- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 29
aynen canım sanada çok geçmiş olsun dikkat etmek lazımGeçmiş olsun benimde belimde boynumda hee bide göbeğimde var gül gibi geçinip gidiyoruz şaka bi yana tabi ama zor
adım emine canım restorasyon mezunuyum ama çelik firmasında teknik ressam olarak çalışıyorum canımC cizen_bayan canım ne iş yapıyorsun ve adın ne
sağol kuzum bundan sonra çok dikkat etmem lazımçok geçmiş olsun fitik çok dikkat isteyen bi rahatsızlık sporda dikkat et canım
harikasınnnadım emine canım restorasyon mezunuyum ama çelik firmasında teknik ressam olarak çalışıyorum canım
teşekkür ederim canım sen memurdun galiba annem duysa ayy ne kadar güzel der hep benim memur olmamı istedi deharikasınnn
ewt canımmmteşekkür ederim canım sen memurdun galiba annem duysa ayy ne kadar güzel der hep benim memur olmamı istedi de
Dimi ya ev isi de neymis. Film arasi ev isi yapiyom ben.Ev isi sende kendini kaybetsinNeden sen kendini kaybedecekmissin
Bebisine cok gecmis olsun.Yok kız takmıyorum esprisine takılıyorum
eksileri görmeye başladım ödemden ziyade duraksama da yaşadım
Bebeğim hasta canım buhar falan veriyorum bu dönem de pek aktif maşallah :)
Herkes uyuyunca akşamları geliyordum bi kaç gecedir hep beraber yatıp kalkıyoruz velhasıl tek başına alacak nefesim Yok çok şükür
Aranizda ev isi konusunda en beceriksiz benimdir. Bir insanin eline bu kadar mi yakismaz.Bende kendimi kaybetmiyorum da hafta sonları yoğun geçtiği için koşuşturmaktan telefonum kayboluyor genelde :)
Eşimin telefonundan çaldırarak bulurum bazen :) bir defa da banyoda sepetin içinden bulmuştum
Bana iki oldu bu "hasta mısın ne oldu sana" diyen kişiaynen benimde yüzüm den gidiyor kuzum malesef
selam kızlarr ben geldimmmdün giremedim menüyü yazmadığım bile sabah aklıma geldi o kadar kargaşa vardıki fırsat bulamadım resmen pazar olmasından dolayı galiba misafir geldi telefonum bozuldu kardeşiminkiyle değiştirelim falan derken gece 1 oldu ve direk uyumuşum sabah erkenden randevum vardı nur topu gibi bi tane fıtığım varmış artık dikket etmem gerekiyormuş sonra kardeşim ve arkadaşımla kahvaltı yaptım kendimi ele veriyorum 1 porsiyon börek yedim ama şu an mide bulantısından ölüyorum diyebilirm işe gelirken otobüste üstüme bir kadın bayıldı anlayacağınız aşırı hareketli bi gün geçirdim şimdi de işe geldim mesajları anca okuyabildim sopalara hazırım . Bu arada kandiliniz mübarek olsun dua eder dua beklerim hepinizden yeni gelen arkadaşımız hoş geldin doğru yerdesinn
Dogum gunun kutlu olsun.
Pg sen erkenden yazardin. Niye aksatiyorsun.Nana, moon, pg menuleri unitmayin kizlar sizin menuler kaldi sadece.
Canim vegan sayilmam pek sut, yogurt, yumurta falan yiyorum. Ama kirmizi et, beyaz et, balik ve bunlardan yapilmis urunleri yemiyorum. Disarda yemek yiyecegimiz zaman biraz sorun oluyor. Tek tek sormak zorunda kaliyorum yemekte et suyu vb. kullanildi mi diye.