ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Geçmiş olsun benimde belimde boynumda hee bide göbeğimde var gül gibi geçinip gidiyoruz şaka bi yana tabi ama zor
aynen canım sanada çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım

C cizen_bayan canım ne iş yapıyorsun ve adın ne
adım emine canım restorasyon mezunuyum ama çelik firmasında teknik ressam olarak çalışıyorum canım
çok geçmiş olsun fitik çok dikkat isteyen bi rahatsızlık sporda dikkat et canım
sağol kuzum bundan sonra çok dikkat etmem lazım

Ev isi sende kendini kaybetsin Neden sen kendini kaybedecekmissin
Dimi ya ev isi de neymis. Film arasi ev isi yapiyom ben.
Bebisine cok gecmis olsun.

Aman bosver yaza daha cok var.

Bende kendimi kaybetmiyorum da hafta sonları yoğun geçtiği için koşuşturmaktan telefonum kayboluyor genelde :)
Eşimin telefonundan çaldırarak bulurum bazen :) bir defa da banyoda sepetin içinden bulmuştum
Aranizda ev isi konusunda en beceriksiz benimdir. Bir insanin eline bu kadar mi yakismaz.

Bana iki oldu bu "hasta mısın ne oldu sana" diyen kişi aynen benimde yüzüm den gidiyor kuzum malesef

Bana da hortlak demislerdi. 55 olunca gormesinler beni.

Gecmis olsun cizzy bende boyun fitigi baslangici var. Fizyoya gidiyorum.

I IRMAKK70 sabah 1 salatalık 1 parça peynir 5 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara türk kahvesi
öğlen bir kase çorba 1 kase yoğırt
ara türk kahvesi limonlu soda 1 avuç fındık ve kuru üzüm
iş arkadaşlarım doğum günü süprizi yapmış 1 dilim pasta
akşamm azıcık kavurma yemeyi düşünüyorumm
yatar iken de limonlu pul biberli yoğurt yemeyi düşünüyorum yine bilgi veririm değişiklik olurrsa canımcımm

I IRMAKK sen vegansin degil mi ? Zor olmuyor mu , neler yiyorsun.

Ben bi turlu veganliga gecemedim. Pesketeryanlikta kaldim.
Canim vegan sayilmam pek sut, yogurt, yumurta falan yiyorum. Ama kirmizi et, beyaz et, balik ve bunlardan yapilmis urunleri yemiyorum. Disarda yemek yiyecegimiz zaman biraz sorun oluyor. Tek tek sormak zorunda kaliyorum yemekte et suyu vb. kullanildi mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…