- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Hahah benim lattem de yok boksa başlayacağım hem zayıflarım hem stres atarım :)))Selam söyle sıkıcı insanlara:)
Stres dünyasına hoşgeldiniz. Ben o latteleri keyfimden içmedim :))
2. Ve 3. Luk bos. Malum 1Nereye kaçtınız yahu bakın birazdan eve dalacağım akşama kadar gelemem...
Mesaj konusunda haksız rekabet oliii:))
Boks çok iyi seçim bazılarının kafasıni kırasim var. :)Hahah benim lattem de yok boksa başlayacağım hem zayıflarım hem stres atarım :)))
Eşime boksa başlayacağım ailenle hiiiç ilgisi yok dedim kahkaha attı :)))) adam biliyorBoks çok iyi seçim bazılarının kafasıni kırasim var. :)
Teşekkür ederim canım inşallah01ebruli Canım çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla hallolur sağlığına kavuşursun
Eşinlemi ilgisi var yoksa boksa başlamanınEşime boksa başlayacağım ailenle hiiiç ilgisi yok dedim kahkaha attı :)))) adam biliyor
Benimde 4 litre yi buluyor hava çok sıcak içilir canımBe hemen hemen 4 litre içiyorum günde diğer sıvılar hariç çok mu fazla
32-1,56Biraz fazla geldi.yasini ve boyunu yazarsan eve gidince hesaplarım pg
Yok ailesi ile :))))Eşinlemi ilgisi var yoksa boksa başlamanın
Eşinin ailesi. Fatma bilmez eşinin ailesi bilir:)Eşinlemi ilgisi var yoksa boksa başlamanın
Düğün arifesinde başlayıpta boksa Düğünde millet nasiplenmesin sonraYok ailesi ile :))))
Ben bilmem kocam bilirEşinin ailesi. Fatma bilmez eşinin ailesi bilir:)
Yarım yarım geliyor onlar. Sihirbaz mobilyacılar kesmiş. Ayy fatmanin yerine ben cevap veriyorum ikiz mi olduk fatma:))Düğün arifesinde başlayıpta boksa Düğünde millet nasiplenmesin sonra
Mobilyaların geldi mi??
Bende evde sade kahvemi yudumluyorumBugun dışarıda çok işim var. Gelsin latteler:) Kafeinsiz tabi ki
Aksam gelsin itiraflar :)Bende evde sade kahvemi yudumluyorum
Şimdilik itiraf edecek bi şey yok akşam ne olur bilmemAksam gelsin itiraflar :)
Kafeinsiz soya latte disinda bende de bi sey yok:) migren ilacımı aldım. Yarin şeker testi yaptırcam ama sonuçlar haftaya ancak çıkar.Şimdilik itiraf edecek bi şey yok akşam ne olur bilmem