ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Dimi ya ev isi de neymis. Film arasi ev isi yapiyom ben. :confused:

Bebisine cok gecmis olsun.

Aman bosver yaza daha cok var. :rapci:

Aranizda ev isi konusunda en beceriksiz benimdir. Bir insanin eline bu kadar mi yakismaz. :KK70:

Bana da hortlak demislerdi. 55 olunca gormesinler beni.:KK70:

Gecmis olsun cizzy bende boyun fitigi baslangici var. Fizyoya gidiyorum.
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun

Günaydınnn iyi haftalar, hayırlı kandiller kızlar :KK68:

Cuma ve ctesi işe gelmedim işe gelmeyince buraya da gelemedim telden dolayı. Kaçamaklarım oldu ruh halim pek iyi değil ama tabisi abartmadan, sizlerleyim :KK200:

Nasılsınız bakalım ne durumda tartılar :halay:

@naz5403 sen nerdeydin kuzum geçen hafta gelmedin merak ettim

Nerelerdesiin kayboldun. Gozun nasil oldu canim?
selam kızlarr ben geldimmm :halay: dün giremedim menüyü yazmadığım bile sabah aklıma geldi o kadar kargaşa vardıki fırsat bulamadım resmen pazar olmasından dolayı galiba misafir geldi telefonum bozuldu kardeşiminkiyle değiştirelim falan derken gece 1 oldu ve direk uyumuşum sabah erkenden randevum vardı nur topu gibi bi tane fıtığım varmış :işsiz:artık dikket etmem gerekiyormuş sonra kardeşim ve arkadaşımla kahvaltı yaptım kendimi ele veriyorum 1 porsiyon börek yedim ama şu an mide bulantısından ölüyorum diyebilirm işe gelirken otobüste üstüme bir kadın bayıldı anlayacağınız aşırı hareketli bi gün geçirdim şimdi de işe geldim mesajları anca okuyabildim sopalara hazırım :hasta:. Bu arada kandiliniz mübarek olsun dua eder dua beklerim hepinizden :KK200: yeni gelen arkadaşımız hoş geldin doğru yerdesinn
Gecmis olsun canim. Kendini cok zorlama. Yerden bi sey alacagin zaman belinden egilmemek, diz cokup almak gerekiyormus. Egilmek bele cok yuk bindiriyormus. Dikkat etmek lazim
Çocukların ikiside hasta gece uyku uyumuyoruz annem şehir dışına gitti anneannem bende kalıyor o yüzden onla ilgileniyorum 80 e yakın yaşı o yüzden buraya pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim

Gecmis olsun allah kolaylik versin canim

Gunaydin kizlar.

Bugun nerdeyse hic yatamadim. Soguk aldigimi dusunuyorum. Bugun okula gitmiycem o yuzden. Toparlamam gerek.
Yarim latte ile gune basladim.
Günaydın, gezen tavuk olunca yağmurda ıslandın tabii :)) şaka bi yana yat dinlen iyice, hem bütün gün evde olursan süpürgen de gelir belki :KK55:

X