Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimm canımmDoğum günün kutlu olsun!...
Geçmiş olsun, sen bitki çaylarıyla halledersin şimdi, malum kış geldi havalar soğudu, dikkat etmek lazım..Gelsin gelsin artik. Gozumuz yollarda kaldi.
Iyi tarafi istahim kapandi. Kotu tarafi bogazim agriyor gibi.
günaydınnn canlarrrrrrrrr yarın tartı günü
Yanlis zamanda yanlis yerdeydim.Geçmiş olsun, sen bitki çaylarıyla halledersin şimdi, malum kış geldi havalar soğudu, dikkat etmek lazım..
çok geçmiş olsun canım nane limon felan iç toparlar seniGunaydin kizlar.
Bugun nerdeyse hic yatamadim. Soguk aldigimi dusunuyorum. Bugun okula gitmiycem o yuzden. Toparlamam gerek.
Yarim latte ile gune basladim.
sağol kuzumC cizen_bayan geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, bende de bel fıtığı var, en ufak bir yanlış hareket ağrıya sebep olabiliyor. Tabii bir de fazla ayakta kalmak..
Fırsat buldukça dinlen
bence çok normal kuzum hatta bana az bile geldiC cizen_bayan gerçekten menüm dolumu??
Nerelerdesiin kayboldun. Gozun nasil oldu canim?
Gecmis olsun canim. Kendini cok zorlama. Yerden bi sey alacagin zaman belinden egilmemek, diz cokup almak gerekiyormus. Egilmek bele cok yuk bindiriyormus. Dikkat etmek lazim
sağol kuzum
Gecmis olsun allah kolaylik versin canim
Sagol canim. Yarim latte ve corba ictim simdi.çok geçmiş olsun canım nane limon felan iç toparlar seni
Nerde nerdeee.
başörtülüponçikkkSagol canim. Yarim latte ve corba ictim simdi.
Nerde nerdeee.
Demek ki sen de oradasin ki beni goruyorsun.başörtülüponçikkk
aynennnDemek ki sen de oradasin ki beni goruyorsun.
günaydınnn canım hgGünaydın