçe. 34 beden 36 ya 36 -38e 38 40 yada 42 ye denk geliyor ona göre canım :KK43: yeme yeme

X